Originally Posted by
Lefteris_X
ρε συ μην παίζεις με την κατάσταση μου, στο νούμερο εκεί κολλήσαμε τώρα; και με 300 ευρώ το έδινα. Κάτι επί τούτου έχεις να βοηθήσεις;
κάθε 1 λεπτό κάνω refresh την σελίδα εδώ, στο επίσημο φόρουμ κλπ, που έχω μονίμως ανοιχτές μπας και δω κάποιον να βοηθήσει.....και τρίχες.
βρε τι έχω βάλει τα νέα DNS, τι έχω βάλει τα παλιά......μια συνδέεται - μια όχι. Είτε με τα παλιά, είτε με τα νέα.
εντωμεταξύ έχω χάσει την μπάλα με τους αριθμούς.
οι παλιοί DNS που ήξερα ήταν:
Primary DNS: 195.170.0.1 και Secondary DNS: 195.170.2.2 (Αθήνα)
τώρα, από το ποστ του Akrida, είδα ότι το Secondary είναι 192.170.2.2 και όχι 195.170.2.2 που είχα επί σειρά ετών και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι και την Παρασκευή 23/01/2014.
Δοκίμασα τους παλιούς DNS, με αλλαγή του "5" που είχα σε "2", έχοντας πλέον Primary DNS: 195.170.0.1 και Secondary DNS 192.170.2.2. Πάλι δεν είχα online gaming, ενώ η ταχύτητα πρόσβασης στο PSN μειώθηκε, συγκριτικά με όταν είχα "5" στον αριθμό (το τεστ μέσω του PS4, δια του Settings, Network, Test Internet Connection). Τζίφος - όχι online gaming.
Δοκίμασα επίσης και τους νέους DNS.....Primary DNS: Νέοι DNS: 1. Primary DNS: 212.205.212.205 και Secondary DNS:• 192.170.0.1. Μια φορά έπαιξε online gaming το Resogun (το χρησιμοποιώ γιατί boot-άρει γρήγορα).....και μόλις το είδα, έκανα quit, φόρτωσα το DC Universe (εκεί που ξεκίνησαν όλα την Παρασκευή)....και πάλι τα ίδια NP-34924-2 και "Network Features..." μήνυμα. Να σημειώσω, πως με τους νέους DNS το Test Internet Connection του PS4 μου δίνει 7.5-9Mbit download, ενώ με τους παλιούς DNS έδινε 10-11MBit).
Τέλος, όπως ξαναείπα, τις αλλαγές στα DNS νούμερα τις έκανα ΜΟΝΟ στο PS4, καθώς στο μόντεμ Sagem 1704 δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια ρύθμιση, όσο και να έψαξα παντού (νετ, φετ, μετ).
Λυπάμαι τα λεφτά μου, ειδάλλως με μια γροθιά θα το είχα κάνει κομμάτια.