Sorry αλλα 2 χρονια αυτο ετοιμαζαν?
Και καταφεραν να μην εχουν καλους φωτισμους με την fox engine?
Νομιζω οτι αρχιζω να χανω καθε ελπιδα για την σειρα.
Printable View
Sorry αλλα 2 χρονια αυτο ετοιμαζαν?
Και καταφεραν να μην εχουν καλους φωτισμους με την fox engine?
Νομιζω οτι αρχιζω να χανω καθε ελπιδα για την σειρα.
Ναι ειναι τραγικο στην εμφανιση. Demo θα βγαλουν?
Επισης ΒΑΣΙΚΑ πραγματα οπως τα ονοματα και τις ομαδες τα πραγματικα τα εχουν επιτελους?
Eπισης..
ΠΟΥ ειναι το gameplay trailer?
edit.
https://www.youtube.com/watch?v=4YnW6HBEVKk
Οk lol
3 Ιουλιου.. Για να δουμε..
Οπως λετε κι εσεις παιδια, πρεπει να δουμε με τα ματια μας τι παιζει. Ενα demo νομιζω ειναι παραπανω απο απαραιτητο.
Φυσικα τα γραφικα δεν ειναι το παν, ας φτιαξουν το gameplay κ βλεπουμε..
Nαι μεν τα γραφικα δεν ειναι το παν σε τετοια παιχνιδια αλλα ειλικρινα, αν οχι στα ποδοσφαιρακια και στα sports games γενικοτερα τοτε που θα δουμε εντυπωσιακα γραφικα? Και δεν μιλαω μονο για το pro (να το δουμε properly πρωτα), το fifa για παραδειγμα ναι μεν ειναι πολυ καθαρο σε 1080p, εχει εναν ρεαλιστικο φωτισμο και τρεχει καλα στα 60fps αλλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Μετρια μοντελα, flat επιφανειες, animation που επιδεχεται μεγααααλης βελτιωσης. Το συζητουσαμε και με τον Slay στον καφε προσφατα, κανονικα τα sports games με δεδομενες τις περιορισμενες απαιτησεις (ενα μικρο στατικο level με καποιους χαρακτηρες on screen, ok) θα επρεπε να εχουν γραφικα...uncharted 4. Αντ αυτου βλεπεις τα γραφικα του MGSV που ειναι ενα τεραστιο παιχνιδι και μετα τις εικονες αυτες που εδωσαν σημερα με την ιδια μηχανη γραφικων και λες οτι κατι δεν παει καλα...
μονο το 2κ εκανε την διαφορα στα αθληματα και ενα baseball της sony
Αφου βγαινουν καθε χρονο.Δεν προλαβαινουν να το βελτιωσουν.Ειναι φαση CoD αυτα τα παιχνιδια.Πουλανε με την ιδια μηχανη γραφικων 100 χρονια τωρα.
Το 2κ βγαίνει κάθε χρόνο κ φέτος είδα απίστευτα γραφικά 1080/60 launch τίτλο
Το 2Κ ειναι εξαιρεση ρε
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό να δούμε γραφικάρες σε ποδοσφαιράκι.
Μην έχοντας δει τόσα χρόνια γραφικά τύπου uncharted πιστεύω οτι είναι λόγω άλλων παραμέτρων.
Υπαρχουν 22 ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους κάνεις να εχουν μια φυσιολογική κίνηση στον χώρο +τους διαιτητές.Επίσης παίζει ρόλο η φυσική της μπάλας.
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι πολύπλοκο άθλημα και εχει αμέτρητους συνδυασμούς και animation που μπορούν να μπουν ακόμα και τώρα.
Ολα αυτά πιστεύω(λογικά) τρώνε πόρους άρα δεν μπορεί να έχει όλα αυτά και γραφικά.
opos xaraktiristika lene stin analisi pu postara, to provlima ine stin paleta xromaton. den ine oti to fifa exi toso kaliterus fotismus. apla exun epileksi pio fotorealistiki paleta xromaton
3 Ιουλίου λοιπόν για κάποιο βίντεο gameplay
Tα εχω σκεφτει κι εγω αυτα που λες αλλα μη εχοντας τεχνικες γνωσεις (ιδεα δεν εχω για την ακριβεια) καπου μου φαινεται λιγο παραλογο. Στα ποδοσφαιρακια υπαρχουν 22 + διαιτητες χαρακτηρες, σε ενα open world game για παραδειγμα μπορει και να υπαρχουν περισσοτεροι στον χωρο, αν βαλεις και τους αμετρητους npcs σε ορισμενα ξεφευγει το πραγμα. Στα ποδοσφαιρακια υπαρχει η φυσικη της μπαλας, σε ενα κανονικο παιχνιδι με ανοιχτο επιπεδο και ειδικοτερα σε open world υπαρχει η φυσικη πολλων περισσοτερων αντικειμενων στο περιβαλλον, απο οχηματα και καταστρεψιμα αντικειμενα μεχρι η κινηση της βλαστησης. Να μιλησω για τα textures που στα ποδοσφαιρακια ειναι ο ορισμος της απλοτητας με ενα χορταρι (που κι αυτο χαλια και flat το κανουν, ακομα δεν εχουν καταφερει να το κανουν να φαινεται οτι εχει πραγματικη υφη) ενω τα κανονικα παιχνιδια εχουν αμετρητες διαφορετικες υφες? Να μιλησω για τα weather effects που ειναι αστεια μπροστα σε κανονικα παιχνιδια ενω θα επρεπε με τοσο περιορισμενο depth of field να κανουν παπαδες? Συγκρινω την βροχη του assassin's creed με την βροχη του FIFA και το αποτελεσμα ειναι αστειο.
Κι ολα αυτα χωρις να εχει particle effects που να επιβαρυνουν η κατι δυναμικο στο περιβαλλον, ενα στατικο flat πραγμα ειναι χωρις depth of field, χωρις ιδιαιτερη γεωμετρια κτλ. Ακομα και οι χαρακτηρες δεν ειναι αρκετα λεπτομερεις, εδω σε παιχνιδια που κανουν render 1 εκατομμυριο πραγματα στην οθονη τα μοντελα ειναι πολυ καλυτερα. Animation? Εκει κι αν εχω περισσοτερες απαιτησεις, δεν γινεται σε παιχνιδι που βασιζεται ολο το gameplay επανω του να βλεπεις κοφτες και αποτομες κινησεις ενω στο Uncharted που ειναι tps να ειναι τοσο καλυτερο.
Το μοναδικο κομματι που πρεπει οντως να ειναι απαιτητικο ειναι το AI, αλλα δεν ξερω ποσους πορους μπορει να τραβαει.
Εγω (επαναλαμβανω χωρις τεχνικες γνωσεις) καταληγω στο οτι οι βασικοι λογοι ειναι εν μερει αυτο που λεει ο Majere (annual προιοντα) αλλα κυριως στο οτι οι ομαδες που ασχολουνται με τα sports games δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Ας πουμε εχουμε και το παραδειγμα της FOX, βλεπουμε πως υλοποιειται ο φωτισμος απο την ομαδα του Kojima και πως απο την ομαδα του Seabass. Ιδια μηχανη, καμια σχεση.
Η μοναδικη ομαδα που φαινεται να κανει σοβαρη δουλεια στον οπτικο τομεα ειναι η 2k sports κατα τη γνωμη μου.
Kαι εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ταλεντου ,παρα απαιτησεων των αθλητικων παιχνιδιων.
Ειχαμε το παραδειγμα του MLB the show που στο ps3 ηταν απιστευτο οπτικα ,οπως και τα NBA2K.
Αυτα εχουν τα annual releases. Καθε χρονο πρεπει να δειξουν κατι καλυτερο απο πριν. Οποτε δεν μπορουν απο τωρα να δωσουν τις super γραφικαρες γιατι του χρονου και του παραχρονου και του παραπαραχρονου:silly: δεν θα εχουν να δωσουν το κατι παραπανω.
Απλα βαζουν μερικες (μικρες) πινελιες καθε φορα. Πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2016-2017 για να δουμε next gen ποδοσφαιρο.
Mα και με αυτο εχω σοβαρο ερωτηματικο ρε μαν. Δεν θεωρω οτι ειδαμε καμια φοβερη εξελιξη μεσα σε αυτη γενια στα ποδοσφαιρακια η οτι μας εδωσαν το αποτελεσμα που επρεπε αργοτερα, απλα τα βελτιωσαν καπως και αυτο ηταν ολο. Οταν στο τελος της γενιας βλεπεις γραφικα The last of us, Ascension, GTAV, Bioshock Infinite, Halo 4 και απο την αλλη τα FIFA/PES να κακοτρεχουν με μετρια γραφικα ε, κατι δεν παει καλα.
Νομιζω οτι η τελευταια γενια που εδωσε οπτικα καλα ποδοσφαιρακια ηταν η ps2/xbox/gamecube era που οντως ηταν ομορφα ακομα και σε σχεση με τα υπολοιπα genres.
Ναι δεν εχεις αδικο. Ισως παιζει ρολο και το budget που διαθετουν (αλλο annual δηλαδη 8-9 παιχνιδια) και αλλο 2-3 μεσα στην γενια. Ισως επειδη ξερουν οτι θα πουλησουν ετσι κι αλλιως καθως ανταγωνισμος δεν υπαρχει. Δεν ξερω.
Πιστευω ομως οτι σιγουρα θα δουμε ωραια πραγματα σε μερικα χρονια. Εκτος και αν εχουν τιποτα τσουρουκαδες devs οποτε η μονη μας ελπιδα ειναι το νεο IP της ND να ειναι ποδοσφαιρο:silly:
Για αλλη μια φορα...
Εμετουλης...
LOL
Η σειρα εχει πεθανει εδω και καιρο δυστυχως.(η καλυτερα οι ιαπωνεζικες εταιριες εχουν πεθανει για τα καλα)
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Δύσκολα θα πάρει πίσω τον κόσμο πίσω στο Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk