Originally Posted by
Lefteris_X
εμ τα έλεγα επί σειρά μηνών (ετών) περί 3D τηλεοράσεων......αλλά λίγοι άκουγαν...
όποιος "βιάζεται" πληρώνει στην τεχνολογία (μην νομίζετε, κι εγώ έχω "πληρώσει", αλλά το ήξερα από πριν ότι αυτό που πάω να πάρω θα το έχω μόνο ως μουσειακής αξίας, καθώς δεν πρόκειται να υποστηριχτεί......βλέπε CDTV, ντάγκα 250.000 δρχ το 1990-91....σα να λέμε....4.000 ευρώ τωρινά, που ξέρεις ότι απλά θα τα χάσεις..........όμως δεν γκρίνιαξα ποτέ, καθώς το ήξερα από πριν.)
ε, δεν πειράζει για όσους έτρεξαν και πήραν 3D τηλεόραση......τώρα θα προσέχουν περισσότερο στο υπερ-early adopting, χωρίς να εξετάζουν καν, αν αυτό το προϊόν έχει τεχνικό νόημα (που δεν έχει ακόμα, το έχω εξηγήσει 1.000.000 φορές - θα αποκτήσει νόημα στα 33MPixel του 8Κ, μέχρι τότε gimmick θα είναι = δεν έχει νόημα να υποστηριχτεί θερμά από την βιομηχανία των vgames. Η λέξει κλειδί είναι το "θερμά" και ότι η βιομηχανία προσφέρει "χλιαρή" υποστήριξη = μπορεί κάποιοι πολύ λίγοι τίτλοι να είναι με άψογο 3D, αρκετοί με μέτριο/αδιάφορο και λίγοι με καθόλου.)
ΥΓ: Προσωπικά, δεν βλέπω πουθενά κακά νέα στο PS4, άλλωστε φαίνεται και στο άρθρο μου στο zougla.gr. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και το δήλωσα άλλωστε, πριν το event, πέφτοντας 100% "μέσα" : είχα πει, ότι η Sony, μου θυμίζει την παλιά καλή Sony του 1994, όταν προωθούσε το PS1. Την άψογη προώθησή της βέβαια τότε, δεν την είχε δει αρχικά ο απλός κόσμος, λόγω έλλειψης Internet, αλλά σε εμάς του "χώρου" μας είχαν γυρίσει τα μάτια ανάποδα από την τρομερή προσπάθεια της Sony. Ε, την ίδια προσπάθεια είδα και στο τωρινό event. Sony is back. Beware.