αγένητε τους ίδιους οδηγούς βλέπω έχουμε για το surround!:P thans anyway :P
Printable View
αγένητε τους ίδιους οδηγούς βλέπω έχουμε για το surround!:P thans anyway :P
?? ????? ??? ??? ???????? ??? ???? ??????????? ????? ??? ??? ???? ?? ???????
________
Iolite handheld review
apo hxeia mporis na balis oti 8eleis mia oikonomiki lisi einai ayth
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502518
kai mia kali lisi einai ayti
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502507
Eιναι ολοσωστες οι φωτο κατα dolby labs.
Θα ελεγα πως με λιγο πειραματισμο, μπορει να μας αρεσει και η λιγο διαφορετικη διαταξη τους.
Πχ, να δοκιμασουμε τα μπροστα δεξι-αρ να τα ανοιξουμε λιγο ακομα, γιατι ετσι μας δημιουργει την εντυπωση οτι οι ηχοι ερχονται παραγματικα απο εκει που τους εχει σχεδιασει ο σκηνοθετης.
Επισης, τα δεξι-αρ surround μπορουμε να τα φερουμε ακριβως στις 90μοιρες αλλα και να δοκιμασουμε επισης και στις 80μοιρες (λιγο μπροστα απο την θεση ακροασης). Ο ηχος δεν χανει την κατευθυντικοτητα του, αλλα μπορει και να "ερχεται" πιο σωστα στα δικα μας αυτια.
Τελος, στα 7.1 συστηματα, τα back surround ηχεια (το "6ο" και "7ο") μπορουν να ερθουν ακομα πιο πισω απο την πλατη μας, και καλο ειναι να ειναι στα 2μετρα απο το πατωμα, για να δημιουργειται καλυτερα η εντυπωση οτι κατι προερχεται πχ απο τον ουρανο (βροντες,κεραυνοι,αεροπλανα) ενω παραλληλα δεν χανεται η "ακουστικη κινηση" απο τα πισω προς τα μπροστα.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο
Oso den polybgainoun tainies Blue Ray den tha kano kamia kinisi na to allaxo.
Stereo apo tileorasi ta games (h kai apo ton enisxyti tou home cinema) kai ta dvd mou 5.1 opos paizan mia xara os tora. An allaxei to skiniko kai bgainoun arketa se BR tote tha to skefto.... Min xexname oti polloi mazi me to PS3 agorasame kai tv me to yperdiplasio kostos apo tin konsola, alla gia tin konsola!(allios kali itan kai i crt gia tv kai gia ps2 kai gia dvd)
παιδια σας παρακαλω πολυ στα ελληνικα να γραφετε
ευχαριστω ! ! !
Τσέκαρε το σετάκι 5.1 της Logitech Z5500.... Απίθανο.... 300 ευρουδάκια και έχει όλα τα είδη εισόδων και τέλειο ήχο...
Εγώ πήρα ενισχυτή της SONY 5.1 με HDMI και Optical με 299 ευρ. και ηχεία κράτησα αυτά που είχα από ένα ηχοσύστημα και ενω το πήρα βασικά για ταινίες διαπίστοσα πως στο gaming ήταν πολύ πιο απολαυστικό απ'ότι περίμενα και το συνιστώ.Είναι πραγματικά σαν να ζείς τιν εμπειρία κάθε παιχνιδιού(πχ στο COD4 ανάλογα με το που σε πυροβολούν ακούς άλλους ήχους μπρος ή πισω δεξιά ή αριστερά κτλ).Ξέρει κανένας όμως τι να προτιμίσω;HDMI ή optical αφού το ps3 υποστιρίζει και τα δύο.Ποιό θα μου δώσει καλύτερο ήχο;
Κλαψ, πήρα τα samsung HT-THX22R και δεν έχουν ουτε υποδοχή optical ουτε ΗDMI-in... Μόνο με RCA αν το συνδέσω...
Βασικά μια ερώτηση, το home cinema έχει HDMI έξοδο οπότε θα μπορέσω να το συνδέσω στη Bravia, το ps3 το οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο με HDMI στην τηλεόραση θα έχει έξοδο ήχου στα ηχεία του home cinema?
???? stavtag ?? ???? ??????? ??????? samsung ??? ?? ???..??? ?? ???? ????????..???? ??????? ???,??? ?? ????? ????? ????,???? ???? stereo.
????? ?? ????????? ??????,???? ????? ?????.??? ??? gt5 kai gta4 ?????? ?? ps3 ??? ?????? ???????? 2 ?? 3 ????????? ? ???????(?????????,home cinema ???).?? ???? ????? ??? ?? ??????? ?? ???? ???? ????? ????? ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ??? ????.?????? ???? ??????? ???? ???? ????? ???.
________
SHIP SALE
:( Έλα όμως που εγώ βλέπω ταινίες μέσω ps3... Το dvd που υπάρχει στο εν λόγω home cinema δίνει εικόνα 720p?
Logic3 SoundStation 3 PS3 Speakers
αξιζουν ? σκεφτομε να τα παραγγηλω !! τι λετε θελω να διαθεσω γυρω στα 100-120 Ευρο !!
και ειμαι και αχετος με το θεμα ηχου
Yπάρχει και μια καλή λύση αν θέλετε πολλά watt που μάλλον δεν έχει αναφερθει πιο πανω... Τα studio monitor ηχεία. Είναι είδος ηχείων για μουσικά studio που δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει ενισχυτής μεταξύ ηχείων και πηγής. Έτσι όπως το έχω κάνει εγώ. Εγώ έχω συνδέσει κατευθείαν στην τηλεόραση ένα ζευγάρι KRK RP6 με καλώδιο απο TRS 1/4 jack (δεξί - αριστερό) ή αλλιώς τηλεφωνικό καρφί σε mini jack. Έτσι κι αλλιώς τα έχω για το home studio. Και βέβαια υπάρχουν για όλα τα βαλάντια... Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες πείτε το. :)
Μπορειτε να βοηθησετε εμενα ???? τα logitech 5500 διαβαζω παντου οτι ειναι τελεια ! με οπτκη ινα συνδεοντε ?? αν ναι περιεχετε μεσα στο πακετο ? αν οχι ποσο κοστιζει περιπου ??
γιατι 320 ευρω δε ειναι και λιγα ( αν η οπτικη ινα κοστιζει σαν το hdmi ) τοτε ...
10 άντε 15 ευρώ τα 2 μέτρα και είσαι κομπλέ. Φυσικά μπορείς να βρεις και με 50 αλλά μόνο αν είσαι πίπης θα πάρεις αφού z5500 έχουμε όχι ηχεία 10.000 ευρώ !
και μια ακομα ερωτησει ? τα 5500 η τα 5450 ?? δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τις διαφορες ?? παντωσ εμενα με ενδιαφερει το πισω να ειναι ασυρματα ! δεν εχω και πολυ χωρο για περισια καλοδια !!
Τα 5450 ειναι με δυο πισω ασυρματα. Ειναι πολυ καλα ηχεια. Τα 5500 εχουν μεγαλυτερη ισχυ ομως ειναι ενσυρματα. Τα 5500 κανουν και 20 ευρω λιγοτερα πλεον. Νομιζω υπαρχει ενα μοντελο 5500 που ολα τα ηχεια ειναι ασυρματα, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι προβληματικα και η αποδοση τους ειναι ιδια με των 5450