Ωραίο ματσάκι απόψε. Από τις νίκες που τις χαίρεσαι περισσότερο επειδή την πήρες με τσαμπουκά.
Printable View
Ωραίο ματσάκι απόψε. Από τις νίκες που τις χαίρεσαι περισσότερο επειδή την πήρες με τσαμπουκά.
Τι γαμημενοι γονεις υπαρχουν ρε φιλε το 2015; Λες και ζουνε στο 50 γαμω το σπιτι τους!! Διακρισεις αναμεσα στα παιδια και συμπεριφορες αναρμοστες!! Το ενα παιδι θεος και το αλλο για κλωτσιες;; Γαμημενοι σκοτωμα θελετε!!
Σορι για το μπινελικι παιδια απλα αυτα που εμαθα σημερα δεν μπορω να τα πω πουθενα και ειπα να ξεδωσω εδω!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Τρελή βαρεμάρα στη δουλειά...
Θέλω να πάω σπιτάκι μου να χαλαρώσω...
Ειναι κακο που βλεπω και δεν καταλαβαινω τιποτα?
Ειναι κακο που τους ακουω και δεν καταλαβαινω τιποτα?
https://www.youtube.com/watch?v=YagMgwBXKcM
Τι λες ρε Γιωργο, εγω δεν ξερω καν τι παιχνιδι παιζουν.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το geek-team; Θα ανοίξει ξανά;
Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Μήπως έχει κανείς invite για torrentleech;
Το Greek team εννοείς;;
Αν ναι, νομίζω πως λειτουργεί κανονικα.
Πριν 4-5 μέρες ειχα μπει
Είναι οφ πάλι. Προφανώς θα τρέχουν δικαστικά πάλι...
εχει κλεισει τελικα?για ποιο λογο?
Αυτη η τιμονιερα πως λεγετε; Την βρηκε ο θειος μου και την εφερε στο σπιτι!
Μπορω να την συνδεσω στο ps3?
Attachment 7640
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Αυτή είναι η τιμονιέρα της ms για το 360. Την ονομάζει "Microsoft Wireless Racing Wheel".
Ποσο ωραιο ειναι να βλεπεις αιτημα φιλιας απο φιλη-κολλητη στο λυκειο ( που καθομασταν μαζι 3 ταξεις στο ιδιο θρανιο ) και να μιλας μαζι της μετα απο 8 χρονια που ειμασταν τσακωμενοι για λογια που μας εβαλαν τριτοι.
Εντελη οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ απροβλεπτες. Αυτη ειναι ενα παραδειγμα καλης χρησης των κοινωνικων δικτυων :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλω να πάρω μία σφήνα για να στερεώσω μία πόρτα στο διαμέρισμα για να μην κλείνει. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;
κάτι σαν και αυτά:
http://www.skroutz.gr/c/323/eidh-kat...e=σφηνα+πορτας
Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να ψάξω στο σκρουτζ. Ευχαριστώ πάρα πολύ Αντώνη.
Πολύ τσίπουρο εχθές και σήμερα τρομερός πονοκέφαλος στο γραφείο... Αντε να πάει 5 να πάω στο κρεβατάκι μου...
Threads like this one make me happy :D
More than any other pub, SquareEnix has shedload of games in development (JRPG heaven)
Σκέφτομαι πόσο άδοξα "πήγε" το DS3 μου με το τσάι που έπεσε πάνω του χθες το βράδυ :( Έχω και άλλο ds3, αλλά είναι κυρίως το συναισθηματικό δέσιμο που είχα με το προηγούμενο :P Με αυτό έχω "λιώσει" τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, GT5, GT6, Heavy Rain, RDR, TLOU, Uncharted, Bioshok Infinite και άλλα και μας άφησε από το τσάι.. δοκίμασα το reset button μπας και, αλλά τίποτα.