‘Dexter’ season 8 sneak peek teases death of Dexter Morgan
Πως και πως περιμένω.... Αν και δε θέλω να τελειώσει, δε μπορει να τραβήξει άλλο.
Προς το παρόν σκοτωνω την ωρα μου με υποοδεεστερα shows, όπως Homeland κλπ κλπ.
Printable View
‘Dexter’ season 8 sneak peek teases death of Dexter Morgan
Πως και πως περιμένω.... Αν και δε θέλω να τελειώσει, δε μπορει να τραβήξει άλλο.
Προς το παρόν σκοτωνω την ωρα μου με υποοδεεστερα shows, όπως Homeland κλπ κλπ.
Spoiler much? :@
Ε.... Οχι βεβαια!!!! Πιστεύεις θα ανέβασα έτσι κάποιο spoiler;;;;; Είδες το teaser;;;;; Καταρχήν γι'αυτο λέγεται "teaser", επειδη σε αφήνει απλά να φανταστείς, τι μπορει να συμβεί. Και έπειτα, αυτο ειναι επίσημο. Πιστεύεις οτι το κανάλι θα έκανε τέτοιο spoiler;;;;;
Είναι μερικά επεισόδια στο Person of Interest που απλά σε κερδίζουν. Μόλις είδα το προτελευταίο της φετινής σαιζόν και ευτυχώς που δεν θα χρειαστεί να περιμένω και πολύ μιας και σήμερα προβάλεται το τελευταίο. Ενώ είναι στιγμές που με εντυπωσιάζει η σειρά δεν έχω καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσω τι είναι αυτό που με εμποδίζει να την κατατάξω στις κορυφαίες.
Το borgias ξεκιναει και το δειχνει το σκαι!! Νομιζω ξεκιναει την δευτερα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε, ας ανεβεί και λίγο η ποιότητα της ελληνικής ΤV.
Είναι τόσο καλό ρε παιδιά; Γιατί θα ήθελα να το δω αλλά στην τηλεόραση να τρώω στη μάπα όλες αυτές τις διαφημίσεις δε γουστάρω. Αξίζει το κατέβασμα;
Ναι, αξίζει!!!!
http://www.imdb.com/news/ni53266789/
With Kiefer Sutherland and Fox plotting the return of Jack Bauer, we’re hearing some additional details about the plan.
You already figured this out, but now we can say with certainty: Touch isn’t coming back for a third season. The mystical drama was shifted to Friday nights this season where it struggled in the ratings. Even without a 24 revival, it was considered pretty much dead in the water.
For 24 miniseries/limited series, we’re hearing Fox is actually currently looking at a 13-episode order for the show. For a cable series, that’s actually a full season. , ευχάρισταααααααα νέα
Ασυζητητι, Νικόλα!!!!!
Οντως το borgias ειναι απο τις καλυτερες σειρες που μπορεις να παρακολουθησεις..!και φυσικα να το κατεβασεις..ειδικα αμα σου αρεσουν τετοιου ειδους..!!
Οσο για την επιστροφη του jack bauer yeah fucking yeah..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ένα συναρπαστικό τελευταίο επεισόδιο για φέτος από το Person of Interest.
Βλεπει κανεις σας το Defiance? προκειται για σειρα απο τον δημιουργο του Farscape, μιας απο τις καλυτερες Sci-fi σειρες ολων των εποχων για μενα. Ομως με την νεα του δουλεια δεν βλεπω το ιδιο , η αισθηση που αφηνει ειναι σαν να βλεπεις western με εξωγηινους, ενω επισης σου δινει την αισθηση οτι ολα τα εντυπωσιακα πραγματα συνεβησαν ηδη. Δεν ξερω ισως να εχει προοπτικες η σειρα αλλα μεχρι τωρα δεν τις βγαζει, επισης μου ετυχε κατι πολυ ασυνηθιστο για sci-fi σειρα, και στα 4 επισοδεια καποια στιγμη εκλεισαν τα ματια μου!!!!
^α τόσο καλό?
έλεγα να το δω το καλοκαίρι όλα μαζί τα επεισόδια...
πάντως λένε για τα εφέ ότι δεν είναι ότι καλύτερο...
Ενω οπως λεω εχει να εξηγησει τουλαχιστον, και να χτισει απο εκει και περα, ποιες ειναι αυτες οι φυλες των εξωγηινων, πως ηρθαν ολοι μαζι (γιατι φιλοι μεταξυ τους δεν τους λες) τι εγινε στον πολεμο, και ενα σωρο ακομα ερωτηματα, ασχολειται κυριολεκτικα με μαλακιες, οπου κεντρικοι χαρακτηρες ειναι η δημαρχος που δειχνουν να την εχουν γραμμενη κανονικα ΟΛΟΙ, μα ολοι ομως, και ο νεος σεριφης οπου δειχνει να τα εχει γραμμενα ολα , και να κανει οτι αυτος θεωρει δικαιο και σωστο. Τε εφφε που λες οταν υπαρχουν καλα μου φανηκαν.
Θα το ξεκινήσω το Borgias με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν να δω και με τα δικά μου μάτια τι ψάρια πιάνει (η αλήθεια είναι πως το ζαχαρώνω καιρό). Και ναι μου αρέσει αυτό το στυλ και γενικά σειρές και ταινίες με παρόμοιο κλίμα. Συνωμοσίες, ιεροεξεταστές, εκκλησία, βατικανό, παιχνίδια εξουσίας, αναγέννηση κλπ κλπ. Έχω ξεκινήσει ήδη και το Da Vinci's Demons που κινείται σε παρόμοια πλαίσια.
Το Person of Interest όντως ήταν φοβερό στα τελευταία 2 επεισόδια... Αντάξιο κλείσιμο με εκείνο της πρώτης σαιζόν. Από τις «σιωπηλά» και χωρίς πολύ ντόρο, καλές σειρές.
Με την ευκαιρία είδα και το Rome (και τις 2 σαιζόν). Η αλήθεια είναι πως το περίμενα καλύτερο αλλά ομολογουμένως είχε πολύ καλές ερμηνείες, αναπαρηστούσε με ωραίο τρόπο το κλίμα της εποχής και φυσικά δεν «κούρασε» με ανούσιες συνέχειες. Αξιόλογη και προσεγμένη σειρά.
Μουφα τελειως το agents? Μηπως θα ασχοληθουμε και με τη γραμματεα του Τζειμσον στην επομενη σειρα?
^^ Τι ειναι αυτο;;;;; Ειναι καλο;;;;;
Όχι μωρέ... απλά η πιο έξυπνη κωμωδία όλων των εποχών. :D
Δεν είναι στο στυλ των δημοφιλών sitcoms, καμία απολύτως σχέση. Έχει ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά εν τέλει (τώρα κάνω rerun) δεν μπορώ να βάλω καμία άλλη δίπλα της (φυσικά βλέπω/έχω δει πάρα πολλές, που γελάω και πάρα πολύ με κάποιες από αυτές). Πρέπει να την συνηθίσει βέβαια ο θεατής, και ίσως και να μην είναι από αυτές που κάποιος θα γελάσει "δυνατά" (άλλο που για μένα δεν ισχύει).
Επιστρέφει για μία σεζόν μετά από 7 χρόνια στο Netflix (όλα τα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα μονομιάς).
Βασικά δεν μπορώ να περιγράψω πόσο γαμάτη είναι, googlαρε Arrested Development Best Show/Comedy Ever, είμαι σίγουρος ότι άλλοι θα το έχουν κάνει καλύτερα από μένα.
edit: Βρήκα πρόχειρα ένα ελληνικό άρθρο
http://www.oneman.gr/keimena/diasked...t.2210491.html
τελείωσε και το touch. Με "λογικές" απαντήσεις, ένα καλό τέλος για αυτή την σειρά.
Ok, το προμηθευομαι ΑΜΕΣΑ!!!!! Thnx!
Οι άμπαλοι αμερικανοί δυστυχώς δεν την συνήθισαν και κόπηκε λόγω μικρής τηλεθέασης ασχέτως αν στα ratings σπέρνει παντού. Λογικό είναι οι φαστφουντάδες που έχουν συνηθίσει το "εύκολο χιούμορ" σε συνδιασμό με doritos και pizza dominos να μην αγαπήσουν μια σειρά που καυτηριάζει την αμερικάνικη κουλτούρα, τον υποκριτισμό απέναντι στους niggers, τους κραγμένους gayoules και ότι άλλο στραβό έχει αυτή η χώρα... είναι μια σειρά υπερβολικά έξυπνη για τα γούστο που δεν έχουν! Βέβαια ότι φράγκα δεν έβγαλε όσο παιζόταν τα μάζεψε και με το παραπάνω μετέπειτα μέσω dvd ενοικιάσεις/αγορές γιαυτό και το Netflix δεν χάνει την ευκαιρία να επαναλάβει και να ξεπεράσει την επιτυχία του house of cards με μια σειρά που έχει τεράστιο fanbase.
Τι λέτε, ρε παιδια;;;; Κι εγώ ο αδαης δεν είχα παρει μυρωδιά.
Taste the happy!!
http://i.minus.com/ibyZN7B6XvcOwA.gif
Ρε παιδιά τελειώνω τώρα το battlestar galactica, και συμβαίνει το εξής παράλογο,,λες και οι παραγωγοί τις σειράς είναι μέσα στο μυαλό μου, μόλις μου δημιουργείτε μια απορία, και σκέφτομαι ότι δεν μας εξηγούν τι έγινε,ψιλό απελπίζομαι για αυτό, μετά από το πολύ δύο επεισόδια παίρνω την απάντηση
Τι στο καλό;;;; έχω εντυπωσιαστεί!!!!!!!!!!!!
Spoiler!
ανάθεμα και άμα ποτέ μου ερμήνευσα αυτή την ατάκα. (Six προς Μπάλταρ)
Το borgias ειναι καταπληκτικη σειρα. Οσοι δεν το εχετε δει ειναι must.
Επισης φοβερη σειρα (mini series) αυτοτελης με 9 επεισοδια ειναι το pillars of the earth
http://www.imdb.com/title/tt1453159/
Εχει μεσα τα παντα, ιστορια, δολοπλοκια, σκοτωμους, ερωτες. Σιγουρα στο τοπ 3 των αυτοτελων σειρων
Οσο αφορα κατι ελαφρυ: Two and a half men. Οι 7 πρωτοι κυκλοι με τον Charlie Shean προσφερουν πλουσιο, αφθονο γελιο καθως περνα πολυ ευχαριστα η ωρα. Στον 8ο κυκλο αρχισε να το χαλαει. Μετα αφου τον αντικατεστησαν με τον Cutcher εχει χασει την ταυτοτητα του. Στα θετικα του ειναι οτι τα επεισοδια ειναι 20λεπτα και προσφερονται για χαλαρωμα. Καλο ειναι να ξεκινησει απο το πρωτο επεισοδιο οποιος δεν το εχει δει. Πραγματικα οτι καλυτερο εχει βγει σε κωμικη σειρα.
Spoiler!
Πάντως αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, ότι μερικά πράγματα που σου έμεναν ως απορία τα εξηγούσε 1-2 επεισόδια μετά, ισχύει. Φαίνεται ήξεραν τι απορίες δημιουργούν στον κόσμο και ήθελαν να το κάνουν. Δημιουργώ απορία --> Λύνω απορία, Δημιουργώ πρόβλημα --> λύνω πρόβλημα, God like mod...
Το two and a half men το έχω δει αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το δω μετά την αποχώρηση του τσάρλι.... Δεν ήταν η μισή σειρά ο τσάρλι, ήταν ολόκληρη η σειρά. Άντε να ήταν ένα 10% ο αδερφός του και η μπέρτα μαζί. Πάααρα πολύ γέλιο αν θες απλά να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα και να γελάσεις.
Παντως, για να μην ειμαστε αδικοι, ο Αστον Κουτσερ μια χαρα το παει το πραμα. Προσωπικα δε περιμενα να μπορεσει να αντεπεξελθει τοσο καλα. Εγω δε σταματησα να παρακολουθω τη σειρα, αν και, πραγματι, το υφος εχει αλλαξει παρα πολυ χωρις τον Τσαρλι.
^^ Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια. Σήμερα θα δω μερικά ακομα. Προς το παρόν, απλα οκ.
για όποιον έβλεπε το Vegas , δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σαιζόν. Άλλη μια σειρά μας αφήνει με μετά από μία και μόνη σαιζόν.
Ο Κούτσερ όντως δεν είναι κακός. Προσωπικά δεν τον αντιπαθώ αν και φυσικά δεν είναι τόσο καλός ηθοποιός όσο μερικοί... θέλουν να λένε. Αλλά ο τσάρλι ήταν ανυπέρβλητος και η σειρά βγάζει λιγότερο και άλλου είδους γέλιο πλέον. Και το λέω αυτό έχοντας παρακολουθήσει μέχρι και το 10 επεισόδιο με τον Κούτσερ. Μετά απλά έπαψα να έχω το ίδιο ενδιαφέρον μιας και πλέον για τα γούστα μου η σειρά είχε χάσει και εκεί κάπου στο 10ο επεισόδιο την άφησα.
Τώρα παίζει στο anger management ο τσάρλι σιν. Έχω δει καμιά 15αριά επεισόδια και από αυτό αλλά εντάξει καμία σχέση με το πως ήταν στο two and a half men. Αποτέλεσμα; Και η σειρά και ο τσάρλι συνέχισαν σε κάτι λιγότερο καλό και εγώ δεν βλέπω πλέον κανένα από τα δύο :p
Εγω συνεχιζω να το βλεπω απροσκοπτα. Αλλα καθαρα απο θεμα συνηθειας πλεον. Οπως ειπα και στην αρχη καμια σχεση το πριν με το μετα.
Απο την ανεμελεια, μπαγαποντια, μαγκικη φιγουρα του τσαρλι πηγαμε στη μιζερια του Κουτσερ. Θυμιζει ομορφαντρα βουτυρομπεμπε νεου στυλ.
Οπως και να εχει οι 7 πρωτοι κυκλοι ειναι υπεροχοι. στον 8ο το χαλασε λιγο ο τσαρλι (εκει αρχισε να φαινεται και να επηρεαζεται απο τις κοκες το αλκοολ και τα παραστρατηματα της καθημερινοτητας του)
Το μυστικο της επιτυχιας ως τοτε ηταν το εξης ενα: Ο τσαρλι επαιζε ακριβως τον εαυτο του !!!!!
9 και 10 με κουτσερ ειναι αλλο εργο εντελως.
Λοιπον... Το Arrested Development γινεται ολο και καλυτερο. Εκει που πονταρει παρα πολυ η σειρα, ειναι στην εμβαθυνση των χαρακτηρων και στα ποσα χαρακτηριστικα εχει ο καθενας, αρκετα για να στηριξουν πολλα επεισοδια. Δηλαδη, απο που να αρχισω και που να τελειωσω...
Κορυφαιο ηταν το επεισοδιο που ειδα εχτες με τη φυλακη (για οσους το θυμουνται). Σπαρταριστο!!!! Οκ, δεν εχει το στιγμιαιο χιουμορ των Friends για παραδειγμα, αλλα ενα πιο εκλεπτυσμένο και βαθυ χιουμορ και ως εκ τουτου, δε μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με τα sitcoms.
Συνεχιζω να παρακολουθω και ενημερωνω. So far so good, ομως.