Και οσο εξυπνη ειναι η Α.Ι. των εχθρων , αλλο τοσο και περισσοτερο χαζη ειναι η Α.Ι. των συμμαχων και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο! Εγω εσπασα ενα χειρηστηριο για τον ξεφτυλισμενο τον Rico στο τελος του παιχνιδιου!
Printable View
Και οσο εξυπνη ειναι η Α.Ι. των εχθρων , αλλο τοσο και περισσοτερο χαζη ειναι η Α.Ι. των συμμαχων και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο! Εγω εσπασα ενα χειρηστηριο για τον ξεφτυλισμενο τον Rico στο τελος του παιχνιδιου!
Πράγματι παιδιά, ακόμη και στο επίπεδο δυσκολίας που το έπαιξα εγώ, φαινόταν ότι η A.I. των εχθρών είχε δουλευτεί.
Πάντως δεν είναι ότι το έπαιξα βιαστικά, κάνοντας rush ξέρω γω. Απλά μου φάνηκε... μικρό. Σίγουρα PDS στο υψηλότερο επίπεδο θα αυξηθεί ο χρόνος, θα δω αν θα το παίξω ή αν θα ασχοληθώ και με το online. Tα trophies του Single Player ήταν αρκετά ενδιαφέροντα, οπότε θα ασχοληθώ για την ώρα με κάποια από αυτά.
To τερμάτισα και εγώ. Μπορώ να πω και εγώ ότι ήταν αρκετά καλό για FPS (δεν με συγκινεί ιδιάιτερα το είδος) αλλά η διάρκεια ήταν τραγικά μικρή. Σε 7,5 ΄ώρες είχα πάρει ΟΛΑ τα single player trophies εκτός του complete in elite και του kill 1500 helghasts. Anyway, τώρα λέω να πάω για Πλατίνα!
Έχω ξεκινήσει και το elite (πέρασα και την 5η πίστα) αλλά θα το αφήσω on hold γιατί απο σήμερα ξεκινάει η online week για το τρόπαιο που θέλει να είσαι στο 1% των καλύτερων. Ελπίζω μόνο να έχω χρόνο να το κάνω....
Με τα medals έχω φάει λίγο ήτα καθώς απότι διάβασα σε άλλο φόρουμ που ασχολείτε με τα τρόπαια υπάρχουν mods που μπαίονουν στα games και κάνουν spectate και μπορείς να φας και ban για ένα μήνα αλλά και να μηδενίσουν τα στατιστικά σου αν σε πιάσουν να βoostareis.
Και καλά κάποια μετάλλια βγαίνουν με μία Α προσπάθεια. Κάποια όμως δεν παλεύονται καν.
Παράδειγμα: 10 points σε capture game while capturing or defending? WTF? Αυτ γίνετε μόνο αν βάλεις να παίζεις μόνο capture και βάλεις τους πόντους που χρειάζοντε για τη νίκη πάρα πολλούς. Εδώ καλά καλά δεν βρίσκω απλά capture games σιγά μη βρω τέτοιο...
και εγω οταν το ειχα αρχισει μου αρεσε παρα πολυ και ηθελα να παω για πλατινα αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα απολυτως.αυτο με το 1% των καλυτερων σε μια βδομαδα δεν μπορω να το παρω με τιποτα λεμε..παιζω παιζω αλλα συνεχεια μου δινει το επομενο μεταλιο που το εχω παρει πολλες φορες..
για το παραδειγμα που αναφερεις βρες παιχνιδια που εχουν ολες τις αποστολες και αναλογως την τυχη και την πιστα θα το καταφερεις να το παρεις..
re pedia mono emeis oi MYRMIDONES pezoume akoma killzone 2?arxiste to ksana na peksoume kana clan matsaki....
Tι τα θες φιλαρακι. Προσωπικα εριξα πολυ καψιμο στο multi του, ε, δεν παει αλλο!
Καποια στιγμη θα μπω παντως να θυμηθω τα παλια.
Αν κ εχει καιρο να ποσταρει καποιος,εχει βγει εδω κ καιρο(τωρα αρχισα να ασχολουμαι εγω) ενα πακετο με additional maps k missions για το multiplayer.Αξιζει να το χτυπησω η ειμαι οκ με τις υπαρχουσες πιστες?
Οι χάρτες που έχουν βγει για κατέβασμα είναι πολύ καλοί και διαφορετικοί από αυτούς που υπάρχουν στο παιχνίδι. Οι 2 πρώτοι είναι πάνω σε οχήματα ο ένας πάνω σε κινούμενο τραίνο με 2 βαγόνια απέναντι το ένα από το άλλο οπού μπορείς και πηδάς αναμέσα τους. Ο άλλος είναι στο διαστημόπλοιo των ISA και έχει σκάλες και διάφορα επίπεδα θυμίζει την visari hammer. Υπάρχουν άλλοι 2 που είναι χάρτες από το ΚΖ1 και άλλοι 2 που είναι οι καλύτεροι για εμένα που σου δίνουν 2 νεα όπλα το boltgun και το φλογοβόλο.
Αξίζει να το πάρεις αλλά δν υπάρχουν πολλοί που να τους παίζουν εγώ βρίσκω 2 rooms κυρίως το ΣΚ αλλά αν έχεις φίλους που το έχουν και μπορείς να τους παίζεις αγόρασε τους(Το map pack bundle που δίνει και τους 6 χάρτες για 13 ευρώ)
Το ειδα το map pack bundle γ γι αυτο ρωτησα αν αξιζει η αγορα του.Στους υπολοιπους αρτς παντως εχει κοσμο,25-30 ατομα καθε φορα κ γινεται χαμος.Δεν περιμενα να εχει τοσο κοσμο κ εχω παρατησει το single player για χαρη του multplayer...
Αφου λοιπον δεν καταφερα να βρω psn card κοντα μου να παω να αγορασω το killzone 3 multiplayer, ειπα χτες να βαλω λιγο το Killzone 2 online να περασει η ωρα...
Χαμός γινότανε ρε μαγκες!Καταρχήν, δεν είχε lag.Ιχνος μιλάμε!Αλλα ρε σεις, τι γραφικάρες ειναι αυτες?? Σορρυ, απο ολους που παιζουν CoD και BF αλλα τα παταει κατω στα γραφικά :D Tο 2 μιλαμε τωρα!
Και η πλακα ειναι οτι εβαλα για λιγο και επαιξα τελικα κανα 2 ωρο.Ο χειρισμος και γενικα η αισθηση του παιχνιδιου ειναι επος!
^^ Η αισθηση του 2 δεν εχει σχεση με αυτην του 3 ομως δυστυχως :(
Ειναι ανεπαναληπτη η αισθηση στο 2 και δεν ξερω αν θα επαναληφθει σε fps. Αλλα και πάλι στο 3 οταν το ειχα, θυμαμαι οτι είχε 5-6 πραματακια που δεν τα βρισκεις σε κανενα shooter.
Μου έκανε τεραστια εντυπωση το 2 παντως και δεν ενιωθα οτι έπαιζα για τα kills.Και τα παληκαρια που παιζουν μεσα δεν σκεφτονται πουστικα.Βλέπεις οτι παιζει ο καθενας το class του ομορφα και καλα και δεν ειναι πεσμενοι μπρουμιτα με ενα sniper και πινουν καφεδακι μεχρι να περασει καποιος να του την αναψουν-ελαχιστοι ειχαν sniper.Και φυσικά ημασταν ολοι αγνωστοι.Κιομως για καποιο λογο το παιχνιδι σε αναγκαζει να παιξεις ομαδικά.Μπορει και να ετυχα βεβαια στο καταλληλο room/ Τεσπα, διασκεδασα, έπαιξα ησυχα, δεν αγχωθηκα οτι πρεπει να τρεχω σαν τον παλαβο να χοροπηδαω να σερνομαι κλπ.Πολυ συμπαγές το gameplay στο online!
Αν σου αρεσαν τα γραφικα στο multi,παιξε το sp καποια στιγμη:p
Τοχω τελειωσει :P Μαζι με την κονσόλα το πηρα τοοοοοοτε.
Αδιανοητο το παιχνιδι στον τεχνικο τομεα.
Επισης κ ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση στο online.Οταν λεμε headshot εννουμε headshot.Οχι @@ μυδια! Μπορει στο σωμα να θελει 4-5 σφαιρες να ξεραθει αλλα στο κεφαλι και απο του διαολου τη μανα με 1 παει κατω!Και ειναι ετσι η αισθηση που οντως θελει skills να κανεις headshot.Και δεν σου αφηνει να εννοηθει οτι μπορει και να ησουν φαρδος.
Για το 3 μιλαγα εγω:P
Αλλα και το ειχε γραφικαρες.
Συνεννοηση διφραγκο XD
Το ειχα το 3, το πουλησα και θα το ξαναπαρω.Βιαστηκα τοτε και δεν το κρατησα πανω απο μια βδομαδα διοτι τοτε ειχα ορεξη για Assassin's Brotherhood.Τωρα εχω παλι ορεξη για killzone. Ελπιζω να κρατησει ακομη μερικες μερες εκεινη η προσφορα για τους plus και τα 7,5 εuro.Χτες ειδα οτι υπηρχε.
Ωραιος! τελεια.Διοτι δεν ξερω ποτε θα βρω διαθεσιμη καρτουλα για το store και αρχισα να αγχωνομαι μη χασω την προσφορα.Και ειδα και το trine 2 δωρακι και ποιος ξερει για το επομενο τριμηνο τι αλλο θα εχει.Αλλα συνολικα μου βγαινει το killzone τσαμπα αυτο μενδιαφερει.
Από τα πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια και για μένα προσωπικά ήταν Halo Killer. Πιο κοντά στα γούστα μου, οι χρωματικές παλέτες και η ιστορία πολύ πιο κοντά σε αυτά που με ιντριγκάρουν και ακόμη και σήμερα θεωρώ από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Αυτός ήταν ο τίτλος που με έκανε να προσθέσω την Guerrilla Games στα αγαπημένα μου στούντιο παραγωγής και να της έχω εμπιστοσύνη σε ό,τι ανακοινώνει και ετοιμάζει. Νομίζω ότι μέσα στα χρόνια δεν μας έχει απογοητεύσει, ακόμη και το Shadow Fall που κινήθηκε στα ρηχά παρότι τίτλος at launch νέας γενιάς κονσόλας (με διαφορετική νοοτροπία από την προηγούμενη) ήταν υπέροχο οπτικά και σαν gameplay, απλά από πλευράς ιστορίας είχε φύγει από αυτό το μεγαλειώδες του Killzone 2 και δεν ξέρω δεν άγγιξε τον κόσμο (ούτε εμένα) ιδιαίτερα.
Είναι μέρες που σκέφτομαι να είχα χρόνο να επιστρέψω σε παλιούς αγαπημένους τίτλους, το Killzone 2 είναι στην κορυφή της λίστας. Το κακό είναι ότι η λίστα με τους τίτλους της τρέχουσας γενιάς που μένουν στο ράφι μεγαλώνει και μαζί τους και εγώ, έτσι έχοντας λίγη υπομονή και διάθεση να τιμωρήσω τον εαυτό μου όπως έκανα παλιά με την ανώτερη δυσκολία τίτλων που δεν συγχωρούν λάθη και παραπατήματα. Αν θυμάμαι καλά η ανώτερη δυσκολία του ήταν ολίγον... βασανιστική ειδικά προς το τέλος, δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο αυτό πια.
Kαι η δυσκολια στο τελος στο πολυ δυσκολο επιπεδο (αν ηθελες πλατινα) ηταν μεγαλη και το ονλινε ηθελε τρομερο μπουτσαρισμα....φαγαμε ωρες με Αντωνη και Κωνσταντινο.....αστα να πανε. Απο την αλλη ομως, ηταν απο τους τιτλους που οταν το τελειωνες, ενιωθες την ικανοποιηση οτι καταφερες κατι σημαντικο....σπανιζει αυτο πλεον
Ηταν το παιχνιδι/λογος που ειχα αγορασει τοτε κονσολα ps3(απο τις τελευταιες που ηταν σε bundle με το εν λογω παιχνιδι απο τα Multirama),μιας και ημουν με xbox360 μεχρι τοτε.
Απλα φοβερο παιχνιδι στο συνολο του και δυστηχως δεν το εκανα πλατινα λογω της προτελευταιας πιστας που στην πεφτουν απο παντου οι εχθροι.
Το multiplayer αυτων των παιχνιδιων ηταν το online που ελιωσα περισσοτερο στο ps3,αν και στο multiplayer επειδη γινοταν χαμος(ευτυχως πολλοι βγαζανε στις πιστες τους μπαζουκες)επεφταν πολυ συχνα τα frames.
Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως και βγαλανε το co op απο το single player,μαλλον λογω τεχνικων περιορισμων.
Και 2 gifακια να θυμηθουμε τα παλια. Ηταν ωραια η φαση με το ps3 που δεν μπορουσες να μαντεψεις ποσο μπορουν να σπρωξουν τα γραφικα στην κονσολα οι first party.
https://i.imgur.com/O0x0p4z.gif
https://i.imgur.com/Cggp9UP.gif
Θα ηθελα να δω ενα remastered(flat+VR), oπως και του Resistance 1 και 3.
Καλά θυμάμαι τότε με το online που παλεύαμε.Πάντως ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο ps3 για το platinum στο elite βαθμό δυσκολίας.Εγώ ολοκλήρωσα την τελευταία αποστολή με το boss εύκολα αλλά είχα κολλήσει σε άλλη αποστολή μέσα στο παιχνίδι που με ταλαιπώρησε αρκετά.Και στο Shadow Fall πάντως το elite ήταν κάπως δύσκολο καθώς είχες 3 ζωές σε όλο το παιχνίδι αν και υπήρχε τρόπος να αποφύγεις κάποιο λάθος.