Σήμερα πήρανε απο mediamarkt και μας ειπαν αύριο 9:01 μπορούμε να πάμε να παραλάβουμε ,στην Συγγρού ,απλό πακέτο και παραγγειλαμε 2 κομματια το περασμένο Σάββατο
Printable View
Σήμερα πήρανε απο mediamarkt και μας ειπαν αύριο 9:01 μπορούμε να πάμε να παραλάβουμε ,στην Συγγρού ,απλό πακέτο και παραγγειλαμε 2 κομματια το περασμένο Σάββατο
Εδω Αθηνα παντως πρεπει τωρα να εφθασαν στα κατα τοπους κεντρικα καταστηματα διανομης.
Δεν θα ελθουν απο τις Speedex της γειτονιας δηλαδη .
Π.χ Εγω αν και εχω Speedex κοντα , στο Περιστερι , το δεμα θα ελθει απο το Μενιδι .
πηρα κατα τις 12:00 λοιπον στο Μενιδι και μου ειπαn οτι δεν τους ειχε ελθει κατι ακομη και οτι η παραδοση θα γινει αυριο .
Τι να κανω ρε γαμωτο να ξαναπαρω μπας και βγαλω ακρη ?? Θα με "βρισουνε" ...
Πήρα και εγώ τηλεφωνο στο τοπικό κατάστημα αν τους έχει ερθει σήμερα το δέμα μου, εφόσον έχει φύγει από το πρωι Ελευσίνα αλλά μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο οτι αυριο το πρωι παραλαμβάνουνε.
εγω πηρα στην speedex να ρωτησω γιατι δεν γραφει τπτ στο σαιτ με τον αριθμο που μου εδωσε ο Κωτσοβολος, και μου ειπαν οτι θα τα παρουν η σημερα η αυριο απο τον Κωτσο
απο Mediamarkt Ρεντη κανενα νεο;;;;
Πλεον στο site της speedex γραφει και εμενα την πορεια της αποστολης
Παίδες έχω παραλάβει την κονσόλα εδώ και δύο ωρες \m/
εγω μολις περασα απο το κατστημ public που εχω παραλαβη, τους ζητησα να τσεκαρουν την λιστα αν ειμαι μεσα για σιγουρια γιατι μηνυματα κλπ δεν εμπιστευομαι και μου ειπαν ειμαι 4ος κ να παω αυριο να παραλαβω... φανταστειτε σ ολοκληρο καταστημα public κι εχει μου ειπε το παλικαρι εκει παραλαβει 8 κονσολες μονο που ειναι προπαραγγελιες μεχρι τελη οκτωβρη
Ελα ρε φιλε! Καλοπαιχνιδη :) Εμενα με πληροφορισαν απο την Γενικη Ταχυδρομικη οτι θα παραλαβω Σαββατο λογο πλοιων... Μας φαγανε τα κυματα :p
Sent from my iPad using Tapatalk
0 και σημερααααααααα.. αδερφιααα κρατατεεε γερααα τους νικαμεεεε...χαχαχαχαχα :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=SZk6Hv8a2bI
Πήρα άδεια απο την δουλειά για αύριο για να πάω να παραλάβω στις 10 το πρωί απο Κωτσόβολο το full bundle. Ρε τι έχει να γίνει........ Greatness awaits. 16 ώρες έμειναν αδέρφια κρατάτε γερά....................
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ! Αναμονή τέλος, το PS4 έρχεται και επίσημα αύριο 13/12/2013 και σηματοδοτεί μια νέα εποχή! Δείτε στο link το τηλεοπτικό spot λανσαρίσματος του PS4 για την Ελλάδα! Είστε ενθουσιασμένοι με το PS4; #4ThePlayers
http://www.youtube.com/watch?v=m7D9g3CbJpw
το ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ... fail.... το this is for the players ακούγεται πολύ καλύτερα :)
Oλο ήρθε ακούμε κι όλο στο περίμενε είμαστε. :P
καβαλα ξανθη εχει κανενα μαγαζι παιχνιδια για ps4?το public στην ξανθη εχει αλλα δεν τα δινει σημερα!
Eλα μωρε ουτε ενα μεταμεσονυχτιο event δεν εκαναν να γουσταρουμε ...
Παλι καλα που εχουμε και τις κονσολες πριν το νεο ετος να λεμε.
Προσωπικα πιστευω οτι αυριο αν ξεκινησει καποιος νωρις θα βρει ανετα κονσολες αν οχι σε ολα εστω σε καποια καταστηματα.
Προσωπικα θα μου αρεσε μια σημερινη απογευματινη βολτα να παρω κανενα game αλλα δυστυχως απ'οτι φαινεται το killzone και το BF4 θα ειναι απο αυριο διαθεσιμο στα μαγαζια..οποτε μας στερησαν και αυτη τη χαρα.
Συνδρομη Plus μπορω να παρω και αγγλικη π.χ αυτη ???
http://www.cdkeys.com/playstation-ne...y-subscription
ή πρεπει να παρω ελληνικη ?
Ημουν ευκαρπια πλαιςιο στην αποθηκη με εβαλε φιλος, εχουν ολα τα ps4 που εγιναν κρατηση απο το ιδιο το καταστημα και ολα οσα εγιναν απο το ιντερνετ προπαραγγελια για παραλαβη απο το καταστημα θα ερθουν αυριο στις 8, οποτε και στις 9 παραλαμβανει κανονικα οποιος εχει προπαραγγελεια, ειδα 60+ χειριστηρια και 3 big bandles και 4 killzone bundles και 2 απλα...! Σνιφ, σνιφ
δεν παλευοταν αυτος ο μηνας.εφτασε ο καιρος!
edit : κοιτα να δεις που στην επαρχια παρελαβαν νωριτερα λολ.αντε καλοριζικες.
Αγοράστηκε πριν λιγο απο Πλαισιο Ψυχικού
αύριο τα σπουδαία απο Κωτσο!!!
http://img.tapatalk.com/d/13/12/12/eguda2u9.jpg
Μολις με ενημερωσαν απο Media Markt Αμαρουσιου για παραλαβη αυριο απο τις 9 και μετα! Μετραμε ωρες πλεον!! :a049:
πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες ωραιο μενου ακομα το μαθαινω το νεο χιερηστηριο ειναι κατι διαφορετικο δεν εχω παιεξ καθολου χαζευω το μενου. μου βγαζει στα παιχνιδια οτι πρεπει να κανω update για να τα δουλεψω στο online πρεπει να τα κανω χειροκινητα η θα τα κανει μονο του?
παιδιά ξέρεις κανεις αν θα έχουν bf4 τα καταστήματα γιατί μόλις πήρα τηλέφωνο τον κωτσόβολο και μου είπαν ότι το big bundle θα το έχω το bf4 όμως όχι γιατί δεν έχουν λένε πως έγινε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!!!
Public metro mall που πέρασα είχε χειριστήρια (μπλε, κόκκινα και μάυρα), κάμερες, φορτιστές, βάσεις και παιχνίδια και μου είπε ότι ράφι δεν θα υπάρχει κονσόλα γιατί έχουν κρατηθεί όλα για προπαραγγελίες και ακόμη και αν κάποιοι δεν πάνε να παραλάβουν, η πολιτική που ακολουθουν για τις προπαραγγελίες είναι θα κρατηθούν εκεί για 5 μέρες πριν αποδεσμευτούν και πάνε ράφια (αλλά και σ' αυτην την περίπτωση λογικά δεν θα πάνε ράφια και θα εξυπηρετήσουν απλώς άλλες προπαραγγελίες που δεν είχαν εξυπηρετηθεί.
Α ξέχασα για καταστήματα θεσσαλονίκης...
ουτε 1 event ρε γαμωτο για το λαο της κρισης να μαστε ολοι απο τωρα στο δρομο!!!!!!
Δείτε τι μου έφερε ένα ξωτικοοοό!!!!Attachment 3747
Παρεάκι του για να μη νιλωθει μοναξιά και ένα Rivals... αύριο έρχεται κ ο πατέρας της παρέας!!!
Attachment 3748
Και εμείς τον πατέρα περιμένουμε.... :P
Πολλή ορφάνια έπεσεεεεεεεε....
Μόλις τώρα με πήραν από Πλαισιο για παραλαβή... αφού έχω πάρει από περασμένη βδομάδα...αχαχαχα.....
Μολις μιλησα με mediamarkt Ρεντη!!!!!!!
απο 9 κ μετα παραλαμβανωωωωωωωω!!!!!!:pao::pao::pao:
Πηγα μια βολτα στο Περιστερι σε MMarkt , Πλαισιο, Kotsovolo και Public και ξενερωσα τελειως ...
Ουτε ενα banner οτι ερχεται αυριο το PS4 ... ουτε ενα χειριστηριο ουτε ενα παιχνιδι ..
Μονο στο Public ειχε βαλει εκει ο υπευθυνος 5-6 ψευτικα κουτια PS4 ..
EΛΕΟΣ !!
Oμόρφυνε το τραπεζάκι της τηλεόρασης...
Θέλω έναν εθελοντή με PS4 να μου πει αν με εμφανίζει με το κανονικό μου όνομα και επίθετο,
το έχω βγάλει αλλά συνεχίζει να με δείχνει έτσι στην κονσόλα και δεν ξέρω τελικά αν μόνο εγώ το βλέπω γιατί στα activities με εμφανίζει με ονοματεπώνυμο.
edit: θα είμαι στο PS4 ας με ενημερώσει κάποιος από τη friendlist μου, ευχαριστώ.
http://s6.postimg.org/oh1ahzvlt/DSC03337.jpg