Στα δυο σημερινα επεισοδια αντιμετωπιζουμε τα δυο πρωτα μποσσ του dlc !
Spoiler!
Printable View
Στα δυο σημερινα επεισοδια αντιμετωπιζουμε τα δυο πρωτα μποσσ του dlc !
Spoiler!
α,,,τζαμπα το διαλεξα λολ χαχαχα
Έβλεπα τώρα τα vids με τον Artorias.. Όλα τα λεφτά το rage!! Μου θύμισε εποχές PS2 το σκηνικό που ήμουν πιτσιρικάς και πάλευα τα Boss με τις ώρες.. Ωραίος!
χαχαχαχαχα
φιλε αστα,,,αστα σου λεω δεν παλευτηκε ,,, σπανεια βγαζω τοσο rage πραγματικα...
καλα οταν ημουν πιο μικρος εσπαγα κονσολες λολ
¶ρχισα ξανά την παιχνιδάρα, είμαι ng+ και έχω πεθάνει άπειρες φορές στους 4kings
Χρησιμοποιώ great axe με ηλεκτρισμό (350 dmg) και φοράω το armor του Ornstein αλλά με τρώνε λάχανο!
Σκέφτομαι μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω το lightened spear(dmg 200), το έχω στο +5, παραπάνω δεν πάει?
Ίσως είμαι αρκετά γρηγορότερος με αυτό!
Πάσα βοήθεια και συμβουλή δεκτή!
Και κάτι άλλο, τα signs για summon στο new londo ruins που βρίσκονται, γιατί δεν έχω πετύχει ούτε ένα!
πολυ δυσκολος αρχηγος...ειδικα στο νγ+..
του ορνσταιν το σπιαρ ειναι σχετικα αδυναμο...
αλλους παικτες βρισκεις στη πρωτη περιοχη αμεσως μολις κατεβεις το ασανσερ και κατι σκαλες απο το firelink shrine στο new londo
οχι μεχρι +5 παει...
τεσπα εγω με αλλους τους βγαζω και παλι δυσκολοι ειναι...
Μάλιστα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!
BTW, μπράβο για τα βίντεο!! Δεν τα είδα όλα γιατί θα κατεβάσω το dlc σύντομα (ελπίζω να ξεκάνω τους 4kings γρήγορα, αν και δεν το βλέπω) οπότε δεν θέλω να σποιλεριαστώ!
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου!
+ρεπ
ευχαριστω μαν αντε και καλο λιωσιμο με τα dlc
Επιτελους το ξεκινησα, ειμαι στον πρωτο αρχηγο (και χανω εννοειται).
Υποψιαζομαι κατι που αν ισχυει θα ξενερωσω ασχημα, η μαγεια εχει προκαθορισμενες κινησεις και οχι μπαρα? Εχεις δλδ 8 slots που σημαινει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις 8 φορες μαγεια μεχρι να βρεις το επομενο bonfire?
Οπως το ειπες...
εγω προσωπικα δεν ειδα και καμια τρελη διαφορα σε σχεση με το ντεμονς παντως...
Μπορει να φαινομαι λιγο υπερβολικος αλλα μου τη σπανε οι περιορισμοι στην μαγεια. Περασα το πρωτο boss και συνεχιζω, μεχρι στιγμης εχω καποια παραπονα πρωτον απο αυτο που ειπα αλλα επισης και απο το κεντρικο hub, απογοητευση σε σχεση με το μαγικο Nexus.
Ελπιζω απλα να μην το εξερευνησα καλα και να εχει κι αλλα πραγματα.
Αddictive!
Υπαρχει μπολικη εξερευνηση
φιλε και μενα μου φανηκε στην αρχη ''καπως'' η απουσια του nexus, ως κεντρικο hub, αλλα οπως ειπα και σε αλλον τόπικ, τα bonfires κάνουν το παιχνίδια πολύ πιο ανοικτό, πολύ πιο open - world, κάτι που με την σειρά του δίνει στο παιχνίδι μια αίσθηση ''never safe'' και παράλληλα βρίσκεις εκπληκτικά short - cuts.
Nα μαι και γω στην παρθενικη μου εμφανιση στο θεμα και αποτι καταλαβαινετε θα ξαναρχισουν οι αποροιες(οπως στο DS)!!!!Οι βετερανοι πλεον του υπερπαιχνιδου ας βοηθησουν(Φιλιππεεεεεεεεεεεε)!
1.Τι γινεται με τα humanities?πρεπει να εχω πανω μου καποια για να πεφτουν καλυτερα αντικειμενα?γενικα να ειμαι σε human form μετραει?Στα Gargoyles με βοηθησε αυτος ο knight αφου τον εκανα summon...
2.kindle.τι κανει?
3.Πηρα pyromancer.mana δεν έχει οπως το demons αποτι ειδα ετσι(ειδα οτι το επιπεβαιωσε ο Φιλιππος στον hakoo)?που βρισκω spells?σαν pyromancer τι να ανεβαζω κυριως?int+dex?
4.Αφου χτυπησα την πρωτη καμπανα που να παω μετα?νομιζα επρεπε να παω κατω εκει με τα φαντασματα αλλα δεν το βλεπω εφικτο!
5.οποιοδηποτε tip για να με βοηθησει στα αρχικα παλουκια ειναι καλοδεχουμενο!
edit: 6.bonus question!τι κανουν τα covenants?
Αυτα για αρχη!!!!!Το παιχνιδι σπερνει παντως.μου λειπει και εμενα το nexus αλλα αρχιζω συνηθιζω και αυτη την φαση με τα bonfires..
Humanities:
Όσα περισσότερα έχεις, τόσο πιο εύκολα θα βρίσκεις loot από τους εχθρούς. Μερικά όπλα κάνουν scale με Humanity, αλλά είναι σχετικά λίγα και δυσεύρετα. Όντας human, μπορείς να κάνεις invade σε άλλους κόσμους (με διάφορους τρόπους), ή να κάνουν invade σε εσένα, που είναι συνήθως πιο πιθανό στα πρώτα levels. Αν και δε νομίζω να έχει πολύ κόσμο το παιχνίδι τώρα.
Kindle:
Κάθε bonfire είναι σβηστό. Κάνοντας το lite παίρνεις +5 Estus Flasks, κάνοντας το kindle παίρνεις +10. Πιο μετά θα παίρνεις +20 σε μερικά.
Pyromancy:
Τον πρώτο pyromancer που σου πουλάει πυρομαντείες τον βρίσκεις πριν την περιοχη The Depths, που ξεκλειδώνεται αφού χτυπήσεις την πρώτη καμπάνα. Ως pyromancer καλό είναι να ανεβάζεις τη Dexterity, και μόλις βρεις τον τυπά αυτόν θα δεις μια επιλογή (νομίζω) "Ascend Pyromancy Flame" - να το κάνεις.
Μετά την πρώτη καμπάνα:
Δε θυμάμαι πως ακριβώς πας, αλλά η περιοχή που κυνηγάς είναι, όπως έγραψα και πιο πάνω, η "The Depths", η οποία πάντως είναι προσβάσιμη από το Lower Undead Burg.
Η περιοχή με τα φαντάσματα λέγεται New Londo και θα πας εκεί πολύ πιο μετά.
tips;
Υπομονή
Τα covenants ουσιαστικά χειρίζονται το multiplayer κομμάτι. Ανάλογα με το covenant που ανήκεις θα παίρνεις και διαφορετικό ρόλο online. Φαντάζομαι θα γνωρίστηκες με τους ιππότες του Way of the White. Όντας μέλος του WotW μπορείς να κάνεις summon άλλους πιο εύκολα. Εγώ είμαι στο Blade of the Darkmoon Covenant και έχω έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Πιο πολλά όμως αφού προχωρήσεις το παιχνίδι.
Ετσι οπως τα ειπε ο φιλος περσον ειναι ωστοσο να πρεπει να επισημανω μερικες ανακριβειες...
1.περα απο αυτα που ειπε ο περσον, μερικα οπλα αναλογα με τα χιουμανιτις που εχεις κερδιζουν δυναμη(μην σε απασχολει αυτο ελαχιστα ειναι απλα στο πα ως πληροφορια) , ασχετο αλλα εγω παντα ειμαι ανθρωπος μονο και μονο απο αποψη υποθεσης,,,δε θελω δηλαδη να ειμαι χολοου,,,
ειναι σπανιο αντικειμενο ωστοσο οσο πιο εμπειρος εισαι τοσο περισσοτερα θα εχεις,,,κερδισεις επισης απο ενα οταν βοηθας ή οταν σκοτωνεις αλλους ή οταν νικας αρχηγους.
2.ολα τα μπονφιρε γινονται κινντλ μεχρι το σημειο που δινουν +20,,,εσυ τωρα μπορεις να τα κανεις μεχρι 10 αργοτερα θα μπορεις μεχρι 20 αλλα πολυ αργοτερα.
3.εδω διαφωνω με τον περσον...πρακτικα οποιο στατιστικο και να ανεβασεις το χερι φωτιας δεν θα γινει πιο δυνατο,,,κανεις το ιδιο το χερι αναβαθμιση οταν θα βρεις τον τυπα στα ντεπθς , ειναι ο μονος τροπος να εχεις πιο δυνατες φωτιες...και απο τη στιγμη που ο pyromancer αρχικα εχει περισσοτερο strength και λιγοτερο dexterity αξιζει να ανεβασεις το πρωτο...α επισης ανεβασε αρκετα το attunment ωστε αργοτερα να μπορεις να κανεις πολλα ξορκια.
4.πας lower undead burg ,βασικα ειναι ισως η πιο περιπλοκη περιοχη να βρεις μιας και δεν ακολουθει καποια λογικη σειρα,,,η πορτα για να πας εκει βρισκεται στη γεφυρα με τον κοκκινο δρακο.
5.μαθε να κανεις φλιπς και ειδικα σε μποςς μη σε νοιαζει τοσο για parry/backstabs τωρα...
προσπαθησε να μην χαραμιζεις πολλα χιουμανιτι (λεω εγω που χθες χαραμισα 10 για πλακα λολ)///α σημαντικο , αν εχεις βρει τον backsmith κανε αναβαθμιση το βασικο σου οπλο///
6.οπως ειπε και ο περσον τα κοβεναντ σχετιζονται κυριως με το ονλινε αλλα και οχι μονο.
Παντως χαιρομαι που πηρες pyromancer γιατι αν το ψαξεις , εχει πολυ στορυ απο πισω,,,ενω εχει και το πιο γαματο κοβεναντ,,,οχι απο αποψη οτι σου προσφερει κατι αλλα απο αποψη υποθεσης!
το αγαπημενο μου ...οταν χτυπησεις την δευτερη καμπανα πες μου να σου πω που ειναι αν δεν το βρεις...γιατι ειναι κριμα να το χασεις...βρισκεις και ξορκια εκει......ασχετο λολ...
αυτα ρε συ και που λες μιλησαμε στο πσν χθες και λεω ευκαιρια να φτιαξω καινουριο λογαριασμο να βοηθησω τον φιλο...και μετα το πηγα 3 ωρες συνεχομενα και χτυπησα τις δυο καμπανες λολ :D