το δικο μου fat 80gb επαθε ylod οταν πηγα να του περασω ofw 4.31
Printable View
το δικο μου fat 80gb επαθε ylod οταν πηγα να του περασω ofw 4.31
Το δικό μου (80gb) το έπαθε χθες μετά απο 5 χρόνια πολύ καλής λειτουργίας χωρίς να έχει παρουσιάσει ενδιάμεσα το παραμικρό.Περιμένω τα αποτελέσματα του τεχνικού αύριο.
Εχω και δικο μου το slim 250 giga παρατημενο με Y-Lod!Θα ηθελα να το επισκευασω, θελω να γινει σωστη δουλεια!Γνωριζει καποιος καποιον τεχνικο, η και καποιο παιδι απο το forum που μπορει να αναλαβει επισκευη;;Προς Θεσσαλονικη μερια!
Πέθανε λοιπόν και το δικό μου phat 60gb launch Ps3 μετά από 6 χρόνια λιωσίματος,δεν έχω παράπονο,τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω,απλά μου την έδωσε που χάλασε έτσι ξαφνικά γιατί όσο να'ναι είχα δεθεί με αυτή την κονσόλα....τέσπα έκανα την πατέντα με το πιστολάκι και έβγαλα το παιχνίδι τουλάχιστον αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο....κόλλησε πάλι μετά και δεν μπαίνει στο xmb γιατί μάλλον από το πολύ ζέσταμα τα έφτυσε ο δίσκος,μου βγάζει συγκεκριμένα το εξής μύνημα: Cannot start.The appropriate system storage noy found. τώρα για τα saves δεν βαριέσαι θα ξαναπαίξω μερικά games από την αρχή,το deactivation από την άλλη δεν με πολυκαίει,έχω άλλες 4 προσπάθειες σωστά?χε χε χε....άρα αύριο παραγγέλνω το slim μάλλον το 160gb εσείς τι λέτε???ή να πάω στο Super Slim???έχουν ίδιες δυνατότητες και αλλάζει μόνο το μέγεθος???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Παιδιά μια βοήθεια γιατί θέλω να το παραγγείλω και δεν έχω καταλήξει....Ps3 slim ή Ps3 super slim???απ'ότι διαβάζω σε φόρουμ και γενικότερα στο ίντερνετ λένε όλοι ότι το slim είναι καλύτερο από το καινούριο....τι να κάνω ???????
...commetron για ανακατασκευη με 110 σκεφτεσαι?
δεν άντεξα παίδες,βρήκα το slim 229€ σε ένα κατάστημα στην Κόρινθο που είχα πάει για κάτι δουλειές και το τσίμπησα μονομιάς,τώρα του κάνω update.....το super slim δεν μου γέμισε το μάτι σε καμία περίπτωση,το είχαν και αυτό εκεί που πήγα αλλά.....τελικά με κέρδισε το 160gb slim.......ελπίζω να μην έχουμε θέματα με αυτό.....
Καλημέρα παίδες, τελικά υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποίησε το EBW? και εαν ναι τι κάνουν τελικά Rebbaling η αυτο που μπορεί να κάνει ο καθένας..? σήμερα που είδα το έχουν 55 ευρώ προσφορά τους έστειλα ερώτηση και περιμένω απάντηση.
Εμενα αργοπεθαινει τελικα, οταν παω να το ανοιξω κλασσικα YLOD με μερικες προσπαθειες ανοιγει ΚΑΙ αν ανοιξει παιζει κομπλε 2-3 ωρες κανονικα κ ετσι το κραταω μεχρι να πεθανει τελειος. Το θεμα ειναι οτι αν το ανοιξω μια μερα μετα ολοι την μερα το ανοιγοκλεινω κ παιζει κανονικα την επομενη ομως παλι τα ιδια.
Τωρα στο θεμα,το εχω ποσταρει κ αλλου αλλα ακομα ειμαι στο τι να κανω...
Commetron 130+20 μεταφορικα (γιατι ποιος παει χαλανδρι) για ανακατασκευασμενο ps3 phat ή γνωστο μαγαζι που παιρνει το ps3 μου για 40 ευρω και με 160 παιρνω super slim 12gb?
Εγω εχω 160 σκληρο που πρεπει να αγορασω το bracket.
Το slim τους κανει 260...αξιζει να δωσω την διαφορα μιας και τον σκληρο δεν θα τον χρησιμοποιησω καθολου?
Τελος, λεω καλου κακου να δωσω και 30 να παρω και 2 χρονια εγγυηση...μιας και ps4 σε λιγοτερο απο 2 χρονια (σε 1 θα βγει...) δεν θα παρω
an ine aksiopisto magazi ke ferni komatia apo antiprosopia, min dosis gia extra egiisi. pistevo oti prepi na se poli atixos gia na xalasi grigora to super slim. an ke den exi dokimasti poli
1η θα ειναι αν παω commetron αλλα αφου με τα ιδια λεφτα παιρνω superslim λεω να το παρω απο εκει.
Γιωργο δεν ξερω αν το παιρνει απο αντιπροσωπεια γιαυτο κ θα δωσω 50 ευρω για να εχω καλου κακου 2 χρονια εγγυηση μιας κ σε 2 χρονια θα παρω next gen κονσολα
1η θα ειναι αν παω commetron αλλα αφου με τα ιδια λεφτα παιρνω superslim λεω να το παρω απο εκει.
Γιωργο δεν ξερω αν το παιρνει απο αντιπροσωπεια γιαυτο κ θα δωσω 50 ευρω για να εχω καλου κακου 2 χρονια εγγυηση μιας κ σε 2 χρονια θα παρω next gen κονσολα
Θυμάμαι πριν κάμποσο καιρό πάλι ρώταγες για Cometron...
ναι τοτε αρχιζε το προβλημα τωρα βλεπω πως θελει ενα 5λεπτο για να ανοιξει και οταν ανοιξει παιζει ολοι την μερα κομπλε,γιαυτο λοιπον ψαχνω να βρω απο τωρα λυση μολις τελειωσει εντελως να δω τι θα κανω. Τωρα δεν την δινω αν δεν χαλασει με τιποτα,εχω αρχισει mass effect και δεν μπορω να κανω και copy το save και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα
Καλησπερα εδω και μια βδομαδα τα παιξε και το δικο μου ps3.Πανω που επαιζα ξαφνικα εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτε.Το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει κιτρινο φωτακι και το κοκκινο δεν αναβει καθολου (σαν να μην ειναι σε stand by). Οταν παταω τη πρωτη φορα το power κανει απλα ενα μπιπ χωρισ να κανει τιποτα αλλο, οταν το ξαναπατησω ανοιγει το πρασινο για 2-3 δευτερολεπτα ακουγεται σαν να παει να ανοιξει και κλεινει. Ευτυχως σε καποια φαση που το παταγα κατι εγινε και δουλευανε τα ανεμιστηρακια και καταφερα να βγαλω το cd. Το eject κανει κανονικα 3 μπιπ (αφου δεν υπαρχει δισκος μεσα). Βρηκα ακριβως το προβλημα που εχω σε αυτο το βιντεο αλλα απαντηση δεν δινει κανεις στα σχολια οποτε ειπα να ρωτησω εδω. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? (πανω που πηρα το black ops 2 ρε γαμωτο σε ζελατινα ειναι ακομα..)
Ουπς ξεχασα το link [ame="http://www.youtube.com/watch?v=PNxN_PdRrEo"]PS3 No Standby - Green Light - Three Beeps Then Power Off - YouTube[/ame]
Kalispera paidia...exw mia konsola ps3 fat 40gb..epatha k egw ylod...ithela na rwtisw an to ftiaxw uparxi periptwsi na to ksana pathei?
Ναι αν το επισκευάσεις με την κλασσική μέθοδο θα το ξαναπάθει σίγουρα. Μπορεί και αμέσως, μπορεί μετά από μια βδομάδα, μπορεί μετά από ένα μήνα. Αλλά θα το πάθει σίγουρα. Καλύτερα βρες κάποιον που κάνει reballing σε λογικό κόστος αν σκοπεύεις να το κρατήσεις που και πάλι δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο θα είναι μετά. Κατά την άποψη μου, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κανά slim. Έστω και μεταχειρισμένο. Ή ανακατασκευάσμενη κονσόλα από Sony, είναι και αυτό μια λύση.