όσα δε φτάνει η αλεπού...
Printable View
όσα δε φτάνει η αλεπού...
παιζει ο πατσα..και ελεγα κατι δεν θα γινει σωστα...:p
την πνιξαμε την κοκκινη του κυργιακου ε κυρο? αμα θες φορα και συ κιτρινα να μην μπερδευονται οι δικοι μας τουλαχιστον...
παιδια εγω βαζελος ειμαι..και την ΑΕΚ την αντιπαθω πιο πολυ απο οτι εσας...αλλα δεν ηταν κοκκινη γιατ δεν τον βρισκει ο Κυριακος...ηταν foul γιατι πηγε επικυνδυνα αλλα δεν υπαρχει καρτα γιατι δεν τον βρισκει.
απλα ελεος...κλασσικη αποψη ελληνα...δλδ τι πρεπει να σπασει το ποδι του για να την δωσει?με τις ταπες πηγε...η πιο κλασσικη κιτρινη που δεν χαριζεται...ο τροπος που το εκανε και η προθεση να τον σταματησει ενω ειχε περασει η μπαλα απο μονα τους φωναζουν..
p.s. σορρυ για το υφος αλλα μετα τον αγωνα ακομη η πιεση ειναι καπως...:angry:
διαβασες αυτο που ειπα ή οχι?...Απο την στιγμη που ΔΕΝ τον βρισκει,ΔΕΝ υπαρχει καρτα!!!!!Τιμωρειται με φαουλ αλλα δεν υπαρχει καρτα!!!!
αστο δεν το συνεχζουμε γιατι θα σου αναφερω κατι φασεις με Ανατολακη Ze-Elias....και δεν σας παιρνει...
ναι φιλε να αναφερω και γω κατι μανωλαδες αμα ειναι και παει λεγοντας...δεν ειναι απαντηση αυτη...
τελος παντων τουλαχιστον σταματησατε το ''παραμυθι'' της ΑΕΚ...αστην εκει στην 8η θεση να ξεμπερδευουμε....
βρε το παραμυθι σταματησε αλλα η κιτρινη ηταν κιτρινη...οπως το εκανε το τακλιν δεν συγχωρειται...επειδη εχω κανει διαιτητης (αν και δεν θελω να το φερω σαν επιχειρημα η δικαιολογια γιατι ακουγεται καπως μιας που ειναι για την ομαδα μου) δεν τιμωρειται η επαφη αλλα η προθεση...στοχος ειναι να προστατευτει ο ποδοσφαιριστης...αυτος ειναι ο κανονας...
μπα μη το λες...στην κρητη ελειπε και ειχαν στειλει αλλο...
φιλε μου το ξερω αυτο γιατι και εγω εχω κανει διαιτητης...η προθεση -δυστυχως- τιμωρειται ΜΟΝΟ στην Αγγλια!!!...αν τιμωρειτω η προθεση στην Ελλαδα..δεν θα τελειωνε παιχνιδι ποτε!!...
Να δούμε τι τέλος θα έχει και το μεγαλόπνοο σχέδιο του ΠΑΟ για πολυμετοχικό σχήμα... Και τον φοβερό παίχτη της σελεσάο που φέρατε... Εκτός αποστολής ήταν? Για να δούμε...
Η ομάδα έχει προοπτική (Ολυμπιακός). Φαίνεται ο προπονητής να δένει σιγά σιγά την ομάδα. Πρέπει κάποιος να μάθει στο Λετο ότι μπάλα δεν είναι μόνο τρίπλες. Δυστυχώς ο Jole δεν είναι αυτός που ήταν και πρέπει ο Λετο να μπει στο κλίμα της ομάδας... Λιγότερες τρίπλες, πιο έξυπνο παιχνίδι...
Οι κανόνες του ποδοσφαίρου είναι κανόνες. Αν τους τηρούμε ή όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Δε μπορεί να παίζουμε όπως μας συμφέρει σε κάθε χώρα... ΕΛΕΟΣ. Απλά αυτά που λες είναι χωρίς βάση... Τι θα πει έτσι παίζουν στην Αγγλία? Αφού έτσι λέει η FIFA όλοι έτσι πρέπει να παίζουν.
ΚΑΝΟΝΕΣ = ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... Αυτό είναι το νόημα. Εκτός και αν είμαι τόσο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ...
και ομως πρεπει να σφυριζονται γιατι και σε αυτην την αγωνιστικη εγιναν εγκληματικα μαρκαρισματα...οπως ειπε και ο σωκος να φερνουμε παικτες για κατς αμα ειναι...
Νομιζεις οτι χρειαζοταν ο Σιλβα σημερα??...Οσο για την πολυμετοχικοτητα ας μη βγει..δεν πειραζει...
πιστευω ομως οτι ξεχασαμε το σημαντικοτερο απο ολα...
ο βαλβερδε εβαλε ενα 18χρονο να παιξει σε ντερμπυ, ενω θα μπορουσε να βαλει καποιον αλλο και απο οτι φαινεται δικαιωθηκε..μακαρι το παιδι να παρει και αλλες ευκαιριες γιατι φαινεται καλος παικτης..