Η πλακα ξερεις ποια ειναι?Οτι ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως την εννοια "γραφικος". Ο Παισιος λοιπον ειχε εναν αμεσο και απλο τροπο σκεψης, κατι που μου εκανε εντυπωση απο την πρωτη στιγμη που διαβασα λογια δικα του(κυριως ομως ακουσα απο ιστοριες ανθρωπων που τον ειχαν επισκεφθει).Το κακο ειναι οτι πολλες απο τις ιστοριες που εχουν ακουστει και λογια που λενε οτι εχει πει δεν τα εχει πει ποτε.Ο γερος ητανε αγραμματος, ολη μερα τον σταυρο του εκανε κλπ. ουτε μυγα δεν πειραζε.Πιασανε οι γνωστοι μαγκες καλογεροι, καλογριες να τον ηχογραφουν σε κασετουλες (πολλες φορες χωρις να το ξερει) και τις πουλουσανε δεξια αριστερα, οπως επισης γραφανε βιβλια με διδαχες του...ενας Μπρους Ντικινσον ξερει κατα ποσο ισχυουν. Ο παστιτσιος ηταν φαση απλος, cool ατομο δεν ελεγε μεγαλα λογια περα απο αυτα που ηξερε π.χ εγω παιδακι μου αγαπω το χριστο και την παναγιτσα κανε και εσυ το ιδιο και ολα καλα θα πανε/ αν σε απαταει ο αντρας σου εσυ φταις (και εμενα δλδ αν με ρωτουσες αυτο θα ελεγα στην αλλη χαχα) που εισαι γλωσσου κλπ.ειναι η νοοτροπια τετοια τελοσπαντων, με καταλαβαινεις, ολοι μας εχουμε στο περιβαλλον μας γηραιους και τα λενε καπως περιεργα μεσα στην ασχετοσυνη τους και την απλοτητα τους (πεθανε τα '90's, δεν προλαβε το live των Maiden μετα την επανασυνταξη τους στην Αθηνα).Εχουμε ολοι φιλτρα και κραταμε τι πραγματικα εννοει ο εκαστοτε "ποιητης".
Πολλες φορες ομως μεσα απο πολυ απλες καθαρες σκεψεις(ναι εκανε μερικες καθαρες σκεψεις διοτι εκει που ζουσε δεν ειχε το μυαλο του γινει κεφτες με πραγματα οπως εμας αν ανεβηκε στο plus το red dead redemption) κρατας 5-6 πραγματακια που ναι, αντιπαρερχεσαι σε καθηγητες, σε αστροναυτες σε οτι θες, διοτι δεν παιζει κανεναν ρολο η εξειδικευμενη γνωση που εχει συσσωρευσει καποιος. Τωρα να κατσει να σου πει για DNA o καλογερος και εσυ να κατσεις να τον παρεις στα σοβαρα και να τον κανεις εξωφυλλο...(οχι εσυ):confuzed: για ποιο λογο ρε συ Desmond? Για να δειξεις οτι ο χριστιανισμος εχει κατι καραγκιοζηδες "νουμερα" αστοιχειωτους και μαλιστα τους αποκαλουν και αγιους οι πιστοι χριστιανοι?