Νεες δηλωσεις ειναι αυτες που εκανε ο moore.
Printable View
Η συνέντευξη έγινε πριν την Gamescom και σε κάποια φάση έλεγε ο Moore "τώρα έχουμε να δείξουμε παιχνίδια και στη Gamescom" και του κάνει ο δημοσιογράφος "όταν θα βγει το βίντεο θα έχει περάσει η Gamescom".
Ο VP της ΕΑ μίλησε για το remaster στην Gamescom, η συνέντευξη του Moore είναι ένα χ διάστημα πριν την Gamescom.
EDIT: Ορίστε.
Μαλιστα, ευχαριστω για το update! Οπως και να εχει, και ιδιως με το πεπλο μυστηριου που καλυπτει την αναπτυξη του Andromeda (παιδια βγαινει σε μερικους μηνες και δεν εχουμε δει σωστο footage ακομα...!) ελπιζω να δωσουν οτι πορους εχουν και δεν εχουν εκει. Μετα θα εχουν τον χρονο να κανουν ολα τα αλλα. Ειναι ολιγον ανησυχητικο αυτο που γινεται με το ΜΕ.
Και για το dragon age inquisition, δεν είχαμε δει σχεδόν τίποτε, είδαμε στην E3 full presentation και μετα από κάτι μήνες βγήκε και ήταν τέλειο.
Νομίζω ότι ειναι πολιτική τους να μην δείχνουν παρά πολλά πια πριν μπουν στην τελική ευθεία. Κάτι άκουσα για ανακοινώσεις αφού βγει το battlefield 1, που ειναι και η ναυαρχίδα της EA τον Οκτώβρη. Κάτι για την Ν7 day, δηλαδή 7 Νοεμβρίου.
Αναμένω σαν τρελός πια μιας και για μένα η Bioware ειναι στα τοπ 3 studios.
Ride 2 Dev: Early Games On PS4 NEO And Xbox One Scorpio Will Be Like ‘HD Ports’
- - - Updated - - -
.....Quote:
“From one side, for what we can expect there will be plenty of more power to use, but on the other side, the very same game must run also on the standard consoles, so you can improve on some areas like resolution, or frame rate, but you can’t make something structurally different,” he said. “Think something like the HD ports we’ve seen in the early next-gen times, to get an idea.”
Γιατι τα επομενα τι θα ειναι?:P
Αφου δεν θα εχει exclusives...
Λογικά θα ειναι σαν να τρέχουν στο pc σε ultra, έξτρα εφέ, σταθερότερη framerate, καλύτερες σκιές κλπ. Textures λογικά τα ίδια λόγω μνήμης.
Ελπίζω τα στούντιο της Sony να έχουν καλύτερη υποστήριξη.
http://file1.a9vg.com/data/attachmen...wqq4ytqxy5.jpg
http://www.neogaf.com/forum/showthre...60606&page=150
- - - Updated - - -
Πολλες υποδοχες βλεπω να εχει στο πισω μερος του το τερας!!!!!!!:P
Φώναξε κανείς;
Λες να έχει και οπτική; :p
Γειά σου ρε τέρας :P
Νομίζω εύλογη ερώτηση.... το ps4 πηγαίνει γαμ....ας και η ψαλίδα απο το one έχει σταθεροποιηθεί και ειναι αρκετά εκατομμύρια. Το 17 αναμένονται ένα σωρό τίτλοι με πολλά exclusive οποτε λογικά θα κρατηθεί ο ρυθμός αυξητικά στις πωλήσεις. Κάτι που θα ενισχυθεί απο την μειωμένη τιμή του slim ενώ και το vr υποτίθεται θα τρέχει χωρις συμβιβασμούς και στο ps4. Βρείτε μου έναν μαμημενο λόγο γιατί η Sony να "βιάζεται" να ρίξει το Neo στην αγορά όταν μάλιστα η MS θα το καθυστερήσει για έναν ακόμα χρόνο....;
Προλαβαίνει την ms και έτσι ακόμα και σημαντικά ισχυρότερο να είναι το scorpio, οι devs θα έχουν ήδη την βασική κονσόλα.
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4,2 teraflops confirmed 99% :(
Μπορει οντως να ειναι 4.2TF ,αλλα τον κoβω οτι ο συγκεκριμενος δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ, και απλα αναπαραγει οτι φημες ακουει ο ιδιος απο το internet. Απλα να θυμισω οτι πριν την ιστορικη Ε3 2013 , καποιοι επισης υπαλληλοι καταστηματων, αλλα και εγκυρα κατα τα αλλα sites, "ειχαν την πληροφορηση" οτι η sony θα κανει οτι ακριβως και η MS, και ειδαμε τι εγινε τελικα.
Μακάρι γιατί πήγαμε για γλυκό και τελικά φάγαμε πίκρα
Εγκυρη πηγη δλδ.Ρε παιδια πόσους υπαλλήλους σε καταστήματα έχουμε γνωρίσει κ δεν ξερουν την τυφλα τους?Δεν λεω ο ανθρωπος μπορει κ να ηξερε τι έλεγε αλλα δεν τον θεωρώ έγκυρη πηγή
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε Γιωργο ποιος υπαλληλος μεγαλης αλυσίδας? Ξερω περισσοτερα απο το 90% των υπαλληλων τετοιου τυπου και δεν ειναι καν το επαγγελμα μου. Σε μεγαλο καταστημα στην πολη μου ειμαι κατι σαν "helpdesk" σε οτι αφορα τις κονσολες γιατι ξερουν τα παιδια οτι ασχολουμαι και οταν τους ρωτανε τιποτα περιεργο με παιρνουν τηλεφωνο.