Τα περιφερειακα μου φαίνονται του κιλου της πλακας τα καλωδια ειναι.Bluetooth headset δεν θα εχει? Θα ειναι wired ?:d050:
Printable View
Τα περιφερειακα μου φαίνονται του κιλου της πλακας τα καλωδια ειναι.Bluetooth headset δεν θα εχει? Θα ειναι wired ?:d050:
Ποιο ακριβως ειναι της πλακας?
στο ps3 εχεις αγορασει κανενα εξιδικευμενο hdmi ή usb καλωδιο φορτισης?
το bluetooth headset ειναι εξτρα αν θελεις να αγορασεις ενα τετοιο,
δεν σε εμποδιζει ομως να χρησιμοποιησεις το οποιοδηποτε bluetooth της αγορας η αυτο που εχεις ηδη.
Θα πρεπε να λεμε κι ευχαριστω που η συσκευασια εχει headset (ενω το xbone οχι).
Ευχαριστώ πρεπει να μας πούνε αυτοι που τους στηρίζουμε και οχι εμείς.Για το hdmi ναι εχώ βάλει κάτι πολύ καλό απλη παρατήρηση κανω.
Το ακουστικό θα συνδέεται με το joystik??
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο θέμα.. Απο εποχής PS1 ακόμα οτι καλώδιο υπήρχε στη συσκευασία ήταν πολύ καλής ποιότητας. Και στο PS3 το ίδιο ίσχυε.. Και το headset πολύ ευχάριστη προσθήκη..
Εχω δοκιμασει ολων των ειδων HDMI καλωδια, απο αυτο που κανει 5 ευρω μεχρι αυτο που κανει 70...
διαφορα?
Καμμια... απολυτως.
Εχουν βγει και ενα καρο συγκριτικα που επιβεβαιωνουν την απατη, μην πετατε τα λεφτα σας σε "δηθεν" εκλεκτα προιοντα.
Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι ένα πανάκριβο HDMI καλώδιο θα δώσει καλύτερη ποιότητα εικόνας ή κάνω λάθος; Δεν ζούμε στην εποχή του αναλογικού σήματος. ;)
Το headset με την κονσόλα επικοινωνεί μέσω Bluetooth, μιας και αυτό είναι το πρωτόκολλο του DS4. Απλά συνδέεται ενσύρματα με το DS4 με ένα standard mini jack βύσμα.
ΥΓ: Η MS στο XBOX360 έδινε headset στο βασικό πακέτο, ενώ η Sony δεν έδινε στο PS3. Πώς αλλάζουν οι καιροί, ε; :P
Οχι εκτίμηση.. Επίσημη ανακοίνωση απο τη Sony.. Στα 399 ευρώ.
^^ ειχε και καπελο αλλα 60 γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε λεφτα...
660 ευρα εκανε ;)
psx3 σωστη υπογραμμιση.
Kι επειδη ακουω γκρινιες στο net πριν καν τα δοκιμασουνε στο τι ποιοτητα θα εχουνε
λογω του standard mini jack μπορουμε να βάλουμε τα οποιαδηποτε ακουστικα με μικροφωνο της αγορας (φαινεται απο το βισμα αν ειναι τριπολικο),
οι περισσοτεροι σιγουρα εχετε καποιο απο κινητο τηλεφωνο, το κοτσαρετε πανω στο DS4 και τελος.
Με μια πρωτη ματια οι τιμες στο skroutz σε επωνυμα ΝΟΚΙΑ ξεκινανε απο 2,90 ευρω.
http://www.skroutz.gr/s/2401890/Nokia-WH-102.html
Στο eshop ειχα δει τις προαλλες κατι ωραια λευκα samsung με 4 ευρω.
κατσε ρε Οδυσσεα δλδ παιρνει ενα hands free και τελος?Σιγουρα? Διοτι αν ειναι ετσι ταχω κανει συλλογη!Και stereo hands free εχω
Η Sony δεν ειναι Microsoft που βαζει δικη της υποδοχη για να παιρνει μονο τα δικα της αξεσουαρ.
Κι εγω συλλογη τα εχω, στο vita χρησιμοποιω κατι κορυφαια που εχω απο ενα πανακριβο HTC που ειχα αγορασει τον καιρο των παχεων αγελαδων.
Σωστο αλλα καπου ειχα διαβασει οτι εγινε για αποφυγη σπασιματος του vita, ειχαν τη γνωση απο το psp.
Ναι παιδιά, το ξέρω, τόσο την έχει βγάλει το Πλαίσιο και ακολούθησαν και οι άλλοι. Εγώ λέω, αν θα έχει και τόσο όταν κυκλοφορήσει, καθώς ακόμα δελτίο τύπου με τιμή στην Ελλάδα δεν έχουμε δει, η τιμή προπαραγγελίας δεν είναι και απαραίτητα η τελική, με λίγα λόγια.
Να'το και το Media Markt, στα 399 ευρώ επίσης
στο facebook όμως, ξεκαθαρίζουν (και μπράβο τους), αυτό που λέω παραπάνω,
"Media Markt Greece Δεν έχει ανακοινωθεί ακομα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ελλάδα, το αναμένουμε πάντως στο τέλος του 2013."