ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
Πόσο πόνο κερνάς κι απόψε αλλά και πόση χαρά!!!!!!!!
Printable View
ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
Πόσο πόνο κερνάς κι απόψε αλλά και πόση χαρά!!!!!!!!
Πολύ κακή η Cska,απίστευτος ο Ολυμπιακός..Ειδικά στην άμυνα γίνανε απίστευτα πράγματα..! Πανάξια η νίκη όπως και το σκορ.
Εάν ο Ολυμπιακός πιάσει την μισή απόδοση από αυτή που έπιασε σήμερα το έχει πάρει.
Είδα και το Barca-Real...Λίγα πράγματα και κάποιες στιγμές οι άμυνες ήταν για τα πανηγύρια..Λες και έπαιζαν σε τοπικό άφηναν παίκτες ξεμαρκάριστους,δεν έκαναν block-out..Τίποτα...
Τις περίμενα αλλιώς τις ομάδες..Ειδικά την Barcelona..
Εύχομαι να μην κάνανε τα παιδιά χθες το καλύτερό τους παχνίδι και να το φυλάνε για αύριο.
Γι'αυτό αυτοί οι προπονητές λέγονται μεγάλοι...
Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μας… έδεσε κόμπο»
Στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, ο Ετόρε Μεσίνα αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό! Ο Ιταλός προπονητής είπε ότι δεν έχει… ακόμα καταλάβει τι έγινε στο ματς και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί απόλυτα δίκαιη την πρόκριση των Πειραιωτών.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Είναι εξαιρετικό για έναν τόσο νέο προπονητή να έχει κάνει τόσο καλή δουλειά. Δεν είμαι τόσο εγωιστής για να μην το δω αυτό επειδή η ομάδα μου έχασε», τόνισε αρχικά ο Μεσίνα και συνέχισε:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έγινε. Ο Ολυμπιακός μας έδεσε… κόμπο. Κατά διαστήματα δεν μπορούσαμε να πάρουμε ούτε ανάσα…».
Ερωτηθείς για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, είπε: «Θα άλλαζα τα πάντα. Τα πάντα. Όσα σχεδιάσαμε, όσα είπαμε πριν το ματς. Ήμασταν κάκιστοι και ο Ολυμπιακός πέρασε απόλυτα δίκαια. Στόχος μας ήταν να πάμε στο Final-4 αλλά ούτε φέτος κάναμε το βήμα παραπάνω και δεν μπορέσαμε να πάμε στην Μόσχα την κούπα».
sportfm.gr
Εγώ, πάντως, τη φοβάμαι τη Ρεάλ... Δε το είδα το παιχνίδι, αλλα...
"Ήταν το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Αναλαμβάνω ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτή την ήττα, γιατί δεν αποδώσαμε στο επίπεδο που μπορούμε και είχαμε δείξει στη διάρκεια της σεζόν. Αυτή τη στιγμή δυσκολεύομαι να πω γιατί χάσαμε. Πολλά κρίθηκαν από το ξεκίνημα του ματς. Μπήκαμε πολύ άσχημα στον αγώνα. Αν με ρωτούσατε πριν από τον αγώνα, θα σας έλεγα πως η ομάδα μας είναι 100% έτοιμη σωματικά και πνευματικά. Αποδείχτηκε, όμως, ότι δεν ήμασταν έτοιμοι".
Μαντέψε ποιος το είπε!
E, τωρα κι εσυ... It's no brainer!!!!!! Milos is the answer!!!!!
Ρε γμτ... Θυμάμαι τον τελικό του '95 και με πιάνει ριγος.....
Μπράβο στα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς ο οποίος έχει την ατυχία να μην τον λένε Μπαρτζώκοβιτς αλλά είναι αυτός που έκανε την ΤΣΣΚΑ να δείχνει ομαδούλα μπροστά μας.
Πρέπει να κατάλαβαν ότι με αλλαγή του για άλλη μια φορά τρελού και αναποτελεσματικού Τεόντοσιτς έναν μισθοφόρο 36αρη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά απέναντι σε μια άμυνα που σε πιάνει από τον λαιμό και σε πνίγει για 40'.
Τα ξεχνάμε όλα και πάμε για ένα δύσκολο από πολλές απόψεις παιχνίδι αύριο.
Μονο και μονο που πεταξατε εξω την πιο αχωνευτη ομαδα και το προεδρο τους χαρηκα..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
στοιχηματικα αν δουμε το ματς,οι μπουκ δινουν ενα καθαρο 60-40 υπερ της ρεαλ,με την τσσκα μας ειχαν ακομα περισσοτερο αουτσαιντερ,παντως πιστευω δεν κανει καλο ολη αυτη η τρελα για την επικη εμφανιση,στο κατω κατω εναν ημιτελικο κερδισαμε,αν τελικα το χασουμε τι θα λεμε?επισης προβλεψη σε βαθος πενταετιας,με ανανεωση συμβολαιων,καλων φθηνων μεταγγραφων και τυχη πανω απο ολα,την επομενη πενταετια,ισως και λιγο παραπανω θα ειμαστε και μεις εξαστεροι.
Σωστα. Κι εμενα με εχει κουρασει απο εχτες ολο αυτο περι "επικης εμφανισης", περι "κατατροπωσης" τω εκατομμυριων της ΤΣΣΚΑ, κλπ κλπ. Για να ηρεμησουμε λιγο λεω εγω... Η Ρεαλ δεν ειναι καθολου τυχαια και μπορει να μας κανει μεγαλη ζημια και μετα να το φυσαμε και να μην κρυωνει. Θα ειναι η απομυθοποιηση η ιδια. Relax!!!!!
Οσο για τον ορο "εξαστερος" που χρησιμοποιησες Ιωσηφ, προσωπικα αδιαφορω πληρως. Δεν εχω για παραδειγμα κανεναν βαζελο και ουτε κυνηγαω τις 5μιση (για να ειμαστε απολυτως ακριβεις) κουπες που εχει παρει. Ειμαι ευχαριστημενος με το προσωπο που παρουσιαζει τωρα η ομαδα μου και τελος. Ο,τι ειναι να ερθει, ας ερθει.
Η μιση κουπα ποια ειναι? Ο complex detector μου δινει σημα :a014gth:
Καλα οι book ο,τιναναι οπως παντα. Χθες εδινε 1,25 στους Ρωσους και σημερα ακομα και μετα το χθεσινο παιχνιδι τους εχουν και παλι ξεκαθαρο φαβορι με την Μπαρτσελονα στο 1,70. Η στοιχηματικη προσεγγιση ειδικα στα final four ειναι εντελως λαθος, μπαινουν οι ομαδες σε μια εντελως διαφορετικη ψυχολογια εκει και αυτη ειναι και η μαγεια του για μενα.
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω, τη μια χρονια που το ειχατε παρει, δεν ειχε γινει το σχισμα και υπηρχαν δυο διοργανωσεις με μοιρασμενες ομαδες;;; Και νομιζω μια ιταλικη ειχε παρει το αλλο;;;
με την μπαρτσελονα το 2002 ηταν κλεμμενο να τα λεμε ολα 5 καθαρα και ενα καλπικο,κη ταπα του βρανκοβιτς και μετα το τελος του αγωνα οι ανακοινωσεις της ευρωλιγκας προς την μπαρτσελονα ζητωντας συγγνωμη,επικα πρωτοσελιδα ο τρακης την τελευταια βδομαδα,ο γαυρος ωχρια μπροστα του.
μπιπ μπιμ μπιΠ μπΙΠ ΜΠΙΠΠΠΠΠΠΠΠ
Τερματισε ο detector
Με τη Μπαρτσελονα πρωτα απ΄ολα ηταν το 1996, οχι το 2002, το 2002 ηταν με την Κιντερ...ενταξει σε καταλαβαινω, ειναι πολλες οι κουπες, εχεις μπερδευτει και εσυ. Επισης μεχρι να φτασουμε στην τελευταια φαση εχουν γινει διαφορα πιο πριν με φαουλ υπερ μας που δεν δοθηκαν συν του οτι στην τελευταια επιθεση της Μπαρτσα το χρονομετρο εχει κολλησει για 5-6 δευτερολεπτα. Ψιλα γραμματα ολα αυτα βεβαια, ηταν καλπικο...ο complex detector οπως λεει και ο hakoo βαραει κοκκινο
Ρε παιδια, ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Δε το ειπα για να αρχισουμε να πλακωνομαστε εδω μεσα. Απλα θυμηθηκα κατι και το ανεφερα. Μπορει να θυμαμαι και μπουρδες, θα αρχισουμε τις αντιπαραθεσεις εδω μεσα;;;;
παύλο τότε το είχε πάρει η μακάμπι.
το σχίσμα που λες ήταν το 2000-2001 και τις δύο χρονιές αν θυμάμαι το πήρε η μακάμπι.
καλά για το "κάλπικο" ούτε λόγος το 96 κάτι τέτοια μόνο οι τσουκαλάδες τα λένε, όπως έλεγαν και ότι "δεν πα να πάρετε 10 ευρωπαικά, triple crown δεν θα κάνετε"..μέχρι που κάναμε και τότε τους έμεινε μόνο το "κάλπικο", που στην αρχή της φάση γίνονται βήματα, κι επιθετικό στον Γιαννάκη, και το πιο εξόφθαλμο ήταν το κόλλημα του χρόνου,
αφού ο παίκτης της πούτα είχε σταματήσει και δεν θα έκανε επίθεση λολ.
anyway συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ, για την νίκη.
Πάντως η πουτα πολύ χάλια, και όταν δεν της μπήκαν τα σουτ κατέρρευσε, δεν την περίμενα τόσο κακή..