lol για την μεταγλωτιση! Αφου ξεκινησαν τα προμο φανταζομαι συντομα θα το εχω και εγω ;)
Printable View
lol για την μεταγλωτιση! Αφου ξεκινησαν τα προμο φανταζομαι συντομα θα το εχω και εγω ;)
Δεν φτάνει που μας τρίβεις το παιχνίδι στα μούτρα... βρίζεις κιόλας... αναίσχυντε.
ban him, ban him !!!
(έλα τώρα που βρήκαμε και καλή δικαιολογία να βγάλουμε το άχτι μας) :P :D
Ρε παιδια μεταγλωτισμενο ειναι ή εχει υποτιτλους απλα?
υπότιτλους μόνο από όσο ξέρουμε, μάλλον μπερδεύτηκαν τα παιδιά
Μόνο υπότιτλους.
Η trophy list του The Last of Us στα Ελληνικά
The Last of Us Trophy List
Είδα στο reddit κάποιον να έχει retail copy στα χέρια του... εδώ μέσα στις αγγελίες δεν βλέπω τίποτα ακόμα.
Δευτέρα θα το έχω και εγώ σε promo, αλλά δε θα το παίξω, ούτε το demo θα παίξω, περιμένω να αγοράσω την special της Ellie που έχω προπαραγγείλει :D
αρα το promo θα το δωσεις σε μενα!!!! ευχαριστω που με σκεφτηκες!!!!!!!
Πού τα βρίσκετε τα promo βρε λαμόγια χωρίς να είστε δημοσιογράφοι; :P
καμιά ανοιχτή θέση υπάρχει στη δουλειά σου?? :D
Μακάρι να υπήρχε αδερφέ, είναι ό,τι καλύτερο σε δουλειά που είχα ποτέ, με την έννοια ότι συνδυάζεις hobby και δουλειά. Τέσπα, μην βγαίνουμε off :P
Στη ροη των νεων πηρε το ματι μου αυτον τον τιτλο. Ειναι απο το πρωτο review του παιχνιδιου:
The Last of Us 'an easy contender for best game of the generation', says first review
Κατευθειαν εκλεισα τον browser και δεν βαζω λινκ γιατι δεν παρακολουθω.
Διάβασα την πρώτη παράγραφο απο το άρθρο γιατί δεν άντεξα.. Μετά το έκλεισα :P
Μερικoί χαρακτηρισμοί: Οχι οτι είναι spoiler αλλά ας κάνω τη χάρη του Δημήτρη!
Spoiler!
Και όλα αυτά σε μια παράγραφο!
Ο τύπος αν μπορούσε να κάνει sex με το παιχνίδι θα το έκανε άνετα!! :P
ε ναι καπου εδω νομιζω οτι πρεπει να σταματησω να βλεπω και γενικοτερα νεα για βιντεοπαιχνιδια...
Ηδη το hype μου ειναι πολυ ψηλα, δεν θελω να ανεβει σε εξωφρενικα και διαστημικα επιπεδα... :D
Για 1 review κρατάω μικρό καλάθι.. Αλλωστε έχουμε δει και στο παρελθόν οτι υπάρχουν σκοπιμότητες..
Αν όμως βγουν καμιά 15αριά και λένε όλοι τα ίδια τότε θα γουστάρουμε άσχημα..!
^^ Mα γι αυτον τον λογο σου λεω οτι προτιμω κι εγω να μην ακουσω βαθμολογιες και να μην επηρεαστω καθολου. Να παιξω το παιχνιδι και να δω μετα τι και πως! ;)
http://blog.us.playstation.com/2013/...comment-858706
http://blog.us.playstation.com/2013/...comment-858684
26GB το μέγεθος του παιχνιδιού...