den nomizo oti europi bori na kathorisi to release. idika stin krisi pu vriskete
Printable View
den nomizo oti europi bori na kathorisi to release. idika stin krisi pu vriskete
^^Αυτο ακριβως λενε οι αναλυτες/δημοσιογραφοι/insiders αυτη τη στιγμη, οτι δλδ οι κονσολες θα ανακοινωθουν πριν απο (η στην ιδια) την Ε3, η παραγωγη θα ξεκινησει μεσα στο καλοκαιρι και τελη του ετους/ αρχες του επομενου θα βγουν ειτε ταυτοχρονα ειτε με μια μικρη διαφορα μεταξυ τους.
ma ti simasia exi pote tha vgi europi? to thema ine oti prepi na ne etimi i konsola gia ana vgi ameriki. ego telos 13 den to kovo na ne etimi afu den exun diksi tipota
an ixan ta vasika tha edixnan kapio teaser esto gia na kanun zimia sto wiiu
edo ixan diksi motorstorm toso kero prin sto ps3. ke den itan kan ingame
^^Aυτες τις πατατες δυσκολα θα τις επαναλαβει η Sony. Ενας λογος που το ps3 αργησε παρα πολυ να σταθει στα ποδια του περα απο την υψηλη τιμη ηταν ολες αυτες οι ανακριβειες και τα τρικ με τα target render trailers (Motorstorm,Killzone) που ειχαν οδηγησει σε απιστευτες προσδοκιες (δικαιως) τον κοσμο. Το 2005 εδειχνε ψευτικα trailers και εφτασε 2008 μεχρι να βγαλει τα πρωτο καλο wave παιχνιδιων. Ειχε στην αγορα 2 χρονια ενα πανακριβο συστημα χωρις ΑΑΑ παιχνιδια κι αυτο επειδη βιαστηκε παρα πολυ να το προμοταρει και να το κυκλοφορησει. Τωρα θεωρω οτι θα γινει ενας πολυ καλυτερος προγραμματισμος, γι'αυτο και αργησε πιστευω να τελειωσει αυτη η γενια.
to motorstorm pantos texnika kalipse tis prosdokies. ke vgike girgora. mu arese poli san titlos. ala epidi den perimenan megali epitixia oi sinexies den itan toso kales pistevo
Μόνο το Killzone 2 ήταν αρκετά κοντά στο target render του 2005. Το MotorStorm όμως σε καμία περίπτωση δεν έφτασε τα επίπεδα του CGI demo του 2005, ούτε καν κοντά. Racing game με γραφικά σαν το εκείνο τπ trailer του MotorStorm δεν έχουμε δεί ακόμα btw..
Εδώ οι διαφορές:
[youtube]W1JOxxOhhTY[/youtube]
Υ.Γ: Ομολογώ οτι τότε εγώ όπως και οι περισσότεροι φυσικά, είχαν φάει τον παπά τον παραπάνω demos. Βέβαια πλέον γενικά ο κόσμος είναι πιο υποψιασμένος (ζούμε στην εποχή της άμεσης πληροφόρησης οπού κάθε τι γίνεται αμέσως debunk), οπότε δεν νομίζω οτι θα ξανατολμήσουν οι εταιρίες να υποτιμήσουν έτσι την νοημοσύνη του κοινού.
Πραγματικά LOL με το trailer του Motorstorm! :P
Χωρίς πλάκα, ούτε στην επόμενη γενιά δεν παίζει να δούμε τέτοια physics και γραφικά.
Το heavenly sword ηταν λιγο καλυτερο κατ'εμε τελικα.Το Resistance επισης.Ξεχασαν το Uncharted ,το οποιο ηταν πολυ καλυτερο απο το αρχικο trailer.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cz5lgcIIV5c"]Uncharted Drakes Fortune - E3 2006 Trailer - YouTube[/ame]
Το motorstorm ηταν προκλητικο:P
Αλλα δεν θυμαμαι να μιλησαν για ingame γραφικα.Εβγαλαν και για το Motorstorm PR αντιστοιχο teaser CG trailer.
H μεγαλη πατατα τους ηταν με το killzone 2.Ειχαν πει οτι τρεχει απο ps3 το trailer και ειναι ingame...
Βεβαια τελικα παρουσιασαν καταπληκτικα γραφικα σε pre-pre-alpha με το πρωτο πραγματικα in game trailer και δεν παραπονεθηκε κανεις.
Βαγγελη οι περιπτωσεις των Killzone και Motorstorm δεν εχουν καμια σχεση με αυτες των Heavenly Sword, Uncharted, Resistance.
Για τα δευτερα ηταν ξεκαθαρο οτι εδειχναν footage απο work in progress ενω για για πρωτα ειπαν στεγνα ψεματα και μετα απο αρκετο καιρο εσκασαν το παραμυθι οτι ηταν pre rendered.
Mα γινοταν ρε συ να μην τον φαμε με τα παραμυθια που αραδιαζαν? Βεβαια οπως λες κι εσυ αλλες οι εποχες τοτε, τωρα πια ο μεσος hardcore gamer γνωριζει πολλα περισσοτερα τεχνικα αλλα και οι τεχνικες αναλυσεις ειναι περισσοτερες οποτε οι εταιρειες δεν μπορουν να παιζουν πια κρυφτουλι.
Και εννοειται οτι εκεινο το pre rendered motorstorm κρινοντας ακομα και με τα σημερινα δεδομενα ειναι απιστευτα εντυπωσιακο, αν μου ελεγαν οτι ειναι ps4 footage χαλαρα θα το πιστευα.
To uncharted παιζει να ηταν pre rendered.Το heavenly sword σιγουρα.
H διαφορα με τα αλλα 2 ειναι οτι ηταν εντος πραγματικοτητας.
Το trailer του motorstorm ηταν απο αλλον πλανητη,αλλα τουλαχιστον δεν ειπαν οτι ειναι ingame.
Για το Killzone ειπαν ψεμματα και για μενα αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος τους.Οπως αν θες οτι δεν ξεκαθαρισαν οτι το trailer του motorstorm δεν ηταν ingame.
Για το motorstorm για την ακριβεια my man και διορθωσε με αν κανω λαθος δεν ειπαν ποτε τι ηταν αυτο που εδειξαν, το αφησαν ετσι απλα να αιωρειται ως ενα tech demo
wiki stuff ετσι προχειρα
Spoiler!
Το οποιο για μενα ειναι ακριβως το ιδιο με την περιπτωση του killzone 2, δλδ παραπλανησαν το κοινο.
Το πρωτο trailer του Uncharted γιατι λες οτι ηταν pre rendered? Εμενα μου φαινεται απλα work in progress.
Για το Heavenly Sword ποιο trailer λες?
Επειδή τότε είχα παρακολουθήσει ολόκληρη την Ε3 του 2005 μέσω του GameNetwork (έχει κλείσει πλέον) στην δορυφορική, δεν είχαν πεί πουθενά οτι είναι pre-rendered αυτά τα trailers. Πάντως, επειδή έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια απο τότε δεν θυμάμαι και τόσο καλά τι είχε ειπωθεί, κρατώ μια μικρή επιφύλαξη. Πάντως το είχαν αφήσει να αιωρείται, θυμάμαι το OPS2M τότε "αποθέωνε" την raw power του PS3 και δεν ανέφερε πουθενά pre-rendered. Ξαναλέω κρατώ μια επιφύλαξη για όλα αυτά γιατί έχει περάσει τόσος καιρός, και πλέον πηγές online απο τότε είναι δύσκολο να βρείς.
Πάντως το hype που υπήρχε εκείνη την περίοδο σε τύπο, gamers, κοινή γνώμη κτλ για τις νέες κονσόλες ήταν τεράστιο και αμφιβάλλω ότι θα ξαναζήσουμε πλέον τέτοιες στιγμές στην επόμενη γενιά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το δελτίο του ΑΝΤ1 που είχε ένα δεκάλεπτο ρεπορτάζ με το launch του PS3 στις ΗΠΑ, τις ουρές που είχαν κάνει έξω απο τα καταστήματα, τις μικροσυμπλοκές για να προλάβουν μια κονσόλα. Πλέον όλα αυτά μοιάζουν τόσο βλακώδη αν το καλοσκεφτείς, αλλα είχε φάση τότε, στην πρό-κρίσης πραγματικότητα...
@hakoo, σε αυτό το trailer αναφέρεται:
[youtube]0CMcXtMeYuQ[/youtube]
Aυτο θυμαμαι και εγω.Εν μερη ναι παραπλανησαν το κοινο και στο motorstorm εφοσον πεταξαν ενα trailer και αφησαν να αιωρειται το αν ειναι ingame ή οχι.
Με την διαφορα οτι για το killzone2 σε συνεντευξη υποστηριξαν οτι ετρεχε σε ps3 το παιχνιδι.
To uncharted δειχνει prerendered(μετριας ποιοτητας),αλλα δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ειναι.Quote:
Το πρωτο trailer του Uncharted γιατι λες οτι ηταν pre rendered? Εμενα μου φαινεται απλα work in progress.
Για το Heavenly Sword ποιο trailer λες?
Το heavenly sword ηταν σιγουρα prerendered ,αλλα το τελικο αποτελεσμα ηταν καλυτερο σε καποιους τομεις κατ'εμε.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9HsPwuIuRrA"]Heavenly Sword 2005 Trailer - YouTube[/ame]
prerendered 2005
http://ps3media.ign.com/ps3/image/ar...5114801717.jpg
in game(τελικο αποτελεσμα)
http://2.bp.blogspot.com/-hd5r_BBaXL...enly-sword.jpg
Η ND συνήθως δείχνει in-game υλικό και αν είναι prerendered, το λέει.
Απλά ήταν πρώιμη version του Uncharted χωρίς polished shaders και με κάποιες άλλες αισθητικές αλλαγές (π.χ. η Elena ήταν μελαχροινή :P).
Πιθανον.Δεν εχω παρατηρησει πολυ το trailer αλλα θυμαμαι οτι μου φαινοταν prerendered μετριας ποιοτητας.
Μπορει και να κανω λαθος,γι αυτο και δεν εβαλα το χερι μου στη φωτια απο την αρχη:P
Μα το prerendered είναι που έχει ανώτερη ποιότητα εκ φύσεως. Δες διαφορά που έχουν τα γραφικά του Uncharted σε cutscenes και gameplay. ;)
Συνηθως ναι αλλα οχι παντα.
Το prerendered του final fantasy 7 ειναι κακιστο για παραδειγμα σημερα,αλλα ειναι prerendered:p
Tωρα οι της ND ή εδωσαν ενα μετριο prerendered video ,γιατι ηθελαν να μην ξεφυγουν οσο οι αλλοι απο το τελικο αποτελεσμα ή εδωσαν gameplay trailer σε πολυ αρχικο επιπεδο αναπτυξης.
Ειναι πολυ πιθανο το δευτερο,αλλα δεν ξερω γιατι δεν βαζω στην ακρη το πρωτο.:p(αλλα μαλλον θα πρεπει να το βαλω).
btw οι διαφορες του τελικου αποτελεσματος απο το πρωτο trailer που εδειξε η sony.
http://i.neoseeker.com/gg/uploads/ne...img_5476_0.jpg
http://i.neoseeker.com/gg/uploads/ne...img_5476_5.jpg
Στο θεμα του pad του WiiU που υποτιθεται ειναι "καινοτομια" λολ, να πω απλα οτι αυτο το πραγμα το ιδιο ακριβως το κανουν ορισμενα κινητα τηλεφωνα. Και οχι δεν το λεω αυτο για να πω οτι καποιος πρεπει να παρει κινητο τηλεφωνο αντι wiiU , το λεω για τον προφανη λογο, οτι η Νιντεντο μας λεει οτι εκανε την σουπερ καινοτομια ενω στην ουσια αυτο υπαρχει εδω και χρονια σαν εφαρμογη στην αγορα.
Για πχ με το Ιphone μπορεις να προβαλεις τα παιχνιδια σου κανονικα στην τηλεοραση και πολλα παιχνιδια εχουν διαμορφωμενο το UI τους ωστε να προβαλεται το HUD στην οθονη του κινητου και στην τηλεοραση μονο το παιχνιδι. Για πχ στο Αir Supremacy οταν προβαλεις το παιχνιδι στην τηλεοραση, η οθονη του κινητου προβαλλει στην ουσια το radar.
Περιττο να πω ποσο ενοχλητικο ειναι να παιρνεις τα ματια σου απο την οθονη για να κοιτας τι λεει η μικρη οθονη μπροστα σου... οτι πιο ηλιθιο εχω δει ποτε, σε βγαζει εντελως εκτος immersion, σπαει την δραση και αποσπαει και την προσοχη σου.