Πλατιιιιιιναααααααααα!
Special thanks στον ANTONISS για το δανεισμα του online pass :D
Printable View
Πλατιιιιιιναααααααααα!
Special thanks στον ANTONISS για το δανεισμα του online pass :D
εχεις παιξει το single player? :)
παντως εγω ειμαι μεσα για co-op σκηνικο. Να ρωτησω επι τη ευκαιρια, τα διαφορα accessories του multiplayer μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και στο coop? εννοω τις αναβαθμισεις των οπλων και των perks? ή ειναι αποκλειστικα μονο για το competitive multiplayer
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση.. το πήρα σήμερα και δεν έχει ελληνικά το cover αλλα η έκδοση είναι uk... γνωρίζει κάποιος αν όλες οι εκδοσεις uk έχουν την επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους? :(
Για την uk δεν ξέρουμε ακόμα. Οι ευρωπαϊκές γενικά έχουν ελληνικούς αλλά η αγγλική ίσως να είναι άλλη φάση...
Είσαι σίγουρος ότι είναι η αγγλική; Στο εξώφυλλο έχει ένα τετράγωνο που λέει 16+ πάνω η ένα κόκκινο κυκλο; Αν έχεις με τον κύκλο τότε έχεις την αγγλική κ μπορεί να μην έχει ελ. Υποτιτλους. Αν το τετράγωνο έχει σίγουρα!
Μπορούμε να μπούμε και τώρα στο Fortune Hunter Club? Από που;
Το είχα ψάξει εδω αλλα δεν το είχα βρει. Δεν ήξερα ότι είναι μόνο για Αμερική. Thanks. +Rep Edit: Δεν με αφήνει.
Παιδια εχει κανει κανεις preorder την Explorer edition απο τα Seven?
Αν ναι, τοτε του εχουν στειλει καποιο μνμ για την παραγγελια?Γτ εμενα τπτ ακομα :/
Πάντως η Explorer εξαφανίστηκε από παντού... δεν ξέρω αν θα ξαναφέρει κανείς και σε τι τιμή.
Στο Πλαίσιο λογικά αύριο θα πάνε οι προπαραγγελίες (στα καταστήματα εννοώ).
Για να δούμε αν αυτή την φορά η ακριβή συλλεκτική ενός exclusive της Sony θα είναι πραγματικά limited...
ειπα και γω να παρω την explorer's edition αλλα δεν την βρηκα πουθενα.
εννοω σε μαγαζι. εδω στη Χιο, το ειπα στο μαγαζι απο το οποιο παιρνω τα παιχνιδια μου και μου ειπε οτι πηρε Αθηνα και δεν ειχαν ιδεα οτι υπαρχει συλλεκτικη εκδοση. το ψαξαμε αλλα τιποτα. τελικα αυριο θα παρω την κανονικη εκδοση γιατι εσκασα
Val στο single ειμαι στο 14 αλλα τωρα multi να ανεβω γρηγορα
http://www.ebay.com/sch/?_nkw=Unchar...&_stpos=&gbr=1
Φωτιά και λαύρα οι τιμές... μάλλον είναι όντως σπάνια και δεν θα ξαναφέρει η Sony Hellas.
LOL, υπάρχουν και χειρότερα: :P
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=....c0.m270.l1313
No comment....
Αυτή η έκδοση, η Fortune Hunter Edition (καμιά 200αριά κομμάτια, μοιράστηκαν σε media), είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των συλλεκτών :D
Σημερα μου ηρθε και εμενα το ξεκινησα και δεν λεω να σταματησω, μεχρι στιγμης τρομερο αν και ειμαι ακομα στην αρχη και μαλλον εχω πολλα περισσοτερα να δω πιο μετα.
Α και να ενημερωσω πως εχω αγγλικη εκδοση και μεσα εχει κανονικα τα ελληνικα!
Αμ, εγω που το εβαλα να το δω και δεν ηθελα να το βγαλω;;;;; Δε γινεται ομως... Πρεπει να τελειωσω το Batman πρωτα....
Παντως, πολυ μου αρεσαν οι ελληνικοι υποτιτλοι!!!!!!!! Ποσο πολυ προσθετει στο παιχνιδι αυτο!!!!!!!
εεε δεν κάνουν τέτοια "λάθη" !!!
εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα , πήρα μετα το batman αλλά θέλω πρώτα να ξανα τερματίσω στο crushing το uncharted και μετά , και λένε ότι είναι παιχνιδάρα και αυτό...!!χαχα
συμφωνώ για τους υπότιτλους αν και στην αρχή νόμιζα θα μου κακοφαινότανε , αλλά είναι τόσο κινηματογραφικό που ταιριάζουν απόλυτα!
Είμαι στην μέση του παιχνιδιού κι έχω παρατηρήσει ότι το frame rate πέφτει πολύ πιο συχνά σε σχέση με το U2 πάντως. Έχουν αφαιρέσει και το motion blur και ώρες και στιγμές πραγματικά είναι πολύ αισθητό αυτό που λέω.
Βέβαια από την άλλη με τέτοια γραφικά δεν μπορώ να πω ότι περίμενα κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να δούμε καλύτερα γραφικά από αυτά του U3 στο PS3 ποτέ.
Παιδιά μόλις παρέλαβα την Explorer Edition από το ΠΛΑΙΣΙΟ και με το που γύρισα σπίτι δεν άντεξα να μην την ανοίξω (η κοπέλα στο ταμείο σχολίασε ότι γίνεται χαμός σήμερα με το παιχνίδι και δεν προλαβαίνουν να δίνουν κόπιες).
Εξαιρετική δουλειά από τη Sony, τόσο στο εξωτερικό κουτί με το απίστευτο χαρτόνι και την καλή εκτύπωση όσο και στα προσεγμένα περιεχόμενα. Το βαλιτσάκι πάντως με εξέπληξε ευχάριστα, είναι απίστευτης ποιότητας και λεπτομέρειας και θα κοσμήσει περήφανα τη βιτρίνα μου :) Ίσως η καλύτερη συλλεκτική έως τώρα σε αποκλειστικότητα του PS3.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για την Explorer Edition και δεν τη βρίσκει, ότι είχα κάνει μία προπαραγγελία-κράτηση στο Public του The Mall και λογικά μου το έχουν κρατήσει. Εγώ δεν θα το πάρω και αύριο σκόπευα να τους καλέσω να την ακυρώσω, αλλά επειδή είδα ότι γενικά υπάρχει έλλειψη, σκέφτημα ότι αν κάποιος από εδώ τη θέλει, ας μου στείλει ένα π.μ. να συνεννοηθούμε να πάει την αγοράσει αυτός αντί εμού.
Άντε καλό μας λιώσιμο :)
^^^ :D:D:D
Spoiler!
Τονυ πες μου οτι και σένα σου βάλαν οι @@ το αυτοκόλλητο πάνω γ@μω το κέρατό τους το τράγιο!!!!
Πάντως άκουσα ότι βγαίνει δύσκολα το δισκάκι στην Ειδική έκδοση.
Ποιο αυτοκολλητάκι;
Το πλαίσιο έχει την κακή συνήθεια να κολάει το αυτοκόλητο με τα στοιχεία αποστολής πάνω στο κουτί των collector's editions...:a122::a122::a122::a122:
Για πες ρε συ, ποιο αυτοκόλλητο;
Μήπως εννοείς την ίδια χαζομάρα που είχαν κάνει στην Pandora; Το πήρα από το κατάστημα οπότε δεν είχε τίποτα τέτοιο.
Πω ρε φίλε ελπίζω να μην σου έκαναν πάλι την ίδια βλακεία
edit: Όχι ρε πάλι την ίδια χαζομάρα!!! Πήγαινέ το σε κανένα κατάστημα και απαίτησε να σου δώσουν άλλο αν είναι
Α καλά κατάλαβα. Μόλις άκουσα αυτοκόλλητο θυμήθηκα αυτό με την Pandora.
http://forums.naughtydog.com/t5/Tech...me/td-p/620481Quote:
We are looking into this issue. thanks for the heads up!
When I have more info I will post here.
[YOUTUBE]NVEliR65I9E[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]SHAIefHaZPs[/YOUTUBE]
ωραίο collector's guide περιέχει και τι sountrack και κανει μονο 18.43