ετσι ετσι καλα τα λες, γιατι το COD4 ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΟ
Printable View
Eλπιζω να μην με περνει και εμενα η μπαλα οσον αφορα τις μετοχες κλπ.
Αλλωστε ημουν σαφεστατως οτι ειναι πρωτα απο ολα και πανω απο ολα θεμα γουστου.
Νομιζω ειναι στην πρωτη προταση του ποστ μου.
Επισης η boldαρισμενη προταση σου ειναι και παλι υποκειμενικη.Εαν εγω -για παραδειγμα- ευχαριστιομουν τοσο πολυ το COD4 στο online δεν θα το παραταγα στο level 50 κατι που ειμαι , αλλα θα συνεχιζα μεχρι και σημερα.Για εσενα φυσικα μπορει να ειναι το αγιο δισκοποτηρο του gaming και ειναι απολυτως φυσικο και δεκτο. :)
Απλα λεω οτι και 10 χρονια να περασουν καποιος μπορει να λεει οτι προτιμαει και ευχαριστηθηκε περισσοτερο το ενα απο το αλλο. ;)
Eπισης την συκριση KZ2 vs COD4 την εχουν ξεκινησει οι CODακηδες , ακνεις αλλος. :)
οχι μη φοβασαι δεν σε παιρνει καμια μπαλα, αλλωστε γιαυτο ειμαστε ανθρωποι γιατι συζηταμε
αν ημασταν......σκυλια θα σε δαγκωνα το ποδαρι:angry:
δημητρη μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το cod 4(το 5 δεν υπαρχει ) τα ειπαμε και στο psn hardcore search and destroy (counter strike για τους παλιους ) = απολαυση τακτικης
συμφωνω οτι ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια στον τροπο που προσεγγιζουν το ειδος και αλλα προσφερει το ενα και αλλα το αλλο (εγω προσδοκω οτι θα περασω καλυτερα με το killzone 2)
αλλα αν θελεις να πουμε για ρεαλισμο το killzone υστερει
1 δεν εχει ερπην
2 δεν πυροβολεις οταν πηδας (μη μου πειτε οτι δεν μπορεις να πυροβολησεις οταν πηδας στην πραγματικοτητα ,να μην εχεις καλη στοχευση οταν πηδας το καταλαβαινω )
και ναι ακομα και με 20-30 κιλα εξαρτηση μπορεις να γυρισεις 360 μοιρες πολυ γρηγορα και το κεφαλι σου ακομα πιο γρηγορα
και κατι αλλο το killzone θα εχει deticated servers που σημαινει τερμα οι παπαριες του cod με το p2p συστημα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η υπαρξη respawn στο search and destroy σε ranked server ελπιζω με μελλοντικο update να υπαρξει search and destroy χωρις respawn γιατι πολλοι δεν γουσταρουν το respawn
Στων FPS την ποδια σφαζονται παλικαρια:fryingpan:Μακαρι και εμεις οι rpgαδες να ειχαμε τετοιο
αριθμο, ποικιλια και διαφορετικοτητα στην προσεγγιση καθε παιχνιδιου:(
exis pirovolisi me karabina i g3 otan pidas?! lol petiximeno
pedia, afiste ta akira. to teliosa sxedon to game. to pexnidi dini megali emfasi sto realismo opos borite na dite sto review, online ke offline. ta ala shooter brosta tu ine arcade. ine san na pezis doom brosta ty. trexo ke varao. den nomizo oti to arcade gameplay se kani "antra"
Γιατι κανατε το thread χαλια?!?
Gepe απαντω, λοιπον εχω παιξει και τα 2 παιχνιδια , εχεις παιξει μονο το ντεμο του ενος και πολυ το αλλο.:D
Δεν σου λεω τι πρεπει να σου αρεσει , ομως το ΚΖ2 , σορρυ αλλα ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ρεαλιστικο σε ολα , σαν κινηση σαν αισθηση.Το μονο στοιχειο που μπορω να σου δωσω σαν σωστο απο αυτα που ανεφερες ειναι το ερπην.
Τωρα για πυροβολισμο απο αλμα , σορρυ βρε φιλε μου , αλλα δειξε μου καποιον ο οποιος πυροβολαει στον αερα με καραμπινα , με τουφεκι , με rocket launcher , με sniper. :D
Και ενταξει , πες οτι γινεται , δεν νομιζω να υπαρχει καμμια σχολη που να εκπαιδευει τους στρατιωτες να πυροβολανε ενω κανουν αλμα...δεν ειναι ρεαλιστικο να το κανεις την ωρα της μαχης ειναι παντελως βλακωδες.
Συμφωνοι μιλαμε για παιχνιδι εδω , ομως εφοσον κρινουμε το ποιο ειναι πιο ρεαλιστικο , ε συγνωμη , αλλα το ΚΖ2 ειναι πιο ρεαλιστικο αντικειμενικα.
Τωρα εσενα σε εκφραζει το αλλο.Πολυ καλα κανεις , αλλα τουλαχιστον μην εισαι τοσο προκατηλλειμενος , διοτι ετσι , το μονο fPS που θα ευχαριστηθεις ποτε ειναι το CΟD 6 το οποιο ακομα και μαπα να ειναι (που δεν θα ειναι) θα του δωσετε πολλα ελαφρυντικα.
Εγω επαιξα και τα 2.Αν το COD4 ηταν για εμενα τοσο ενδιαφερον και διασκεδαστικο οσο ειναι για εσενα , τοτε θα το ειχα λιωσει και εγω και ακομα θα επαιζα.Ομως δυστυχως , παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι , εμενα δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ να το συνεχισω.Μονιμως το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοταν.
Το ΚΖ2 το βρηκα πιο ενδιαφερον διοτι τα διαφορετικα classes κανουν πολυ πιο ενδιαφερον και διαφορετικ καθε φορα το παιχνιδι , καθως εχεις αλλο ρολο καθε φορα.Και οι ειδικες ικανοτητες του καθε class κανουν ακομα πιο ενδιαφερον το gameplay.
Απλα ειναι γουστο παιδια. ;) Εγω το μονο που βγηκα και υποστηριξα ειναι οτι δεν ειναι σωστο να γυρνανε και να υποστηριζουν καποιοι οτι το ΚΖ2 πρεπει να παιζει σαν COD4.Γιατι πολυ απλα ειναι διαφορετικο στυλ.
Δεν νομιζω να ηθελε κανεις ενα Gran Turismo με χειρισμο Burnout , οποτε γιατι αρκετοι επιθυμουν κατι τετοιο απο το ΚΖ2?
Δοξα το Θεο υπαρχει και το COD και το ΚΖ2. :)
VALKIRE AIMA EXEI STO ON LINE GIATI TO COD4 DEN EIXE ,KOVONTE KEFALIA GIATI T COD4 DEN EIXE MEXRI POSA ATOMA PAIZUN GIATI TO COD4 MEXRI 12 SEATZ DISTROI STO ON LINE SPANE OI TIXI OI GONIES DIAFORA ANTIKIMENA GIATI STO COD 4 DEN GINOTA DISTIXO ,EPIDI ITAN TOSO REALISTIKO OXI TIPOTE ALO OI EKRIXIS ITAN TO IDIO KAI OI FOTISMI GIATI STO COD4 ITAN XALIA UTE SPITHA DEN EVLEPES NA PEYTI KATO
Σωστος ο moderator ομως αμα αρχιζουμε κ στα FPS να εχουμε arcade και sims...μαυρο φιδι που μας εφαγε...παλι ταπι θα μεινουμε..
http://www.edge-online.com/magazine/...ict?page=0%2C2
7/10 από το EDGE.
συζηταμε τα αρνητικα και τα θετικα ενος παιχνιδιου και εφοσον υπαρχει ανταγωνισμος στο ειδος η συγκριση με αλλους τιτλους ειναι αναποφευκτη.
στον τεχνικο τομεα το killzone ειναι 2 επιπεδα πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει
στο χειρισμο και στην αισθηση (για μενα ) ειναι ακομα πιο πανω αποτιδηποτε κυκλοφορει)
χωρις να εχω παιξει online πιστευω οτι θα περασω ακομα καλυτερα απ'οτι με το cod 4
το μονο που με χαλαει ειναι η απουσια καποιων modes και η απουσια ερπην (μακαρι να μην χρειαζεται το prone)
ρεαλισμος δεν υπαρχει σε κανενα απο τα 2 παιχνιδια (εκτος αν παραποιουμε την λεξη ρεαλισμος ) τωρα αν ειναι η αντιστοιχια gran turismo = killzone και cod 4=burnout
εδω ειναι η ενσταση μου οτι ειναι λιγο ακυρο το παραδειγμα
καποιοι δεν διαβαζουν τι γραφουμε και πετανε ασυναρτησιες συζητηση κανουμε για τον κορυφαιο τιτλο του ps3 εως τωρα .....καποιοι εγιναν ειδικοι για ολα ....προτεινω ηρεμια και διαβασμα
Ανέβασαν και το άρθρο επιτέλους γιατί μόνο βαθμολογία ξέραμε. Από ότι κατάλαβα κατακεραύνωσαν το single player λόγω παντελούς έλλειψης πρωτοτυπίας (ανέφεραν ότι τα chapters μοιάζουν περισσότερο με multiplayer maps γεμάτα με random bots) και ουσιαστικά αναφέρουν ότι το σώζει το multi. Τι να πω. Edge είναι αυτό και πρέπει να πάει αντίθετα από το ρεύμα.
Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά το thread το έχετε κάνει shoutbox. Οι μισοί κατακρίνουν το παιχνίδι από ένα demo το οποίο απλώς δεν παρουσιάζει στοιχεία άλλων παιχνιδιών που θα ήθελαν ή νομίζουν ότι θα ήθελαν να έχει (για χιλιοστή φορά COD4) και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν το παιχνίδι με περίσσιο σθένος. Άμα μέχρι τις 27 το τραβήξουμε έτσι με αλλεπάλληλα επαναλαμβανόμενα posts φοβερού περιεχομένου (αυτό με την αντρίλα τελείως άστοχο)
Den ksanadiavazo afto to thread, zalizomai mono pou vlepo tis ek8eseis sas :rofl: , irema, gia videogames milame...
Έχετε Γ@Μ#^(ΕΙ το thread με σχόλια άκυρα και άκαιρα σχετικά με το παιχνίδι... Πραγματικά δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Όσοι θέλουν να παίξουν COD 4 ας πάνε να παίξουνε... Όσοι θέλουν κάτι άλλο ας πάνε να παίξουν κάτι άλλο... Eδώ μιλάμε για το KZ2 και όχι για το πως στοχεύεις στο COD4 και πως πηδάς στο COD4...
Ντάξει συγκρίσεις αναμφίβολα θα υπάρχουν αλλά όχι να χουμε 10 σελίδες μέσα σε αυτό το thread για το αν το COD είναι πιο αντρικό από το KZ2.... ELEOS
mn to 8ewrisete spam,alla k edw upoklinome.....:rofl::rofl::rofl::rofl:Quote:
Originally Posted by NonBorn;[SIZE=2
non milises polu swsta......
Είναι το πιο hyped παιχνίδι του PS3 αυτή την στιγμή, επόμενο είναι ο καθένας που παίζει το demo να έχει και μια άποψη να καταθέσει στο forum.
Eπαναλαμβανόμενα posts υπάρχουν επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις των άλλων εδώ μέσα. Ναι, ακόμα και το super duper Killzone 2 μπορεί να μην αρέσει σε όλους αλλά όπως είπε κι ο Valkyre υπάρχει και το CoD και ένα σωρό άλλα FPS για να παίξει ο καθένας ότι τον ευχαριστεί.
Κατά την γνώμη μου όσοι προσπαθούν να υποστηρίξουν το παιχνίδι με περίσσιο ζήλο, του κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Ένας από τους κυριότερους λόγους που κάποιος μπορεί να μην ξετρελάθηκε με το demo είναι οι υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις που είχε σχηματίσει γι' αυτό εξαιτίας κάποιων posts σε αυτό εδώ το thread.
όποιος αγοράσει το killzone 2 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας θα του μεγαλώσει 2cm και θα βγάλει έξτρα τρίχα στο στήθος :rofl:
πάντως τι ρεαλισμούς μου λέτε και τι γραφικά ...κάνα mouse/keyboard να παίξουμε σαν άνθρωποι παίζει ; :frog:
logiko einai paidia ,px egw apexthanome to gameplay tu gears kai ta esxos kartunustika grafika tu san tu drake pu den teriazun sto idos tu polemu omos .pantos oti kai na leme to game irthe kai tha kanei patago apo tin prwti vdomada
Ακριβώς αυτό λέω. Είναι αναμενόμενο πολλοί να λένε την γνώμη τους όπως και συμφωνώ ότι από αυτούς πολλοί το κρίνουν άδικα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει με τέτοιο ζήλο να υποστηρίζουμε το παιχνίδι.
Είμαι από αυτούς που λάτρεψα το demo και θα το πάρω αμέσως αλλά δεν γίνεται ταυτόχρονα να πίσω όλον τον κόσμο ότι κάνουν λάθος εάν δεν τους αρέσει ή εάν νομίζουν ότι δεν θα τους αρέσει από προκαταλήψεις.
Προτείνω σε όσους είχαν πρόβλημα με το demo να κοιτάξουν previews, reviews και gameplay videos και από εκεί και πέρα αν δεν πείστηκαν οκ.
Μην αναλύουμε εάν έπεσε πολύ καπνός στο παιχνίδι οπότε δίνει την αίσθηση του πολέμου ή εάν πηδάει και βαράει ο παίκτης.
Τώρα που το σκέφτομαι δεν έπρεπε καν να βγει το demo (το hype μια χαρά θα δούλευε για τις πωλήσεις οπότε το demo μάλλον κακό έκανε) και πολύ κακώς που επιτράπηκαν reviews 2 μήνες πριν.
Rumor: Rumor: More Killzone 3 "details", 2010 holiday release
More and more "details" are coming out regarding the much-rumored Killzone 3. Previously, we heard that there'll be some info about it "in the coming months". A couple of days ago, it became "in the coming week". And now, we're hearing that Killzone 3 - not just info about it, but the actual game - has been dated.
Play.tm has reported that "sources close to Sony" have alleged that Killzone 3 will be coming out this year just in time for the Holiday rush. Christmas time is the season they're setting their eyes on for more Killzone merriment, just in the heels of the release of the motion controller.
Not only that, it's also been said that the third iteration of the famed franchise will not only support the motion controls, it will also be rendered in 3D. Exciting stuff, huh?
As usual, Sony has yet to reply on the matter officially, so we'll be keeping an eye out for more details on this as it comes.
το βρήκα στο παρακάτω link δεν ξέρω αν είναι σίγουρο αλλά αν είναι καλός να έρθει
http://www.qj.net/qjnet/playstation-...y-release.html
Πολυ απο εμας ξεχάσαμε το Killzone 2 ενα απο τα τρομερά παιχνίδια που μας εχει προσφέρει το σύστημά μας...
Το Killzone 2 έχει γενέθλια και ακολουθεί η παρακάτω είδηση:
Το Killzone 2 έχει τα γενέθλιά του και από τις 24 του μηνός έχει ξεκινήσει ένα "giveaway" κωδικών για χάρτες και DLC bundles. Συνολικά θα δοθούν 400.000 κωδικοί μέσο του Twitter. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε τι τύχη σας όσοι έχετε Twitter η μπορείτε να κάνετε sing up και να ξεκινήσετε από τώρα τα twitts! Παρακάτω σας παραθέτουμε τις σχετικές οδηγίες και τους κανόνες.
Killzone 2 DLC Giveaway Rules
- This promotion is open to residents of Australia, Austria, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Greece, Ireland, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Poland, Portugal, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Spain, Switzerland, United Arab Emirates, United Kingdom and United States aged 18 years or over.
- To enter this promotion, mention @killzonedotcom during the Promotional Period with the following message:
"@killzonedotcom Happy birthday Killzone 2! [your PSN Online ID], [your country]"
The message must be in English.- This promotion opens for entries on 26-02-2010 at 18:00 GMT and closes for entries on 05-03-2010 at 18:00 GMT ("the Promotional Period").
- Entrants will need to create a PlayStation Network account ("PSN account") if they have not already done so. Registration for PSN is subject to acceptance of the PSN Terms of Service and User Agreement and PSN Privacy Policy. Entrants will also need to have a Twitter account. The Twitter Terms of Service shall apply.
- This promotion is limited to one entry per person. No entrant may win more than one prize.
- The winners will be drawn randomly from all eligible entries received during the Promotional Period. The draw will take place within 30 days of the closing date specified above.
- The Prize is a PSN promotion code for one Killzone 2 map pack or one Killzone 2 DLC bundle. PSN promotion code terms and conditions apply. PSN promotion codes are subject to terms and conditions of use. Please click here for details. PSN promotion codes are not transferable and may not be re-sold. No cash alternatives will be offered. PSN promotion codes have an expiry date which will be communicated with the code.
- The Winners will be notified via the e-mail address associated with their PSN account within 30 days of the closing date. The Winners must claim their prize within 10 days of the notification. Prizes shall be sent by e-mail.
- The Promoter may, at its sole discretion, publish the winners' PSN IDs name and country of residence on the Promoter's website(s). The winner's details (name and country) will be made available on request to those enclosing a stamped SAE marked to the following address: Killzone Marketing Team, Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom within 2 weeks of the closing date specified above.
- General Rules apply to this promotion. Please click here to view the General Rules.
- The Promoter is: Sony Computer Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, London W1F 7LP, United Kingdom.
Πηγή: killzone.com
http://i179.photobucket.com/albums/w...-28at64240.png
Αυτη ειναι φοβερη ειδηση θα το σκεφτω σοβαρα να κανω sign up για να διακδικησω κανα map...Το ευχαριστω ειναι λιγο wolf μακαρι να μπορουσα να δωσω ρεπ
Το καλο στην ολη υποθεση δεν ειναι οτι κανουν το give away μονο σε καποιες χωρες οπως γινεται συνηθως με αλλες εταιριες. Αλλα ειναι σχεδον ολη ευρωπη μεσα ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Οπως εχω υπογραμηση κιολας με κοκκινα γραμματα.
Respect στην Guerrilla!
Γνωριζει κανεις αν μεσα στο Platinum ειναι και οι χαρτες για το παιχνιδι η οχι;
Γιατί να είναι;;;;;.....platinum είναι δεν είναι special edition ή κάτι τέτοιο.
παιδια επαιξα σημερα το demo του παιχνιδιου.
Δηστυχος τα γραφικά του δε με ενθουσιασαν σε αντιθεση με του uncharted 2 που εχω παίξει.
Το κανονικο παιχνιδι μηπος εχει καλύτερη ποιοτητα?
Επισης τα γραφικα του φτάνουν καθολου το video που ειχε προβληθεί το 2005?
^^ Στη κανονικη εκδοση ειναι πολυ καλυτερα νομιζω. Και φυσικα ειναι 10 φορες καλυτερα απο το βιντεο που ειχε προβληθει το 2005.
μου λες δηλαδη οτι τα γραφικα του ειναι καλυτερα απο αυτα του βίντεο?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6CxMmXmb0QI"]YouTube- Killzone 2 Blog: E3 2005 Trailer[/ame]
Αυτο ειναι 2005 με συγκριση του 2007. Μετα το 2008 βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο.
http://talkplaystation.com/wp-conten...-e3-vs-now.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a2...llzone2Com.jpg
http://ps3.kombo.com/images/media/bl...n_20090113.jpg
[gt]21610[/gt]
αληθεια? τοσο καλα γραφικα?
To video του 2005 ηταν CGΙ,οποτε σε καποια πραγματα ειναι αδυνατον να εχει ξεπεραστει.Υπαρχουν στιγμες ομως οπου σου δινει την εντυπωση οτι το εχει ξεπερασει.Οπως σε θεματα φωτισμου κτλ.
Kατ'εμε δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το uncharted 2,αλλα εχει κορυφαια γραφικα.
Το έπαιξα και γω επιτέλους! Το απόλαυσα, πάρα πολύ καλό FPS, με κάποιες αποστολές φοβερές. Από σενάριο φυσικά τα αναμενόμενα, αλλά γενικά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Αλλά ρε παιδιά, στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας, το τερμάτισα σε 6,30 ώρες... μικρότερο και από το Modern Warfare 2 ήταν αν θυμάμαι καλά (βέβαια εκείνο το είχα παίξει στο Veteran). Καταλαβαίνω βέβαια ότι έχει (είχε) και στο multiplayer πολύ ζουμί, αλλά και πάλι, αυτό μου έκανε άσχημη εντύπωση.
Θα σου προτεινα να το ξεκιναγες στο τερμα δυσκολο.Εχει καλη ΑΙ το παιχνιδι και την δειχνει στα δυσκολα επιπεδα.Σιγουρα θα ειχες αρκετες ωρες παραπανω gameplay.
Δοκιμασε και το online αν θες.Ειναι το δυνατοτερο μερος του τιτλου κατ'εμε.
Kαι κανα 2 σπασμενα χειρηστηρια παραλληλα! :) :)
Χωρις πλακα το τελευταιο επιπεδο δυσκολιας του ΚΖ2 ειναι πραγματικα για φρενοβλαβεις ανθρωπους...ειναι εκνευριστικα ελεεινα δυσκολο, ιδιως στο τελευταιο επιπεδο στην τελικη μαχη οπου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ...επαναλαμβανω...ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΤΤΟ να κερδισεις....
ε αυτο ειναι αισχος....εγω το παρατησα σε εκεινο το σημειο στο elite γιατι πραγματικα καταλαβα οτι μονο με κωλοφαρδια το περνας και επειδη δεν ηταν καθολου μα καθολου διασκεδαστικο... :(
Ναι οντως στο τελος δεν παιζεται πραγματικα:D