Κρίμα πάντως. 40 ευρώ πεταμένα απο μία άτυχη στιγμή. Συμβαίνουν όμως και αυτά...
Printable View
υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να μου βρει καποια αρχεια που εχω σβησει?
κατι φωτογραφιες ειναι!
Ναι πατα στο Google ccleaner υπάρχει απο την ίδια εταιρεία ένα πρόγραμμα εγω το εχω δοκιμάσει με φωτογραφίες και κανει δουλειά.
Edit
Το θυμήθηκα recuva
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω και 5-6 μερες το pc μου (win10) κανει απο μονο του κατι restart. Αλλες φορες δειχνει απλα μια μαυρη οθονη, αλλες φορες ενα error οτι ενα critical process died χωρίς να λέει ποιο. Μια φορα μονο πρόλαβε και έβγαλε οτι σταμάτησε το sihost.exe. Αυτο ειναι το συνηθισμένο error
crash dump file: C:\WINDOWS\memory.dmp
This was probably caused by the following module: Unknown (0xFFFF84897E612080)
Bugcheck code: 0xEF (0xFFFF84897E612080, 0x0, 0x0, 0x0)
Error: CRITICAL_PROCESS_DIED
Bug check description: This indicates that a critical system process died.
There is a possibility this problem was caused by a virus or other malware.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error.
Google query: CRITICAL_PROCESS_DIED
Ολο αυτο ξεκίνησε ετσι χωρις λογο, ουτε καποιος driver έγινε update, ουτε κατι απο τα windows ουτε τιποτα. Αλλες φορες μπορει να κρατήσει ωρες χωρς restart και αλλες να κανει με το που μπει στα win10 χωρις να ανοιξει καποιο πρόγραμμα
Εκανα έλεγχο των αρχείων των windows με το system file checker, τα βρηκε ολα οκ. Εκανα ελεγχο στον δισκο, ολα οκ. Εσβησα το antivirus και κοιταξα μην εχει κανα ιο πριν, τιποτα. Ουτε spyware κλπ υπαρχει κατι. Μεχρι και delete το admin account εκανα και παλι τιποτα. System restore εκανα, ουτε αυτο βοηθησε
Δεν ξερω τι να κανω εχω πεσει σε αδιεξοδο. Αν εχεις καμια ιδεα ή καμια λυση, ας πει
Ισως να λυνοταν με φορματ αλλα ποιος μου λεει μετα οτι το ιδιο προβλημα δεν θα επανελθει
Άνοιξε μία το κουτί και δες αν έχει πιάσει σκόνη τα ανεμιστηράκια ή αν τα εμποδίζει κάτι. Επίσης βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες.
Για τρέξε ένα memtest http://www.memtest.org/
Ουτε με αυτα εγινε κατι
παιδια θελω τα φωτα σας.χω αυτο εδω το laptop της toshiba αλλα επειδη κολλαει λιγο θα ηθελα να αυξησω την μνημη ram. εχει 4αρα πανω και θα ηθελα να την διπλασιασω. ειναι ευκολο να την βαλω μονος μου η θελει διαδικασια? επισης πως μπορω να ξερω ποια μνημη ειναι συμβατη και πια οχι?
Αριστο για δες το βιντεο μηπως βοηθησει. Ψαχνεις κατω απο το laptop αν εχει ξεχωριστο καλυμα (maintenance cover το λενε). Αν εχει, ξεβιδωνεις 2-3 βιδες και απο κατω εχει τις μνημες/δισκο κτλ (αναλογως το laptop).
https://www.youtube.com/watch?v=qy3PQ65Uflo
Κατεβασε το CPUZ και δες στο μενου memory τι γραφει.
Λογικα ψαχνεις για SO-DIMM DDR3 1600MHZ μνημες. Δες και το manual τι μνημες υποστηριζει.
Βαλε μια και απο το SPD που ειναι διπλα.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...6106615415.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια.
Ψαχνεις SO-DIMM DDR3 1600MHZ στα 1.5V (προσοχη γιατι υπαρχουν και στα 1.35V).
Δεν εχω να προτεινω καποια. Η πρωτη στο eshop ειναι αυτη στα 30 ευρω. Στο Skroutz θα βρεις και πιο φτηνες.
Ναι την κουμπωνεις και ανοιγεις το laptop.
αυτη κωστα πως σου φαινεται?
Αυτη ειναι για desktop. Εσυ θες για laptop.
Edit: Σαν αυτη