Το παιχνίδι δηλαδή που έλειπε το είχε κάνει τσέπης ο πονηρίδης που σου είπε ότι ήταν στον σκληρό;;;;;.....εγώ πάντως θα πήγαινα σ'αυτόν που στο είπε με κάτι σκληρό στο χέρι.
Το παιχνίδι δηλαδή που έλειπε το είχε κάνει τσέπης ο πονηρίδης που σου είπε ότι ήταν στον σκληρό;;;;;.....εγώ πάντως θα πήγαινα σ'αυτόν που στο είπε με κάτι σκληρό στο χέρι.
προφανως και το εφαγε ο πονηριδης....
τα μπαζερακια τα ειχε μεσα? ή ελειπαν και αυτα?
καλημερα σας .
αγορασα αυτο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID...&ref=bestprice
και θα ηθελα να ρωτησω αν το cd με την εγκατασταση μπαινει κανονικα στο ps3 γιατι ειναι το μινι cd .εχει βαλει κανεις τετοιο cd μεσα?
υπαρχει κανενα προβλημα?
ευχαριστω
Λογικά το cd είναι για να το βάλεις στο dvd-rom του υπολογιστή σου. Αμφιβάλλω αν θα λειτουργήσει στο ps3. Δοκίμασε να το συνδέσεις κατυεθείαν στο ps3 χωρίς να βάλεις το cd και αν δουλεύει όλα μιά χαρά!
για υπολογιστη ειναι αλλα λεει οτι ειναι συμβατο και με ps3
το εκανα αυτο που λες αλλα δεν το βλεπει
Οι οδηγίες χρήσης τι λένε;
πηγα απο κει που το πηρα και μου ειπαν να μην βαλω μεσα το δισκακι γιατι δεν θα βγει ποτε...
θα ξαναδω και τις οδηγειες και ελπιζω να παιξει αυτη τη φορα
ευχαριστω
Μια ερωτηση. Το χειρηστιριο παιζει οταν το βαζεις; Ποιος ο λογος να βαλεις και το cd μεσα;
Πάντως στο site της hama δεν βλέπω πουθενά να λέει για ps3...
Μάλλον για λάθος ίσως πρόκειτε..Για δοκίμασε να πατήσεις κανά κουμπί μήπως το αναγνωρίσει το ps3.Πάντως με τπτ μην βάλειος το δισκάκι ,ι) το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναβγει ποτέ και ιι) το ps3 δεν χρειάζετε cd εγκατάστασης drivers:P
Συμφωνω. ΜΗΝ το βαλεις μεσα και απλα παρε ενα αλλο.
προφανως ειναι μονο για pc απο τη στιγμη που εχει και cd εγκαταστασης.
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
το control πλεον λειτουργει κανονικα (χωρις καμια εγκατασταση cd)
απλα ηθελε να πατησω καποια κουμπια για να μπορεσει να το δει.
το εβαλα και στον υπολογιστh και δουλευει και εκει μια χαρα(χωρις cd)
ευχαριστω και παλι
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι εδώ και καιρό...
δεν βρίσκω που αλλού να το γράψω...
είναι σχετικό με τα games...
όταν ένα παιχνίδι είναι promo τι εννοούμε;
και γιατί το αγοράζουμε πιο φτηνά;
επίσης όταν ένα game είναι platinum...εκτός ότι δείχνει ότι έχει πουλήσει κάποιες χιλιάδες αντίτυπα και είναι πετυχημένο...
τι διαφορά έχει από τον ίδιο τίτλο που δεν είναι σε κουτί platinum;
Για την δευτερη ερωτηση σου καμια διαφορα δεν εχει. Το ιδιο παιχνιδι ειναι.
Για το πρωτο δεν ξερω.
Εγώ να σου απαντήσω στην πρώτη ερώτηση αφού η δεύτερη απαντήθηκε. Τα promo είναι αυτό που σημαίνει το όνομα τους. Promotional. Είναι για διαφημιστικούς σκοπούς, μοιράζονται από τις εταιρείες με σκοπό να παίζουν σε ένα δημόσιο χώρο προς επίδειξη, να δίνονται για reviews κλπ. Κανονικά δεν επιτρέπεται να πωλούνται. Το ότι σου πουλάει κάποιος τρίτος φθηνά promo παιχνίδια γίνεται διότι δεν έχουν κανονικό κουτί, παρά μόνο μια κλασσική πλαστική θήκη από cd και το δισκάκι δεν έχει το κανονικό του print πάνω. Είναι λευκό και αναγράφει τα στοιχεία του τίτλου μαζί με την ένδειξη promo. Πάντως το παιχνίδι είναι κανονικότατο μέσα σε αυτό, η τελική έκδοση σαν αυτή που κυκλοφορεί στα ράφια των καταστημάτων.
Θα ήθελα να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις μιας που χθες αγόρασα το ps3 slim 250gb.
1) Για να σβήνω και να ανάβω την κονσόλα καλύτερα είναι να το κάνω με το χειριστήριο ή από το κουμπάκι στην κονσόλα?
2) Πως βάζω την κονσόλα σε stand by mode?
3) Υπάρχει πρόβλημα να αφήνω την κονσόλα ανοιχτή όλο το βράδυ και να κατεβάζε ιδιάφορα? Γίνετε να την αφήσω να κατεβάζει ενώ βρίσκετε σε stand by mode?
Ευχαριστώ.
Sorry για το double post αλλά πως κάνουμε edit? Που χάθηκε το κουμπάκι του edit?!
1 Δεν υπάρχει διαφορα καμία. Αλλά που να σηκωνεσαι τώρα Απο τον καναπέ. Κλείστο Απο το sixaxis.
2 Τι εννοείς; δεν μπαίνει σε σταντμπαι. Η κλειστό η ανοιχτό θα είναι. Stand by βρισκεται όταν το κλείνεις. Έχει αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι. ΑΝ εννοεις αυτό.
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να του «πεις» ότι μόλις το κατεβασεις κλείσε μετά. Απο stand by δεν κατεβάζει τίποτα γιατί είναι κλειστό.
Ελπίζω να βοήθησα.