λιγο πολυ... κυριως με ενοχλει που με κατηγορουν για πραγματα που δεν φταιω... οσο για τον ερωτα, πηγαινα σε μαχη χωρις ελπιδες νικης...
Printable View
λιγο πολυ... κυριως με ενοχλει που με κατηγορουν για πραγματα που δεν φταιω... οσο για τον ερωτα, πηγαινα σε μαχη χωρις ελπιδες νικης...
το πρωτο ειναι το χειροτερο...για τον ερωτα αφου ησουν και προετοιμασνεμος λιγο το κακο!
εχεις δικιο αλλα δεν παυει να χαλιεμαι...
λογικο ειναι...αμα γουσταρεις καποια θα χαλαστεις ακομα και να το ξερεις...ετσι ειναι ο ερωτας!
ακριβως... κατι ξερεις και εσυ....
οταν ειναι για τους αλλουσ κατι ξερω..οταν ειναι για μενα τα κανω χαλια ολα!!!
δεν εχω απαντηση για να νιωσεις καλυτερα... αφου δεν ξερω την ολη φαση... αλλα μηπως εισαι λιγο απαισιοδοξος?
οχι..τα εκανα θαλασσα χθες με μια κοπελα που ειμαι φουλ ερωτευμενος..ξερω τι σου λεω...
τι να πω... εσυ ξερεις καλυτερα... αλλα ποσο θαλασσα τα εκανες? πηστευω πως τα πραγματα θα ειναι καλυτερα απο οτι νομιζεις...
τιν εβρισα χωρις λογο..της ειπα αρκετα πραγματα που την πληγωσαν..απλα δεν θελει οτε να με ακουσει οχι να με δει..
ευχαιστω παντως που προσπαθεις να με τονωσεις...!
μπορεις να της ζητησεις συγνωμη... μπορει και να της περασει μετα απο λιγο... ολο και καποιο λογο θα ειχες...
εχω ζητησει αρκετες απο χθες....σοβαρο λογο δεν ειχα απλα θολωσε το κεφαλι μου!!!
μακαρι να της περασει!!!
και σε εμενα εχουν πει πραγματα που με ενοχλησαν και με εβρισαν... οπως το εχω κανει και εγω αρκετες φορες και σε ατομα που δεν ηξερα και πολυ καλα... αλλα μετα και μου περναγε και τους περναγε... μακαρι να της περασει... και σε ολους μας θαμπωνει το κεφαλι μας και λεμε και κανουμε πραγματα που δεν θελουμε και δεν πρεπει... δεν ειναι κατι που πρεπει να χαλιεσε τοσο πολυ... το καταλαβες, ζητησες συγνωμη... τι αλλο να κανεις... ηταν η κακια η στηγμη
χαλιεμε γιατι ειμαι ερωτευμενος!!εκανα μεγαλη προσπαθεια να την πεισω να βρεθουμε...και εκει που τα καταφερνα τα χαλασα ολα μονος μου....γιαυτο χαλιεμε!!!
λογικο να χαλιεσε... αλλα καταλαβες το λαθος σου και εκανες κατι για αυτο... αν δεν σε συγχωρησει ισως να μην αξιζε...
δικιο εχεις.........με το που το εκανα μετα απο μιση ωρα χτυπγα το κεφαλι μου στον τοιχο....αστα!!!
Shoutbox No 2 ! 8D
καταλαβαινω... ελπιζω η κοπελα να σε συγχωρησει...
μακαρι ρε φιλε....και σε εσενα οτι σε κανει να νιωθεις χαλια ευχομαι να αλλαξει!!
ευχαριστω φιλε...κοπελες υπαρχουν πολλες θα ερθουν και θα φυγουν...