Καλημέρα σε όλους....
Για να δούμε. :ranger:
Λοιπόν, 6 Φεβρουαρίου το (όχι και τόσο για την ώρα) σωτήριον έτος 2020 και από το λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο, πέραν από σεισμούς, λοιμούς, καταποντισμούς, δευτέρες παρουσίες, δεν είδα κάτι νέο για το PlayStation 5 που μας απασχολεί όλους. Οπότε είναι μάλλον ασφαλές να πούμε ότι όσα ήταν προγραμματισμένα για τυχόν αποκαλύψεις και λοιπά όμορφα χθες στις 5 Φεβρουαρίου μάλλον δεν έγιναν τελικά.
Κρίμα και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ χθες... :ice:
Τι περιμένατε κάτι νέο όταν είδατε ότι έχει νέο μήνυμα το παρόν θέμα; :sad6:
Δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ η επόμενη ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα έκανε η Sony το PS meeting στις 12 του μήνα, είδα ότι έχει εξαφανιστεί σχεδόν από τον χάρτη/διαδίκτυο κάτι τέτοιο. Πλέον πέραν του πριβε πάρτυ που "κάποιος" έχει κλείσει στο Sony Hall στις 29 του μήνα (μπορεί να είναι και ο οποιοσδήποτε τελικά και όχι απαραίτητα η Sony από αυτά που είδα - μπορεί να είναι κάνα sweet 16), μάλλον πάμε για κάποια εκδήλωση μέσα στον Μάρτιο. Αυτό προκύπτει από πρόσφατες φήμες που είδαμε παραπάνω ότι η Sony είναι σε κατάσταση αναμονής και ότι κανείς δεν βιάζεται εκτός από εμάς. Ενώ υπήρχε και πρόσφατο σχετικά tweet του PSErebus (προ ημερών) όπου απλά ανέφερε λιτά ότι τα Pre-Orders της κονσόλας θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο (κάτι που "δένει" με την παρουσίαση αφού αν θυμάμαι καλά εκπρόσωπος της Sony είχε πει ότι η νέα κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη για προπαραγγελίες με το που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της).
Ο PSErebus υποτίθεται είναι αξιόπιστος (?) σχετικά insider, έχει προβλέψει πράγματα, έχει πέσει και έξω νομίζω. Βέβαια τώρα όλα μπορεί να είναι και ρευστά και οι εταιρείες να αλλάζουν τακτικές και στρατηγικές αναλόγως των συνθηκών. Όντως να υπήρχε το ενδεχόμενο αποκάλυψης (της κονσόλας καλέ, όχι βιβλικού γεγονότος) μέσα στον Φεβρουάριο αλλά για διαφόρους λόγους να άλλαξαν τα πλάνα, εταιρείες είναι - συμβαίνουν αυτά. Θα μου πεις, πόσο δύσκολο είναι να πετάξεις ένα Μάρτιος 2020 και να πέσεις έξω; Ελάχιστα πια... Έχω πάντως ετοιμάσει tweets για Απρίλιο και Μάιο να περιμένουν. :c055gfe:
Υπομονή, την φάγαμε αυτή την γενιά, μόνο το καλώδιο έμεινε που λένε και στο χωριό μου. :d030::d040g: