-
Καλησπερα.
Επαναληψη του αγωνα και απο μενα γιατι ειναι κριμα να ακυρωθει και θελω επιτελους να τρεξω αυτη την ρημαδα την πιστα στο στεγνο που δεν τα εχω καταφερει 2 πρωταθληματα τωρα.
Επισης δεν εχω προβλημα να τον τρεξουμε αλλη μερα πιο νωρις ωστε την Δευτερα να παμε La sarthe.
ΥΓ.Σε οσους αυτην την στιγμη που μιλαμε παιζουν GT6 ενα εχω να σας πω.....σας μισω..σας μισω..σας μισω...
-
epanalipsi psifizo kai egw gia opote thelete.. pantos na ipenthimiso oti to slipstream stis katataktiries apagoreuete sxedon pantou.. skeftite to... einai adiko gia opion den mporesi na kanei enan kalo giro me slipstream. auto pou akousa "an thelei kanei stin akri autos pou einai mprosta" diladi autos pou einai mprosta kai tou bgenei enas kalos xronos kai tautoxrona blepei apo piso tou na ton akolouthi enas alos odigos na ton ftani kai na pernei kaliteri thesi einai dipla zimiomenos giati proton epofelite autos pou pire to slip stream kai deuteron o mrosta odigos tha kanei stin akri kai den tha tou bgei o xronos.
pragmatika to theoro poli megalo thema kai taftoxrona Megali adikia!!
-
Τελικά όλοι επανάληψη ψηφίζουν, αλλά κανείς δε λέει πότε θα τρέξουμε...
-
Μάλλον το βλέπω για την Δευτέρα το βράδυ αφού δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση ακόμα.
-
Ναι, κανονικα Μοντσα τη Δευτερα.
-
Χρόνια Πολλά στους Νίκο(petaloudas) & Νίκο(toumpasn) να ειστε γεροί και δυνατοί , να χαίρεσται το όνομα και της οικογένειες σας
-
Χρόνια πολλά και κυρίως καλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Να ζηλεύετε ρεεε! :P
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
Χρόνια πολλά παιδιά. Εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.
(Επίσης σας εύχομαι, να μπει η Enzo σας να μπει σε safe mode λειτουργία του κινητήρα στον προτελευταίο γύρο, ειδικά αν είστε μπροστά μας, που θα είστε δηλαδή, γμ την ταχύτητά σας γμ μέσα, :censored:@#$%*! ****:a122: )
-
Ευχαριστώ πολύ παίδες!! :yes: Να είστε κι εσείς καλά!!
Να μας χαιρόμαστε Νικόλα.... :a055:
-
Χρονια πολλα στους Νικους!Με υγεια!
-
Χρόνια πολλά και κυρίως καλά σε όλους τους εορτάζοντες!
-
Χρόνια πολλά στους Νίκους μας, με πολύ υγεία και τρελά γκάζια!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Νικολιδες με υγεια πανω απ'ολα.
-
Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας.Να εχετε παντα υγεια και ευτυχια..
Νικολα χρονια μας πολλα να μας χαιρομαστε και παντα πρωτιες παντου....:d055:
-
Χρόνια πολλά και από μένα στους Νίκους.
Και κάτι για τον προσεχή αγώνα:
Προσπαθώ να επαναλάβω το 1:43:0ΧΧ που έκανα στις ακυρωθήσες κατατακτήριες και δεν μπορώ να το φτάσω με τίποτα. Σπανίως σπάω το "φράγμα" του 1:44, με καλύτερη περίπτωση να κατέβω ελαφρά και από το 1:43:500, αλλά ως εκεί. Πιθανά είχα κάποια βοήθεια από σλιπ στριμ, αν και υπήρχε μια σεβαστή απόσταση από την προπορευόμενο, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
-
Παιδια διαβασα πως τη Δευτερα προς Τριτη θα εχει συντηρηση το PSN... :(
Να δοκιμασουμε μηπως την Κυριακη;
-
Ναι, το διάβασα κι εγώ.
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή.
-
Εγω μαλλον θα μπορω αλλα το βλεπω μεχρι Κυριακη απογευμα να πω με σιγουρια
-
Ειμαι μεσα κ εγω για κυριακη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-