evil = αλητεια !
Printable View
evil = αλητεια !
Εντάξει έκλεισα σημερα 12ωρο στο παιχνιδι και χθες άλλο ενα 3ωρο και το save μου γράφει 71%. Εντάξει δεν υπάρχει το παιχνιδι, για μένα πολύ καλυτερο απο τα προηγούμενα inFAMOUS. Οργασμός στο μάτι και τα γραφικά και οι δυνάμεις. Το παίζω ως καλός και ανυπομονώ να το παίξω ως κακός και να το πάω και μετά για Platinum. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος απο το παιχνιδι. Μπράβο στην Sucker Punch, είναι ενα αριστούργημα το παιχνιδι και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε κάτω απο 9 σε πολλά σιτε.
Όποιος εχει δει όλα τα βιντεο που έβγαλε η Sucker Punch πριν το release του παιχνιδιού με τις δυνάμεις, πραγματικά οπως είπε και ο Troy, δεν εχει δει τιποτα.
To πηρα και εγω χτες και εφτασα τσακ μπαμ στο 25% με τη γνωστη τακτικη "κανω τα παντα εκτος τα main missions" . Εχετε γραψει ολοι τα καλα του οποτε δεν εχει νοημα να κανω το ιδιο και να εκθειαζω γραφικα, εφε, φωτισμους κλπ λες και ανακαλυψα την Αμερικη. Θα πω τι με χαλασε. Πρωτα απο ολα η κινηση του Delsin ειναι awkward , δεν βρισκω αλλη λεξη. Δεν εχει φυσικοτητα, κανει αποτομες κινησεις ,σπασμωδικες. Το δευτερο ειναι το collision detection .Τουλαχιστον 10 φορες τα ποδια του Delsin χανοντουσαν μεσα σε αμαξια , τοιχους κλπ. Πταισματα θα πω αλλα νομιζω οτι ειναι λαθη των προγραμματιστων και οχι αδυναμια του hardware και γιαυτο τα τονιζω.
Παρολαυτα ειναι πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι , ομως επειδη προσφατα ξαναεπιαξα σε φιλο το 2 , για μενα ηταν καλυτερο. Και ενω το σκεφτομουν καταλαβα οτι και η χρωματικη παλετα του Second Son δεν κανει για το ματι μου τουλαχιστον.
Αυτα απο μενα , κραξτε με ελευθερα.
ΥΓ Μου κατεβασε κατευθειαν το update 1.02 δεν ειναι αυτο που αφαιρεις το hud? Γιατι εγω στα options δεν ειδα καμια τετοια επιλογη .
Κάτι άσχετο: Όσοι πάτε για πλατίνα προετοιμαστείτε για κάτι extra όταν την πάρετε.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά μου άρεσε που υπήρξε "communication" μεταξύ του παιχνδιού και των τρόπαιών του (πράγμα που δεν είχα δει ποτέ στο ps3 μέχρι στιγμής)
Θα σας φανει χαζη η ερωτηση, αλλα που βλεπετε τι ποσοστο εχετε κανει στο παιχνιδι?
Ρε παιδια για όσους εχουν τερματίσει το παιχνιδι
Spoiler!
^^ οχι φιλε μου
Εμένα πάντως αυτό που μου την σπάει λίγο είναι ότι ενώ παίζω φουλ κακος δεν συναδει με τον ήρωα και τους διαλόγους κτλ. Δηλαδή ξερωγω κολληταρια με τον αδερφό μου τον μπατσο όταν έχω ξεκληρισει όλο το αστυνομικό σώμα του Σιάτλ και όλους τους περαστικούς; Επίσης στην αρχή. Με έπιασε η κάψα να σώσωσω την φυλή μου όταν ουσιαστικά τους έγραψα στα @@ μου στην αρχή;
Δεν κολλάνε όλα αυτά και χάνει την ουσία του το καρμα
Εφτασα αισιως το 41% .Πηγαινω αργα και καθαριζω καθε περιοχη και μετα συνεχιζω. Συνεχιζει να μου τη σπαει ο χειρισμος, το animation του χαρακτηρα και γενικα η αλληλεπιδραση με το περιβαλλο, σκαλωνει σε πολλα σημεια και οπως ειπα και χτες το collision detection εχει θεματα. Αυτο μου προκαλεσε και 2 κολληματα το βραδυ που επαιζα, μια φορα πηγα να πιασω ενα shard στο λιμανι σε κατι κορμους που ειναι μεσα στο νερο και μολις πηγα εκει επρεπε να πατησω μονο στον κεντρικο για να μην με ριξει στη θαλασσα. Εκει ο χαρακτηρας χωθηκε αναμεσα στους κορμους και σφηνωσε και επρεπε να κανω reload. Αλλη μια φορα σε μια στεγη μου εκανε το ιδιο σε μια καμιναδα αν θυμαμαι καλα.
Επισης πολλες φορες οι δρομοι ειναι πολυ αδειοι.
Γελάω παρα πολυ με τα τηλεφωνηματα που κανει ο τύπος οταν θελει να καθαρισει την περιοχη και γενικα αυτο το αναλαφρο υφος μου αρεσει .
Μόλις το τερμάτισα με Level 5 Good Karma,πολύ ωραίο και προσεγμένο παιχνίδι αλλά κάπως μικρό σε διάρκεια θα λεγα.Δεν ξέρω αν έχετε προβλήματα με το gameplay,εμένα μου φαίνεται καλό,τα γραφικά πολύ ωραία,η ιστορία καλούτσικη,γενικά ωραίο παιχνιδάκι.Τώρα άρχισα να παίζω για τα side missions,δεν θα μείνει μέλος της DUP στο χάρτη,κανείς!! :D :D
Το τερμάτισα χθες το παιχνίδι με good karma 5 μπορώ να πω το ευχαριστηθηκα ως έναν βαθμό αρκετά όχι κάτι το τρομερό, πάντως από γραφικά χρώματα άψογο, έδωσε ρέστα η sp οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής, οι μάχες με τους μπάτσους (Dups) μέτριες μιας και έχω παίξει τα prototype εκεί ευχαριστηθηκα πιο πολύ ξύλο combos κλπ.(να πω πως προηγούμενα infamous δεν έχω παίξει είναι το πρώτο) 2ον μικρή διάρκεια μου φάνηκε πολύ μικρο κάνοντας παράλληλα free roam και side quests το main story είναι μικρο.
Είχα φάει κάτι κολλήματα και δεν μπορούσα καν να κουνηθώ συγκεκριμένα είχα σκαλώσει στα ''θεμέλια'' των dup σε μια βάση και αναγκάστηκα να κάνω reload τρελό bug.
Και τέλος η δυσκολία του στο expert ήτανε πάρα πολύ εύκολο δεν αντιμετώπισα δυσκολία σε όλο το παιχνίδι πιο πολύ normal ήτανε παρά expert.
Το παιχνίδι γενικά είναι must play σίγουρα, οπότε μη το σκέφτεστε όσοι δεν τσιμπήσατε τσιμπάτε :D
Spoiler!
Εγω στο expert περίμενα να χάσωαλλα δεν έχασα ούτε μια φορα! ΕπίσηςSpoiler!έχασα μονο 2 φορές. Γενικά με λιγο στρατιγική παιζεις καλα και βγαίνει άνετα το Expert. Ειδικά αμα το παίξεις ως κακός. Συνιστώ να παίξετε το Expert ως κακός για να πάρετε το trophy πιο εύκολα.Spoiler!Spoiler!