α παο δηλαδη θα ειναι τοσο ντεφορμε που θα χει φτασει μισο αστερι ε? χαχα
Printable View
α παο δηλαδη θα ειναι τοσο ντεφορμε που θα χει φτασει μισο αστερι ε? χαχα
Ευτυχως φανταζομαι δεν ενημερωνει Ελληνικες ομαδες:P
Τις rest of world ομαδες δεν τις αυξομοιωνει. Μονο στα official πρωταθληματα που εχει...
ok oti kalitero exw peksei se podosfairaki. i taxitita einai pio grigori apo perisi alla den nomizw etsi einai oi agones
Επιβεβαιώνω και εγω πως η ταχύτητα είναι μια χαρα ίδια με περισι στα δικά μου ματια.
Εκπληκτική λεπτομέρεια π.χ. προσέξτε πως λυγίσει ο παίχτης οταν κάνει ψιλοκραμαστό σουτ για να δει που θα καταλήξει η μπάλα.
Το online επίσης άψογο,
Τρέχει νερό ως συνήθως
Eχω παιξει αρκετα παιχνιδια και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ βελτιωμενο.Εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια.
Το μοναδικο παραπονο μου ειναι οτι μου φαινεται και εμενα ενα κλικ πιο γρηγορο απο οσο θα επρεπε.
Εγώ μίλησα με εναν φίλο που το έχει και σε ps3 και σε 360 και το έπαιξε χθες. Μου είπε ότι στο ps3 είναι εμφανώς πιο αργό. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως αν η ΕΑ δεν ακούσει τον λαό και δεν κάνει update να ρίξει λίγο την ταχύτητα και τις αντιδράσεις παικτών, δεν ξέρω αν θα παίξω φιφα φέτος. Κοιτα να δεις που θα με αφήσουν χωρίς ποδοσφαιράκι οι ηλίθιοι...
Δεν ειχες ps3 εσυ?παρ'το εκει.
Εμενα και στο ps3 μου φαινοταν παραπανω γρηγορο απ'οτι θα ηθελα(αλλα εγω θελω το παιχνιδι να ειναι πολυ αργο,τυπου -2 του Pes).
Χθες πειραξα τα sliders και εγινε σχεδον οπως το ηθελα.Μετα τα αλλαζω στα default και η ταχυτητα του κανονικου παιχνιδιου μου φανηκε super.Δεν ξερω τι ακριβως εγινε και αν ειναι ιδεα μου.
Παιζω τωρα career , η διαφορα τον μεγαλων με τις μικρες ομαδες ειναι τεραστια,οταν παιζω αντιπαλος πχ με ManCity με πιεζουν ακαταπαυστα,παιζω με Wigan απειλουν που και που αλλα τους παιζω πιο ανετα,παιζω αντιπαλος με Yeovil Town και τους εχω στο ανετο...ενω παιζουν με πολλες μακρινες μπαλιες...οπως παιζουν συνηθως ομαδες τετοιων κατηγοριων!
συνεχιζει στο career mode να μην μπορεις να παρεις γαυρο?
Μπορεις να παρεις ελληνικες ομαδες. Απλα πρεπει να την κανεις swap με μια ξενη και να την βαλεις στο αναλογο πρωταθλημα. Θα παιξεις πχ με ΑΕΚ στο Αγγλικο πρωταθλημα αντικαθιστωντας μια ομαδα...
μια χαρα τοτε γιατι κατι καμενοι φιλοι μου παιζουν με totenham και μου λενε οτι δεν μπορουν να παρουν γαυρο
Mπορεις να κατεβασεις το ελληνικο πρωταθλημα απο το creation center και να παιξεις με αυτο στο career.
θα τους ενημερωσω λοιπον
http://forum.ea.com/uk/posts/list/37....page#19872603 ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ πιο ARCADE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TEHCAN WORLD CUP ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ PATCH
Ρε παιδια μια φορα δεν το ζηταει το online pass?Γιατι μου το ζηταει και σημερα?
Επισης αργει καπως στο μενου(κατι που δεν εβλεπα στο ντεμο).Μονο σε μενα συμβαινει?