Παίδες αν έχει κανείς κανένα link για livestream των oscar να μου δώσει θα το εκτιμούσα!
Ευχαριστώ!
Παίδες αν έχει κανείς κανένα link για livestream των oscar να μου δώσει θα το εκτιμούσα!
Ευχαριστώ!
Εχθές είδα τα 3 πρώτα hunger games. Τα 2 πρώτα τα είχα 2 χρόνια στο σκληρό μου.
Αλλά όποτε ξεκινούσα το πρώτο με έπαιρνε ο ύπνος. Τελικά είδα το πρώτο και μετά τα αλλά 2 βγήκαν νεράκι.
Θα περιμένω να μου φέρει και το 4ο ο θείος σε καλή ποιότητα για να το δω και αυτό.
Μου άρεσαν αρκετά σαν ταινίες (ειδικά το 2ο) και όλο το concept.
Τα είχα στο μυαλό μου σαν κακή αντιγραφή του battle royale για αυτό τόσο καιρό δεν τους έδινα σημασία.
Υ.γ. Για να μην διπλοποσταρω. Μολις είδα το Predestination. Τι κάψιμο ήταν αυτό ρε παιδιά;
Sent from my iPad using Tapatalk
Οι νικητές των Oscar.
Θα έβαζα λίστα, αλλά δεν αντιγράφεται καλά.
Πρώτη φορά ταινία που πήρε το Όσκαρ τη είχα σταματήσει στο μισάωρο λόγω του τελείως βαρετού και χιλιοπαιγμένου θέματος της, για τον Λιο συμφωνώ και το είχα πει μόλις είδα την ταινία.
Το Predestination θεωρώ ότι είναι φανταστική ταινία.
Την είχα δει πριν καιρό και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Εξαιρετικό mind game, για τις σχέσεις των ανθρώπων, το "εγώ" και το "υπερ-εγώ", τον περίεργο μηχανισμό μεταξύ του τι εμείς νομίζουμε ότι εκπέμπουμε προς το περιβάλλον και οικείους μας και του τι πραγματικά εκπέμπουμε (ήτοι, τι λαμβάνουν οι άλλοι από εμάς)...............και φυσικά, το υπέρτατο mind-boggling γεγονός, πως ο καλύτερος σύντροφος -δυνητικά- μπορεί να γίνει ο εαυτός μας, εν τέλει.
Βέβαια, είναι από τα έργα love it / hate it, καθώς έχω ακούσει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για το σενάριο/πλοτ/ερμηνείες.
Το έβλεπα εχθές το βράδυ με τον αδερφό μου. Ο οποίος γενικά δεν βλέπει ταινίες.
Στο πρώτο μισάωρο μου ελεγε: "πατάτα μου φαίνεται, έπρεπε να σε είχα ακούσει και να βλέπαμε το Creed"
Μετά όμως παίρνει τα πάνω της η ταινία και κάποια στιγμή αρχίζει και σου κάνει τα μυαλά σου πουρέ.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν ταινία και στο πως εξελίχθηκε.
Και μετά σκέφτεσαι 100 θεωρίες.
Mindfuck εντελώς η ταινία.
Επιτελους μετα απο πολυ καιρο ειδα μια ταινια στην οποια δεν μπορουσα να μαντεψω ποιο θα ειναι το τελος
και σου μενει χαραγμενη στον εγκεφαλο σου ο τροπος που ξεδιπλωθηκε μπροστα σου.
Η καθε σκηνη εχει τον λογο υπαρξης της και μονο με πολλαπλες θεασεις θα το καταλαβεις.
Το τελος μονο θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, απο την αλλη ισως επιτηδες τελειωσε ετσι
για να σου αφησει αναπαντητα ερωτηματα και να σε βαλει σε σκεψεις/ψαξιμο για να τα βρεις.
Θα αναρωτιεστε τωρα σε ποια ταινια αναφερομαι, πριν διαβαστε το ονομα της ομως να σας δωσω ενα hint:
ο σκηνοθετης ειναι ο ιδιος (Chan-wook Park) με αυτον του original εμβληματικου Oldboy που ανηκει στην αριστουργηματικη τριλογια Vengeance.
Παρεπιπτοντως ο σεναριογραφος της ταινιας ειναι ο (Prison Break) Wentworth Miller (αυτο και εαν ηταν εκπληξη!).
Η ταινια στην οποια αναφερομαι λοιπον ειναι το Stoker που ειναι η 1η του ταινια με αγγλοφωνους ηθοποιους
και πραγματικα απολαυσα το καθε δευτερολεπτο θεασης της.
Δεν θα γραψω τιποτα για την πλοκη, απλα θα σας αφησω να ακουσετε το επισημο τραγουδι της ταινιας που την εκφραζει απολυτα:
https://www.youtube.com/watch?v=jzaVZYg0Fdw
Υ.Γ. Σε οσους αρεσε το Oldboy και εχετε δυνατο στομαχι μη χασετε το σκληρο I saw the devil.
Κοινο στοιχειο των 2 ταινιων ο πολυ καλος ηθοποιος Min-sik Choi.
Είδα εχθές το Creed. Στα μάτια μου σαν fan των Rocky η ταινία ήταν εκπληκτική.
Μια πάρα πολύ καλή ερμηνεία από τον Σταλόνε που δικαίως ήταν υποψήφιος για το oscar.
Όποιος έχει δει Rocky θα την λατρέψει την ταινία, αλλά νομίζω πως και κάποιος που δεν είναι fan θα την απολαύσει.
https://www.youtube.com/watch?v=20vA9U7J2qQ
Εδω βλεπεις και την απογνωση...
Δεν βλεπω να τον απασχολησε το γεγονος οτι εκανε τριλογια ενα βιβλιο μικροτερο απο το Fellowship of the Ring.
Star Wars 7 Blu-ray and DVD Release Date Revealed
http://static4.gamespot.com/uploads/...aa3-650-80.jpgQuote:
The date is yet to be officially confirmed by Disney.
Η εκδοση 3D θα βγει πιο μετα. Σιγα μην τα εβγαζαν ολα μαζι. Εχει να πεσει αρμεγμα...
Καπως ετσι. Κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ η ταινια αλλα θα το προτιμουσα λιγοτερο mind fuck, γενικα ειναι κατι που το πιστευω για τις ιστοριες/σεναρια, οσο mind fuck και αν ειναι θα πρεπει να επιβραβευεται ο θεατης που προσεχε στο τελος. Αν οχι με full επεξηγηση, να του δινεται η ευκαιρια να εξηγησει καποια πραγματα.
Εγω τουλαχιστον με μια θεαση αναθεμα αν καταλαβα τιποτα στο τελος, διαβασα καποιες γνωμες στο ιντερνετ, το συζητησα και με μια φιλη που την ειχε δει προσφατα και καπου κατεληξα. Παρολα αυτα ηταν μια πολυ ωραια ταινια και την προτεινω κι εγω με τη σειρα μου σε ολους.
Δεν λέω ίσως να είναικαλήη ταινία, προσωπικά όμως απογοητεύτηκα από το traileri....