Σκέφτομαι οτι η φράση: "Μου το έφερε ο θείος μου απο την Αμερική", θα αρχίσει να ακουγεται και παλι συχνότατα.
Printable View
Σκέφτομαι οτι η φράση: "Μου το έφερε ο θείος μου απο την Αμερική", θα αρχίσει να ακουγεται και παλι συχνότατα.
Εγώ έχω στην Αυστρία
[emoji1] [emoji1]
Καλυτερα στόχευε εκτος Ευρώπης... ;)
Εκτός πλανήτη μην σου πω [emoji14]
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^ Makes sense...
Εμείς είμαστε εδώ και δεκαετίες εκτός πλανήτη, με τα μυαλά στην ιονόσφαιρα.
Καιρός να ισιώσουμε.
Αφιερωμενο στον Λευτερη.
https://www.youtube.com/watch?v=aIf6onfxwkM
Spot-on!!!! :D
Θέλω γύρω στους 2-3 μήνες άδεια (και εννοείται να πληρώνομαι)
Πολλά ζητάω;;;;
Απολυση... ταμειο ανεργειας και τουλαχιστον για ενα χρονο θα εισαι κομπλε. (Θα παιρνεις ψηχουλα μεν, αλλα θα τη βγαζεις κουτσα στραβα δε)
Και εγω θελω! :D
Και το κακο ειναι να εχεις αδεια και η δουλεια σου να μη σε αφηνει να την παρεις ολη μαζι και να σε περιοριζει μονο στη μια εβδομαδα :thumbsdown::a015rt:
Ή να εχεις μερες αδεια και η δουλεια σου να στις εχει δωσει ολες τωρα με το ετσι θελω...Quote:
Και το κακο ειναι να εχεις αδεια και η δουλεια σου να μη σε αφηνει να την παρεις ολη μαζι και να σε περιοριζει μονο στη μια εβδομαδα :thumbsdown::a015rt:
Slay, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!
Αν και πιο πολύ με αντιπροσωπεύουν διάφορα αντίστοιχα βίντεο για τα late 70s έως late 80s, γιατί γεννήθηκα 11-11-1975...στα 90ς είχα ήδη σταματήσει τηλεόραση και παιχνίδια...πλην υπολογιστών και παιχνιδομηχανών. Είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το ακριβότερο σπορ στον πλανήτη. Έλα που δεν το καταλάβατε! Αυτό που ματώνει τσέπη σε χρόνο DT (γυναίκες). Και κατά σειρά προτεραιότητας μετά: μηχανή, αυτοκίνητο.
Θα πάει κανένας την άλλη βδομάδα στο GameAthlon;;
Νομίζω είναι 17-18-19 του μήνα.
Ας πούμε έκθεση με videogames. Ειχα πάει και πέρισυ αλλά για πολύ λίγο κανα μισαωρο γιατι δεν είχα πολύ χρόνο.
Ειχα εκτιμήσει πολύ την retro γωνία (απο Amiga μέχρι PS1) και ελπίζω και φέτος να έχει πάλι ρετρό.
http://www.gameathlon.gr/
Παίδες παρακολουθώ την συζήτηση και σκέφτομαι το αν γενικώς σαν φύλο είμαστε πίσω, ή αν τελικά είμαστε μαλάκες οι χαζοί, ή όλα τα παραπάνω. Εξηγώ αμέσως:
Yπάρχει το νεο τρεντάκι στην πιάτσα που συναντάται αρκετές φορές ακόμα και ανάμεσα σε κορίτσια κάτω των 18. Εξηγώ αμέσως: Αν αυτός ο οποίος πρίν 15-20 χρόνια πότιζε λίγο φούντα, λίγο MD μια γυναίκα σε ένα μπαράκι για να την ρίξει, χαρακτηρίζοταν αυτόματα ο "κακός επιτήδειος βιαστής ανώμαλος" κτλ. Πλέον παρατηρείται το φαινόμενο να έρχονται οι ίδιες οι γκόμενες και να "ζητούν" με τη θέληση τους λίγο χασισάκι η κάνα τριπάκι για να κάνουν κεφάλι και κατα συνέπεια παιχνίδι. Δηλαδή πλέον έχει όλα τα άλλα προβλήματα ο μέσος άνδρας στο κεφάλι του, θα πρέπει να έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του οτι αν δεν είναι εφοδιασμένος με καλό "πράγμα" θα μείνει με το πουλί στο χέρι στο τέλος της βραδιάς!
Έχουν ξεφύγει εντελώς πραγματικά. Και δεν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις σε τίποτα καμμένα πάρτυ. Μιλάμε για φάσεις σε μέρη "κυριλέ" υποτίθεται!
Μακρια απο εμας γενικα τετοιες γκομενες. Εγω μιλαω για κανονικες γυναικες που θελουν να κανουν μια σοβαρη σχεση. Δεν ειμαι ο τυπος που απλα θελω να παω να τη πεσω σε μια, απλα και μονο για να την "κουτουπωσω" (να το πω κοσμια). Μου αρεσει να κανω χαβαλε με το αντιθετο φιλο, να γελαμε, να περναμε καλα πανω απ'ολα εξω μαζι και ολα τα αλλα τα υπολοιπα ερχονται.
Ε οχι και catwoman :thumbsdown:
What Batman Arkham Villain Are You?