Τhe Official Cinema Thread! (μιλήστε για παλιές/νέες/επερχόμενες ταιν&
Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση τελικά πρέπει να είναι πολλές οι λεσβίες ανάμεσα μας για να έχει τέτοιες κριτικές το Carol μια ανούσια ταινία που εκτός της φωτογραφίας (άντε και την ερμηνεία της Cate) δεν έχει να επιδείξει τίποτε άλλο. Από τις πιο βαρετές ταινίες που έχω δει....το Room μου άρεσε αρκετά (ίσως η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει από παιδί) όπως και το Revenant που είναι από τις πιο έντονες κινηματογραφικές εμπειρίες που έχω βιώσει στο Cinema.... χωρίς να έχω δει το Big Short για μένα είναι από τις καλύτερες ταινίες ever και πραγματικά απορώ με αρκετούς που την βρήκαν βαρετή.... απίστευτα τα πλάνα στα τοπία σαν καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ ενώ πολύ ιδιαίτερος και φρέσκος είναι ο τρόπος που τραβάει τις σκηνές δράσεις με τα κοντινά στους ηθοποιούς. Πολύ τίμια και χορταστική και η ταινία του Ταραντίνο..... άλλη μια περίπτωση όπως και το Revenant που έχει διχάσει. Αν εξαιρέσουμε το τέλος που ήταν κάπως αναμενόμενο σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που λατρεύουμε στις ταινίες του. Μου έχει κινήσει την περιέργεια να δω το Deadpool με την αποδοχή που έχει από τον κόσμο γιατί από τα trailer δεν μου άρεσαν καθόλου τα χοντροκομμένα αστεία του... όχι ότι δεν γουστάρω καφρίλα αλλά δεν γέλαγα καθόλου με τις κλισέ-λαλακιες που ξεστόμιζε. Θα δείξει...