Σε τι σε προκαλώ αγαπημένο μου troll;;; :P
Σε τι σε προκαλώ αγαπημένο μου troll;;; :P
Star Wars Episode VIII has been delayed by seven months
Sony's Spider-Man movie reboot is out sooner than previously plannedQuote:
Star Wars Episode VIII, the follow-up to The Force Awakens, has had its release date moved back seven months from May 26, 2017 to December 15, 2017, Disney has announced.
Κι αλλο reboot του Spidey? Ελεος πια. Τοσα comic και ιστοριες εχουν βγει, ΠΑΛΙ reboot???
Και γιατι χρειαζεται reboot για να ενταχθει στο Marvel Universe? Δεν μπορουν να συνεχισουν απο εκει που σταματησαν?
Να ξαναδουμε δηλαδη για 3η φορα πως δημιουργηθηκε ο Spiderman? Γιατι εγω αυτο καταλαβαινω απο την λεξη reboot.
Έχουν πει ότι δεν θα ασχοληθούν με το origin του σε αυτό το reboot, ακριβώς γι΄ αυτόν τον λόγο που λες Κώστα. Απλά θα είναι καινούριος χαρακτήρας/ηθοποιός σε νέο σύμπαν.
Επίσης ο χαρακτήρας θα εισαχθεί στο MCU μέσω του επερχόμενου Captain America Civil War (παρ' όλο που μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνεται στο promotion υλικό της ταινίας).
ειδα το Room ..... δυνατο με αριστη ερμηνεια του μικρου
Είδα και το death proof και μπαίνει τελευταίο:P
1. Reservoir Dogs
2. Pulp Fiction
3. Django
4. Kill Bill 2
5. Jackie Brown
6. H8ful 8
7. Inglourious basterds
8. Kill Bill 1
9. Death Proof
Λοιπον είδα το The Force Awakens σήμερα. Για το Dolby Atmos θα επιβεβαιώσω ότι είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Εντυπωσιακό demo αλλά στην ταινία δεν καταλαβα κάτι.
Κόσμο δεν είχε το cinema λόγω της ώρας (μεσημέρι) οπότε χαρήκαμε πως θα γλυτώσουμε τη βαβούρα. Αλλα είχε κάτι χειρότερο, πιτσιρίκια.. Τα οποία κάθονταν και πίσω μας και μιλάγανε όλη την ώρα.
Μα όλη την ωρα! Και είχε και χειρότερο, το ένα απο αυτά είχε ξαναδεί την ταινία και πέταγε spoilers σε κάθε σκηνή. Που είσαι Ηρώδη σκεφτόμουνα.. Τεσπα έκανα πιο μπροστα και τουλάχιστον απέφευγα τα spoilers. Απλά είχε μείνει η βαβούρα.
Στα της ταινίας τώρα.
Spoiler!
Γενικά η ταινία μου άρεσε και την είδα ευχάριστα. Και σκέφτομαι να την ξαναδώ. Το 3D της αξίζει;;
Αυτό με τα πιτσιρίκια είναι θέμα. Σε εμένα δεν μίλαγαν απλά, αλλά επαναλάμβαναν κάθε φράση της ταινίας!!! Προσωπικά την είδα σε 3D και μου άρεσε πολύ. Δεν ήταν επιπέδου Avatar το 3D αλλά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Γνώμη μου είναι αν το δεις ξανά να είναι 3D.
Στα της ταινίας...
Spoiler!
Συμφωνώ με τον Pano. Επίσης να προσθέσω ότι
Spoiler!
Καποιος ξεχασε να πει στον Kylo,
Spoiler!
Sony Pictures has landed international distribution rights for Alcon Entertainment’s “Blade Runner” sequel.
Warner Bros. Pictures is distributing in North America and Canada through its output agreement with Alcon.
Denis Villeneuve is directing the film, starring Ryan Gosling and Harrison Ford, who is reprising his role as Rick Deckard. Hampton Fancher (co-writer of the original movie) and Michael Green have penned the original screenplay based on an idea by Fancher and Ridley Scott.
The story takes place several decades after the conclusion of Scott’s iconic 1982 original — which was set in a 2019 Los Angeles, and based on the Philip K. Dick short story “Do Androids Dream of Electric Sheep?”
Alcon Entertainment acquired the film, television and ancillary franchise rights to “Blade Runner” in 2011 from the late producer Bud Yorkin and Cynthia Sikes Yorkin to produce prequels and sequels to the iconic science-fiction thriller. Sikes Yorkin will produce along with Johnson and Kosove. »
Ένα heads up για κάθε ενδιαφερόμενο:
Εδώ και τρεις Κυριακές η Καθημερινή δίνει κάποια Star Wars δωράκια. Ξεκίνησε με την αφίσα της νέας ταινίας, μετά έδωσε τα character posters και την τελευταία Κυριακή ένα ημερολόγιο με συλλεκτικά εξώφυλλα από comics Star Wars.
Αυτή, και τις επόμενες δύο Κυριακές θα δώσει τα graphic novel adaptations της original τριλογίας, σε hardcover εκδόσεις. Αρχικά είχαν βγει σε τευχάκια με την κυκλοφορία της ταινίας, και πέρυσι η Marvel έκανε αυτή την επανέκδοση σε τόμους.
http://s.kathimerini.gr/resources/20...humb-large.jpg
Αν κάνει μόνο 4 ευρώ (όπως οι προηγούμενες) τότε μιλάμε για super προσφορά....