^^ πολυ μεγαλα tits ρε φιλε, θες γαντι του μπειζμπολ για να ευχαριστηθεις χουφτωμα! :D :P
Printable View
^^ πολυ μεγαλα tits ρε φιλε, θες γαντι του μπειζμπολ για να ευχαριστηθεις χουφτωμα! :D :P
^^ Wise choice.
The bigger the better ? φέρτε βεργκαρα χαγιεκ και κειτ απτον μαζί !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να ακους ανθρωπους 50-60 χρονων απο χωριο να μιλανε για φλιμπερακια/ηλεκτρονικα μηχανακια!!
Μην σου τυχει!!!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
επαιζα με to iphone και με βλεπει 58αρης και ξεκιναει τι κανεις εκει με ενα τηλεφωνο? μου θυμιζεις τον εαυτο μου μικρο που πηγενα στο καφενειο του χωριου και επαιζα στο μηχανακι κατι αεροπλανα και ημουν ο καλυτερος του χωριου και μαζευα ολα τα παιδια και μεγαλυτερους να με βλεπουν. Και μια φορα εκει που επαιζα στο μηχανακι καταφερα να μπλοκαρω το μηχανακι και επαιζε μονο του και ξαφνικα μαυρισε η οθονη και εκει ΞΥΠΝΗΣΑ και ειπα τι κανω εδω ο μαλακας?? τι κανω εδω και χαλαω λεφτα σε μια ΜΑΛΑΚΙΑ σαν και αυτη.. γιαυτο σου λεω θα μαυρισει και η οθονη σου και θα πεις το ιδιο... τα ιδια λεω και στον γιο μου αλλα δεν καταλαβαινει.!!
τι να του πω μετα? να τον βρισω που ειπε να μου χαλασει το iphone?? :P να του εξηγησω οτι εχω ''επιβιωσει'' απο ylod απο το htc που εκανε μπανιο για 1 λεπτο μεσα σε νερο τον χειμωνα?
Nα του πεις να παει στο καφενειο για καμμια πρεφα...να πιει καναν ελληνικο και να βαρεσει το κομπολοι του.
Μου θυμιζει εναν αλλο εντελως τρομπα γερο που συναντησα στο νοσοκομειο πριν απο 1μιση μηνα... γυρισα το ποδι μου (αστραγαλο) στο μπασκετ, και ειχα παει να βγαλω ακτινες.
Και ενω ημουν στην αναμονη καθοταν διπλα μου ενας γερος. Και ακολουθει η εξης στιχομυθια η οποια πραγματικα με αφησε μαλακα:
Γ= γερος
Ε= εγω
Γ: γυρισες το ποδι σου ε?
Ε: Ναι.
Γ: Ηθελες να παιξεις μπαλα ε? (με γελακι σαρκαστικο, τυπου τα ηθελες και τα'παθες)
Ε: Οχι μπαλα μπασκετ, και ναι μου αρεσει πολυ.
Γ: Δεν στα'πανε ομως οτι εχει και τετοια το μπασκετ ε?
Ε: Φυσικα και μου τα'πανε. Δεν ειναι η πρωτη φορα και λογικα ουτε και η τελευταια.
Εχω ηδη εκνευριστει εγω απο αυτα που ακουω, αλλα το κορυφαιο ερχεται τωρα:
Γ: Ετσι μου ελεγε και εμενα ο μικρος ο εγγονος μου, οτι θελει μπαλες και τετοια και συνεχεια επαιζε. Και τον πιανω μια φορα εγω και του λεω "ναι αλλα ξερεις και τι μπορει να παθεις παιζοντας μπαλα? Μπορει να σπασεις το ποδι σου, το χερι σου και μετα να πηγαινεις στο νοσοκομειο...! "
Ε: ......
Γ: Και μου λεει ο εγγονος μου "α οχι παππου δεν θελω να ποναω". Απο τοτε σταματησε και τα ποδοσφαιρα και τα μπασκετ.
Εκει μου ηρθε να του ριξω σφαλιαρα ειλικρινα. Και το λεω χωρις ιχνος ντροπης.
Το μονο που καταφερα να του πω χωρις να τον προσβαλλω ασχημα ηταν:
Ε: Συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα. Ο αθλητισμος ειναι ενα απο τα πιο υπεροχα πραγματα που εχει εφευρει ο ανθρωπος, κατα εναν τροπο ειναι ενα απο τα καλυτερα σχολεια της ζωης. Τα θετικα του ευγενους αθλητισμου ειναι συντριπτικα περισσοτερα απο τα αρνητικα ενος ενδεχομενου τραυματισμου. Στερειτε απο τον εγγονο σας ενα απο τα καλυτερα πραγματα στην ζωη.
Και σηκωθηκα χωρις να πω τιποτα αλλο και βγηκα εξω. Το κατεστρεψε το παιδι ο τυπος.
τον συμπονω γιατι 11 η ωρα που τα ακουγα ειχε πιει ηδη 3 τσιπουρα. χαχαχαχα
Χωρίς μεζέ τα κατέβασε μου φαίνεται
Sent from my iPhone using Tapatalk
το κορυφαιο που εχω ακουσει εγω ηταν μια μερα στην λαικη που ειχα βγαλει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ατμιζα, με πλησιαζει ενας παππους με κιτρινο μουστακι και τσιγαρο αναμεσα στα κιτρινα δαχτυλα του και μου λεει ''με αυτο που κρατας θα παθεις καρκινο''....
Πραγματικά οι μεγάλοι σε ηλικία στην Ελλάδα είναι κατά τεράστια πλειοψηφία αμμόρφωτοι, στενόμυαλοι με πλήρη αποχή από την πραγματικότητα. Έχουν χάσει κάθε επαφή με το πως εξελίσσεται ο κόσμος. Απλά ζουν μέσα σε μια φούσκα, στον μικρόκοσμο τους. Εγώ σε τέτοια περιστατικά από το να κάτσω να με φτιάξει ο κάθε νεάτερνταλ απλά δεν απαντάω. Σαν να μου μιλάει σε άλλη γλώσσα. Να του αλλάξεις μυαλά με ένα διάλογο δεν παίζει, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ζοχαδιαστείς.
Το θέμα ειναι οτι βλέπεις και μικρότερους σε ηλικία έτσι.
Εγω που ειμαι 30 χρόνων βλεπω αρκετούς στην ηλικία μου ή λίγο μεγαλύτερους να μην εχουν διάθεση να ασχοληθούν με το πως εξελίσσεται ο κόσμος.
Όλοι μένουν στα δικά τους χρόνια που ηταν τα καλύτερα...
θα συμφωνησω με τον Βλαδιμηρο οσο δεν παει.. εμενα μου ττα ελεγε και απλα κουναγα το κεφαλι και τον εγραφα στα @@..
ειλικρινα ομως ειναι εκνευριστικο να βλεπεις ανθρωπους νεους οπως λεει ο Μιχαλης να εχουν νοοτροπια του 50.!
Τη νοοτροπια αυτη την εχουν για τον απλουστατο λογο οτι ετσι ειναι ευτυχισμενοι. Κι ομως... Θεωρουν, προφανως, οτι λογω της "φτασμενης" ηλικιας, εχουν αποκωδικοποιησει τη ζωη, ξερουν τα μυστικα της και, επιτελους, μπορουν να τα μεταλαμπαδευσουν στις νεοτερες γενιες. Ετσι λοιπον, οπως και πολλοι νεοτεροι τους, αρνουνται να δεχθουν οτι η ζωη ειναι ενα ατελειωτο σχολειο και μενουν σε μια "αληθεια" που εχουν δημιουργησει μεσα τους. Και για να μη το γυρισω στη φιλοσοφια τωρα, μακρια απο δαυτους. Το κλειστο μυαλο ειναι ο,τι χειροτερο!!!!!!
Open = Better.
Always open = empty to begin with.
Γιατί κάποια στιγμή θέτεις τα στάνταρντ σου, τα θέλω και τα απορρίπτω, τα do's και don't s. Κρατάς μια πισινή για το ότι επιφυλλάσει το μέλλον, αλλά μυαλό άκριτα ανοιχτό σε οτιδήποτε νέο είναι αφελές το λιγότερο, επικίνδυνο το χειρότερο.
Νέκρα στη δουλειά και κάθομαι και χαζεύω το Launch Thread του Ps4.
Μεσα στην τρελή χαρά όλοι να ποστάρουμε τα καινούρια μας "καμάρια"
13-14 Δεκεμβρίου είχε πάρει φωτιά το φορουμ με τα περισσότερα ποστ να είναι του τύπου:
"σας ήρθε παιδιά;;; " "ήρθε ήρθε το συνδέω τώρα!! "
"είναι σπίτι και με περιμένει" "καλο λιώσιμο" κλπ..
Εγώ πάλι θα ευχηθώ καλό λιώσιμο μιας και πλέον υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών αλλά μην καείτε και τελείως ειδικά τώρα που εχουμε καλοκαίρι.
Ας μας κάψει λίγο και ο ήλιος παρέα με μια μπύρα στο χέρι σε μια παραλία.
Μπυρα, παραλια, οφθαλμολουτρο, ρακετα. Οι 4 πυλωνες του καλοκαιριου...:)
Μου θύμησες τα 4S της Ελλάδας
Sea, Sun, Sex και Souvlaki