Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω ψηθεί για 65xf9005 ή 55af8. Η διαφορά είναι στο 100αρικο. Ποια αξίζει λέτε για πιο πολύ gaming αλλά και για ταινίες;; Τώρα έχω Sony 55nx810.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Εγώ την τσίμπησα την Σόνυ 9005 δεν άντεξα...φοβήθηκα μην εξαντληθεί γιατί εδώ εξαντλήθηκε η q6...μου έβαλε και δώρο την 5ετη γιατί του είπα για την προσφορά του παμπλικ...
@enstikto σπίτι διάβασα δεν είναι τόσο σημαντικό το λίγο υψηλότερο input lag...
Η διαφορά που είναι στο κατοσταρικό; Η 9005 έχει 999 η Α είναι ολεντ στα 1500
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η 65αρα 9005 έχει 1500. Αυτό εννοεί ο φίλος. Για πια προσφορά του public λες;
Μεγιές!!!! :D
Chronohill δεν θα το μετανιώσεις. Για μένα βάλε 1 μήνα δωρεάν netflix και πήγαινε δες το altered carbon...
Eixe βαλει το παμπλικ την 55 9005 με δωρο την 5ετη +αν ειχες πειραιως +20% yellows τουτεστιν 200 μειον...Αλλα ξαφνικα την κατεβασαν και την βαλαν μονο σε 3 καταστηματα δια ζωσης συναλλαγη..Γενικα εχει αυτο το μπονους με αγορες τηλεορασης ανω των 600 δεν κοιτατε εφοσον θελετε μηπως σας βολευει?
Α σορυ αμα ελεγε την 65 οκ!
Θενκς παρη.η συμβουλη σου την προηγουμενη φορα για τα nits με εβαλε στην διαδικασια να ψαχτω περισσοτερο...σευχαριστωΕχω νετφλιξ οποτε θα γινει χαμος!
Πολύ καλή η προτροπή σου.
Βλέπω όμως οτι η 65άρα δεν υπάρχει στο public :(
Να το δεις σε Dolby Vision ομως... ;)
Με γεια!!
ΕΕε καλα λεω οτι ειναι π@π@ρες!
Σευχαριστω Val!θα μεινω με το στομα ανοιχτο πιστευω!Δεν φτανω την ολεντ την δικια σου αλλα σε πλησιαζω ετσι λιγο!χαχααχ!εχω χαρει πολυ!αν κατσει και σε καλη τιμη και το bundle RDR2 PRO Που θελω θαμαι κομπλε!
Mακαρι να σου κατσει στο ευχομαι! Αλλα αμα θες να μεινεις με στομα ανοιχτο με αναλυσεις ποιοτητα εικονας και HDR βαλε κανα αλλο game οχι το Red Dead 2! :P Βαλε κανα GOW κανα Horizon και spiderman ;)
(εκτος κι αν εχεις ΧΒΧ, αν και ακομα κι εκει ειναι soft η εικονα για native 4K απο αισθητικη επιλογη της Rockstar)
Chronohill μην μασάς. Εγώ είχα πάει media και καθόμουν δίπλα στην δικιά μου και την LG c7 και τελικά επέλεξα την Sony 900e. Εντάξει μαύρο τέλειο δεν θα έχεις αλλά με va panel πήρες ότι καλύτερο σε led για μαύρο.
BTW εγώ έκανα λίγες ρυθμίσεις γιατί από το κουτί βγαίνει έτοιμη η tv (όπως δείχνει και το rtings)
Dolby vision θα δεις σε netflix και για μένα βάλε το 1ο επεισόδιο από την season 2 του stranger things στην αρχή που είναι στα arcade και βγαίνει εξω το παιδί και δείχνει την πινακίδα του arcade και από πίσω το τέρας... Εκεί θα Χ... Τεις πάνω σου
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου djpar. Ότι και να λέμε - μιλάμε για κορυφαίο panel για τα λεφτά του ειδικά σε σχέση με τα υπερκοστολογημένα της Samsung τα οποία όσο και να λέγονται QLED δεν είναι OLED παρά τον συνειρμό που προσπαθούν να δημιουργήσουν και τα προβλήματα QA και εγγύησης που διαβάζω τώρα τελευταία...
Επίσης συμφωνώ και με προηγούμενο σχόλιο σου για το VRR. Αν ο σκοπός είναι μόνο κονσόλα/ταινίες ίσως και να μην είναι τόσο απαραίτητο για όλους και σίγουρα όπως είπα και στον Chronohill μια Oled την οποία έχει σκοπό να την κρατήσει κάποιος καιρό και ανάλογα το usage scenario (παίζω όλη μέρα τηλεοπτικό πρόγραμμα γαρ) ίσως να μην είναι και ότι καλύτερο για την υγεία του panel.
Είναι όμως οι καταραμένες κατηγορία από μόνες τους.
Όπως και να έχει με γεια! @ Chrono
Εγω ως κατοχος plasma και oled αλλα και εχοντας δοκιμασει LED μπορω να πω με σιγουρια ενα και μονο πραγμα:
Τελεια tv δεν υπαρχει και ουτε και προκειται να υπαρξει.
Καθε τεχνολογια εχει τα προτερηματα και τα μειονεκτηματα της.
Απο εκει και περα δυσκολο να κανει καποιος που θα το ψαξει λιγο το θεμα, λαθος επιλογη. Υπαρχουν αρκετες πολυ καλες τηλεορασεις πλεον. Future proof δεν υπαρχει για εμενα στον τομεα αυτον γιατι δεν ειναι μονο τα features που εχεις αναγκη να κρατησουν, αλλα ενα καρο πιο σοβαρα και βασικα πραγματα που ακομα δεν ειναι διαθεσιμα. Αγοραστε την tv που σας καλυπτει και χαρειτε την χωρις αγχος! :)
Σε πιο κατάστημα φιλε μου σου εδωσε δωρο την 5ετη??Διοτι πηγα σημερα στο μιντια μαρκ και ο πωλητης ηταν καθετος σε αυτό δεν μου την εδινε δωρο,ενω του ανεφερα για την προσφορα του παμπλικ.
Ψηνομαι και εγω για καινουργια τηλεοραση μετα από μια σονυ 6 χρονων που εχω (με ips panel)Ειδικοτερα το va panel που εχει η συγκεκριμενη.Θα με κανει να νιώσω λες και εχω ολεντ.:p
Ο κωτσοβολος εχει βαλει την 55 c8 oled της lg στα 1600 από 2400 ευρω που ηταν σε αρχικη τιμη.Αν δεν υπηρχε αυτος ο φοβος του burn in γαμωτο.Ειδικα σε θεμα γκειμινγκ μαμανε(λογω χαμηλου ινπουτ λαγκ)
https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185045-lg-55c8-oled-55?nosto=categorypage-nosto-4
καλημέρα νέες τιμές που θα βγούν μέσα στην βδομάδα
SAMSUNG 55Q9FN 1799
SAMSUNG 55Q7FN 1299
SAMSUNG 55Q8FN 1399
SAMSUNG 65Q6FN 1499
SAMSUNG 65Q9FN 2499
καλές αγορές και όχι υπερβολές
Παιδιά εγώ τελικά πήρα την LG 55 C8 απο public. Στην ουσία πληρώνεις 1600 αλλά πέρνεις επιστροφή 160000 yellows που ισοδυναμούν με 320 euro οπότε εν τέλη τελική τιμή 1280.
Not a bad deal at all!
β^^ Με γειες και απο εδω! :)
Καλορίζικη!!
OLED for life! LOL
Καλημέρα παιδια.
Θέλω σε καλή τιμή μια τηλεορασούλα ώστε να παίζω αποκλειστικά ps5 :a052:.
Είμαι ανάμεσα σε 3 για την ώρα.
https://www.kotsovolos.gr/site/sound...homepage-#tab2
https://www.germanos.gr/product/hise...d-43/20378832/
https://www.germanos.gr/product/tosh...d-49/20375113/
Σε τι να δώσω βάρος?
Η μία έχει dolby vision, η άλλη hdr10+ και η τρίτη είναι direct led 50ms input lag
Εδω συγκριτικό για να μη σας κουράζω
https://www.displayspecifications.co...ison/0972839c8
https://www.displayspecifications.co...ison/11578398a
Θες απαραίτητα σε 43 ίντσες;
Γιατί με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα αυτές τις 2
https://www.mediamarkt.gr/el/product...p-1211742.html
https://www.mediamarkt.gr/el/product...2-1213664.html
και σε 43 παίζει και αυτή https://www.mediamarkt.gr/el/product...b-1210866.html
Η κάρτα πρέπει να συμετέχει στο πρόγραμμα yellows απ' όσο ξέρω.
Πέρα απο αυτό δεν έχεις επιστροφή χρημάτων per se. Πέρνεις yellows τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όταν πληρώνεις με κάρτα σε διάφορες επιχειρήσεις αντί χρημάτων (500 yellows = 1 euro).
Επιχειρήσεις που μπορείς να κάνεις εξαργύρωση είναι πολλές. Εγώ συνήθως κάνω στον Σκλαβενίτη και στο Public.
Τα yellows όμως που πήρες είναι στην ουσία για επόμενη αγορά που θα κάνεις έτσι; Η στα εξαργύρωσαν επιτόπου στην τηλεόραση; Γίνεται αυτό;
Media player μετα από τσεκάρισμα κατέληξα στον kodi (ένας λογος που για μένα βολεύει η Android tv) και αν έχει κάποιος cosmote, δουλεύει κανονικά το cosmote tv go με φόρτωμα sideload. Γενικά ότι εφαρμογή έχει το play store ακόμα και αν δεν την έχει στο store ειδικά για τηλεόραση την βάζεις sideload (έναν file explorer θέλει και τέλος)
Πχ. Mame Droid, epsxe κλπ
Πάντα μου έκανε εντύπωση όταν διάβαζα για ορισμένες ηχόμπαρες - AVRs και λοιπά για lag και τέτοια και ήμουν WTF πως γίνεται αυτό σε συνδυασμό με τηλεοράσεις. Έπεσα λοιπόν σε γνωστό τεχνολογικό forum σε μια παραπομπή σε αυτό:
https://hdguru.com/firmware-updates-...gin-to-arrive/
Σας προτείνω να το διαβάσετε.
Βρήκα το εξής από την σελίδα του HDMI.ORG που μπήκα για περισσότερες πληροφορίες και από κάποιο post στο εν λόγω forum:
https://www.hdmi.org/download/hdmi_2_1/earc.jpg
Και από το παραπάνω άρθρο:
Quote:
Eventually, eARC features and other next-level features will be included in the very robust HDMI 2.1 specification. According to industry sources: it appears right now that supporting chipsets will become available around March 2019; subsequently, the products with full support for true 2.1 probably won’t hit shelves until the second half of 2019 or 2020. In part, this is because the HDMI 2.1 spec is forward looking and the industry infrastructure won’t yet support enhancements like 4K/120fps, 8K/60fps(τις διαφημίζουν ήδη!) or 10K resolutions that are built into the new interface.However, certain other enhancements beyond eARC that are part of HDMI 2.1 will also be supported selectively by some products with HDMI 2.0b ports from some manufacturers. These enhancements include: Quick Frame Transport (QFT) (lol?!!!:D), which reduces latency for smoother no-lag gaming, and real-time interactive virtual reality; Quick Media Switching (QMS) for movies and video which eliminates the delay that can result in blank screens before content is displayed; and, perhaps, Variable Refresh Rate (VRR) and Auto Low Latency Mode (ALLM for Xbox games), depending on the product’s architecture.
Any early implementation of HDMI 2.1 enhancement, of course, would not include support for the full 48Gbps data rate on 2.1; as 2.0b is limited to 18Gbps.
Spoiler!
Είναι σαν να λέμε δεν έχουν σωστό browser τα windows. Εντάξει την δουλειά του την κάνει αλλά αν θες να κατεβάζεις υπότιτλους, να ανεβάζεις την ένταση και να ρυθμίζεις την θέση, το μέγεθος και την γραμματοσειρά των υποτίτλων τότε πας για kodi που είναι πιο πλήρες σαν πρόγραμμα. Για να μην αναφέρω τα addons του kodi που έχει χάνετε η μπάλα με live tv, movie streaming κλπ
Ειμαι στο ιδιο διλημμα του Chronohill γαμωτο:p
Sony LED TV KD65XF9005 (η αλλιως η X900F ετσι? Ρωταω γιατι αυτην εχει στα reviews του rtings)
vs
Samsung QLED TV QE65Q6FN
Aν ειχε την Sony στα public θα πηγαινα εκει(σονυ) λογο yellows. Eπισης η Samsung δεν εχει πλεον την 5ετη εγγυηση.:(
Έχω διαβάσει και εγώ γενικότερα ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές στην CES 2019 δεν θα παρουσιάσουν καθόλου κανένα προϊόν με HDMI 2.1 και ότι θα υιοθετηθεί περισσότερο το 2020.
Για αυτό που γράφουν πάντως για τα έξτρα features που μπορεί να υποστηρίξει και το HDMI 2.0b είναι αρκετά ελπιδοφόρο! Για να δούμε!
Το 2.1 πάντως θα είναι huge για εμάς που παίζουμε video games.
Και εγω για τον ιδιο λογο προχωρησα σε αγορα γιατι ειδα οτι και το 2019 -τουλαχιστον η τεχνολογια τηλεορασης που με ενδιαφερει- ειναι απιθανο να παρουσιασει 2.1 HDMI. Οταν και οποτε βγει το 2.1, update δυσκολο να βγει για τις τωρινες TV πιστευω. Και να γινεται δηλαδη πιστευω οτι θα το κρατησουν για τις καινουργιες για ευνοητους λογους.
Εγω νομιζω οτι το περιμενε εχει οντως νοημα, αλλα σε ενα Α βαθμο. Κι εγω τρεναρα πολυ την αποκτηση νεας TV καθως απο πλασμα δεν ηθελα να παω σε κατι αλλο περα απο OLED και περιμενα να ωριμασει λιγο η τεχνολογια αυτη. Στην παρουσα φαση ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και εχω ηδη τοσους μηνες που απολαμβανω τις δυνατοτητες της και με περιμενουν πολλοι ακομα μεχρι να εχει νοημα να με απασχολει οτι κατι ουσιωδες χανω. Οποτε ναι μετα θα χασω αλλα θα εχει περασει τοσος καιρος που κερδιζω που ειτε εχανα τωρα ειτε χασω μετα, το ιδιο και το αυτο ειναι.
Ετσι ειναι η τεχνολογια. Προχωραει συνεχεια. Ποιος μας λεει οτι το 2020 που θα εχει βγει το HDMI 2.1 δεν θα διατυμπανιζουν το 2.2 στις τηλεορασεις του 2022? Αμα το πας με αυτη τη λογικη δεν κανεις upgrade ποτε! ;)
Πριν λιγες ημερες η TV μου εβγαλε μια μαυρη γραμμη στο επανω μερος του panel, οποτε μια και παιζουν προσφορες το ψαχνω και εγω τωρα.
Θελω να παρω απο το public την tv, μια και εχω καρτα Πειραιως για την επιστροφη των yellows, αλλα οι πιο πολλες tv ειναι εξαντλημενες.
Απο αυτες που ειναι διαθεσιμες η LG B8, εχει καποια τεραστια διαφορα με την LG C8 που ειναι εξαντλημενη;
Στο συγκριτικο βλεπω μονο οτι η C8 εχει καλυτερο brightness.
Εαν υπαρχει καποια αλλη προταση για 55αρα μεχρι 1300-1500 καλοδεχουμενη.