^^ Eξου και η εντολη για multiplayer στο mass effect 3 :)
Printable View
^^ Eξου και η εντολη για multiplayer στο mass effect 3 :)
^^ Δεν το ηξερα.
Εδω απεκτησε multiplayer το Disgaea , το mass effect θα την γλιτωνε ?
ΠηγήQuote:
Τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Gran Turismo 5, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πρώτα επίσημα νούμερα πωλήσεων. Όπως ανακοίνωσε η Sony, 5.5 εκατομμύρια Gran Turismo 5 έχουν διατεθεί παγκοσμίως, με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στην Ευρώπη (3.56 εκατομμύρια), και να ακολουθούν οι Αμερική (1.25 εκατομμύρια), Ιαπωνία (0.55 εκατομμύρια) και Ασία (0.16 εκατομμύρια). Είναι προφανές ότι οι Ευρωπαίοι λατρεύουν τo Gran Turismo περισσότερο από ποτέ, οι Ιάπωνες είναι fans όπως πάντα, αλλά το ενδιαφέρον των Αμερικάνων μειώνεται και στρέφεται όλο και περισσότερο στα shooters. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι συνολικές πωλήσεις της σειράς ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια. Συγχαρητήρια στις Sony και Polyphony για την επιτυχία τόσο του franchise γενικώς όσο και του ίδιου του πέμπτου μέρους.
Νομίζω μπορούμε να σιχτηρίσουμε ελεύθερα.
Μπράβο πρόβατα Αμερικλάνοι. Στραφείτε στα shooters, όταν θα παίζεται 100 παραλλαγές του cod, να δω τι θα λετε.
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω... δεν το βαριουνται? Οκ κι εγω μια περιοδο ημουν καραπωρωμενος με τα fps, ετρεχα και ξημερωβραδιαζομουνα σε νετ καφε για Counterstrike και τα συναφη. Και επαιζα συνεχεια FPS. Αλλα οκ...καποια στιγμη....τα σκυλοβαρεθηκα. Ακομα θα παιξω ενα καλο FPS, αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω πως γινεται να μην εχουν βαρεθει τοσα χρονια αυτον τον υπερκορεσμο στο ειδος.
Δηλαδη κυκλοφορει τετοια πανουκλα που πραγματικα αν η Activision εβγαζε ταυτοχρονα στην αγορα Call of duty 7 ακι call of duty 8 την ιδια ακριβως ημερα, ειμαι σιγουρος οτι το call of duty 7 θα πουλαγε σχεδον το ιδιο με το 8....
δηλαδη μιλαμε για ανωμαλες καταστασεις...
και το χειροτερο ειναι οτι οι προτιμησεις των Αμερικανων μπορουν και αλλαζουν τα σχεδια εταιρειων για το πως πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι για να πουλησει...
Αν δεν επηρεαζαν καθολου θα το θεωρουσα απλα γραφικο. Τωρα ομως το θεωρω επικινδυνο...
Χριστουγεννιατικο δωρο του Nomura
http://www.ps3forums.gr/vb/attachmen...1&d=1292415531
http://www.the-magicbox.com/1012/lightning.jpg
Τι μπορει να σημαινει αυτο???
FFXIII-2??
Κατι τετοιο πιστευω και εγω, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε.
Προσφατα μαλιστα κυκλοφορησαν την συνεχεια του FF 4.
http://campinfinity.cs.luc.edu/Membe...en/kh2sora_pic
He must not be forgotten, too. Να δούμε πότε θα βγάλουν το πολυπόθητο Kingdom Hearts 3.
Γιατί ρε, ειχε πλάκα η Βανίλ! Εγω γελούσα πάρα πολύ ετσι οπως περπατούσε και χόρευε! Τι; Δεν χόρευε; για δες καλύτερα
[youtube]B0zNcwKP5p8[/youtube]
In other news συμφωνώ μαζί σου Ezio! Περιμένω πως και πως την συνέχεια και την κατάληξη του Xehanort Saga! +rep
Το mastery test ειναι για το 3DS οποτε το ψωμί μένει για το κυρίως παιχνίδι! Ελπίζω να το κάνουν πορτ και στο PSP2 T_T γιατι δεν θέλω να πάρω 3DS για αυτό μονο :(
Fabula Nova Crystallis Conference to be Streamed
18 Ιανουαριου η SE θα εχει το 1st Production Department Premier event το οποιο πριν απο αρκετες μερες το ελεγαν Fabula Nova Crystallis Conference, αλλα φαινεται οτι δεν τους αρεσε το ονομα και το αλλαξαν :p.
Μαλιστα θα το μεταδωσουν μεσω stream αλλα μονο για 10000 μελη του Square Enix Members site...
Να φανταστω ομως πως οταν θα κυκλοφορησουν το FF versus οι κυριοι της SE, δεν θα θελουν να το αγορασουν μονο τα 10000 ατομα του site:mad:
Εχουν γινει γραφικοι...
Tωρα που ειπα γραφικοι, παμε και σε πιο σημαντικα νεα.
Χθες το βραδυ ενιωθα στο σβερκο ενα μουδιασμα και κατι τετοιο μπορει να μου συμβει για 2 λογους. Ενας ειναι οταν εχει μπει στο σπιτι κακο πνευμα, τοτε φυσικα θα καλεσω τον εξορκιστη. Ο δευτερος οταν προκειται να ακουσω ενα πολυ καλο νεο την επομενη. Ευτυχως ηταν το δευτερο γιατι δεν ηξερα που εχω βαλει τη καρτα με το τηλεφωνο του.
οριστε το νεο
Black Ops' 'First Strike' DLC Feb. 1
$15 map pack hits in a little over a month; new content packs in five maps: 4 standard, 1 for zombie mode
α και κατι που ξεχασα, ειναι μονο για το XBL :hysterical: Δεν εχει ανακοινωθει ακομα για PS3 και PC
Είχαν πει στην E3 ότι τα dlc του black cocks θα είναι μόνο για το 360 αρχικά. Και είχα μια φαγούρα εκεί κάτω για το dlc των 15 δολαρίων. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι gamers, αντί να τους γράφουν στα @@ τους, κάθονται και αγοράζουν όποιο cod και όποιο dlc για αυτό βγει.
Το βαρελι δεν εχει πατο βασικα, βυθιζονται και αντι να προσπαθησουν να αντιστρεψουν την κατασταση επιμενουν σε τακτικες προηγουμενης γενιας, οταν ολη η βιομηχανια κρεμοταν απο τα χειλη τους. Τι να πεις, release FFVXIII και μετα διαλυθειτε, who cares anyway.
lOl για το υπολοιπο post
Aν σου πω πως και εγω το ιδιο πιστευω? Πριν απο πολλα χρονια ουτε που θα μου περναγε απ το μυαλο τετοια σκεψη, αλλα πραγματικα τωρα δεν με ενδιαφερει καθολου...
Τι παριστανουν ??
Ασχετο και ερωτηση. Αυτος ο χehanort εχει καμια σχεση με αυτον τον Ξενοφων?? Γιατι υπαρχει μια ομοιοτητα που δεν μπορουμε να αρνηθουμε.
Spoiler!
Μαλιστα θα ελεγα οτι αν ενα παιχνιδι σαν το ΚΗ μπορει να οδηγησει την νεολαια σε αναζητηση πολιτικων μονοπατιων στους χαλεπους καιρους που ζουμε, τοτε ακομα καλυτερα:P:P:P
Activision going after EA in West-Zampella suit, seeking $400 million
Publisher believes rival company induced Infinity Ward co-founders to break contracts during development of Call of Duty: Modern Warfare 2, asks to file amended complaint in existing court case.
Activision....Πραγματικα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτη την εταιρεια. Οταν το απολυτο τιποτα κερδιζει δισεκατομμυρια με μηδεν δημιουργικοτητα και φαντασια, παριστανοντας το μεγαλο αφεντικο.
Ουτε στην ΕΑ κατοικουν αγγελοι, αλλα δεν ειναι αυτο το χαλι.
Kαλα η activision εχει φαει ban απο εμενα... Αν θυμαστε στην αρχη αυτης της γενιας το Ban το ειχα ριξει στην ΕΑ. Ομως εβγαλε καποιους ποιοτικους τιτλους που εδειξαν μερακι και σωστη αντιμετωπιση.
Η activision ομως του εσκισε τα ραμματα και δεν θα δει φραγκο απο εμενα...για πολυυυυυ καιρο...και μεχρι να ξεκουμπιστει ο μλκς ο CEO τους δεν αλλαζω αποψη.
μπα........o Bobbie Kotick είναι για να μείνει.
Δυστυχώς, αυτός ο CEO είναι ΓΤΠ στις δηλώσεις του, αδίστακτος στην συμπεριφορά του (όχι για τα ελληνικά πάντως δεδομένα, απο όσα έχω διαβάσει, περίπου ίδια νοοτροπία έχει, άγνωστη όμως για τους ξένους χααχααχ)........αλλά έχει ανεβάσει την μετοχή της εταιρείας στα ύψη.
Και αν σκεπτεί κανείς πως ξεκίνησε η Activision....ως "αντάρτες" απέναντι στην κακή, αδίστακτη και αιμοδιψή Atari το 1980....που ΕΛΙΩΝΕ τους devs της (εσωτερικοί τότε ΟΛΟΙ) στην δουλειά και τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ να βάζουν το όνομα-υπογραφές τους στα παιχνίδια. Αποτέλεσμα: να τα πάρουν στο κρανίο μετά απο λιώσιμο στη δουλειά και με τρομερά επιτυχείς τίτλους.......και να αποχωρήσουν απο την Atari, δημιουργώντας την 1η ανεξάρτητη εταιρεία videogame στον πλανήτη, την Activision (και μετά ακολούθησε η ΤΡΟΜΕΡΗ επιτυχία: Pitfall, για τους νεότερους το remake Pitfall Harry είχε βγεί στο PS2, με πολύγωνα βέβαια αλλά αστεράκι platform).
Πως αλλάζουν οι καιροί ε; 30 χρόνια μετά, Atari δεν υπάρχει καν (ούτε για αστείο, αυτή η "Atari" που υπάρχει σήμερα είναι μόνο το logo)......και η Activision έγινε...Hellvision.
Σιγά μην φύγει ο Bobbie Kotick.
Μόνο αν πατώσει το Call of Duty (χλωμό, με την απίστευτη μλκία που βαράει τους σημερινούς "gamer"...τα εισαγωγικά τα έβαλα γιατί κατ' εμέ ΔΕΝ είναι gamer, αλλά χρήστες που τους αρέσει το μπαμ μπούμ, απλά σε ψηφιακή μορφή)........ή πατώσει το WoW (πάλι χλωμό, καθώς μόλις το 10-15% των χρηστών του, είναι οι "καμμένοι" που έχουν το 90% της κίνησης των server του WoW = οι κύριοι "πελάτες" που αποκλείεται να το παρατήσουν ever...).
Συνεπώς........χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι...