Ρε φιλε, δωσε μου ενα τηλεφωνο σου στα μηνυματα μου γιατι θα εμ τρελλανουν απο το Public
Printable View
Ενημερωση.
Η προσφορα για τα -100 ευρω, ισχυει τελικα μεχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 15/11. Και εχει προσφορα το Public πακετακι την κονσολα μαζι με το Advanced Warfare και τριμηνη psn στα 399!.
Εγω το συνδιασα με το 10% και μαζι με μια τριχρονη εγγυηση πληρους αντικαταστασης (που την εχουν και αυτη προσφορα για λιγες μερες με 29 ευρω) μου βγηλαν ολα μαζι (κονσολα, παιχνιδι, 3μηνo psn και τριχρονη εγγυηση) στα 289.
Αρα μπηκα στο Club των ps4ουχων.....απλα προς το παρων ειμαι στην ψυχολογικη φαση που φοβαμαι να το βγαλω ακομα και απο την σακουλα του Public μην μου παθει τιποτα!
Καλορίζικο Λυμπερη!! Καλοπαιχνιδο και καλό κάψιμο!!
Βγάλτε ρε συ δεν παθαίνει τίποτα!! Τι χρώμα το πήρες φίλε?
Νομιζω οτι τελικα ειναι πιο απλο.
Η τριχρονη κανει 40 κανονικα, την εδιναν "προσφορα" στα 29 στο Συνταγμα Βασικα απ'οτι καταλαβα δεν εχει τιμη...η "τιμη" της αν δεις ειναι 0,1 ευρω...πρακτικα την χρεωνουν αναλογως με το κοστος της εκαστοτε κονσολας (αλλο να την παρεις για psvita και αλλο για ps4) αλλα και το ποσο "σκληρο" σε βρισκουνε. Εμενα ο πωλητης την Δευτερα που πηγα αρχικα, για να με καμψει μου ειπε και οτι θα μου την δωσει 29 αντι για 40 (που προφανως αυτο ειναι το περιθωριο του)
Στην περιπτωση σου, νομιζω οτι τελικα εγινε το εξης απλο.
40,9 ευρω ηταν η εκπτωση σου απο τη αρχικη τιμη......και 40 ευρω κανει η τριχρονη, αρα το ενα εξουδετερωνει το αλλο....και μενει μονο το -100...αρα 309 (απο 409).
Απλα ησουν ατυχος που δεν σου εκατσε η προσφορα που εβαλαν απο Δευτερα για το Advanced Warfare.
- - - Updated - - -
Νομιζω οτι τελικα ειναι πιο απλο.
Η τριχρονη κανει 40 κανονικα, την εδιναν "προσφορα" στα 29 στο Συνταγμα Βασικα απ'οτι καταλαβα δεν εχει τιμη...η "τιμη" της αν δεις ειναι 0,1 ευρω...πρακτικα την χρεωνουν αναλογως με το κοστος της εκαστοτε κονσολας (αλλο να την παρεις για psvita και αλλο για ps4) αλλα και το ποσο "σκληρο" σε βρισκουνε. Εμενα ο πωλητης την Δευτερα που πηγα αρχικα, για να με καμψει μου ειπε και οτι θα μου την δωσει 29 αντι για 40 (που προφανως αυτο ειναι το περιθωριο του)
Στην περιπτωση σου, νομιζω οτι τελικα εγινε το εξης απλο.
40,9 ευρω ηταν η εκπτωση σου απο τη αρχικη τιμη......και 40 ευρω κανει η τριχρονη, αρα το ενα εξουδετερωνει το αλλο....και μενει μονο το -100...αρα 309 (απο 409).
Απλα ησουν ατυχος που δεν σου εκατσε η προσφορα που εβαλαν απο Δευτερα για το Advanced Warfare.
Aμα σου πω οτι δεν το προσεξα καν? Μαυρο νομιζω....
παιδιά, καλορίζικα σε όλους μας... και μένα εδώ Λάρισα 39 ευρώ μου είπανε ότι κοστίζει η επέκταση... μάλλον θα την κάνω για να είμαστε καλυμένοι για 3 χρονάκια...
ΥΓ τελικά μόνο εγώ την άνοιξα την κονσόλα; χαχαχα...
εμένα πάντως είναι μαύρη χαχα... επίσης και γω για μια μέρα, δεν μπόρεσα να πάρω το πακέτο με το call of duty και πήρα "αναγκαστικά" αυτό με το driveclub. πάντως μια χαρά τους βγήκε στα public αυτό το 15νθήμερο. λογικά θα πούλησαν αρκετά ps4 με αυτή την προσφορά...
περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε το χρώμα...
Παιδια, αν θελετε ριξτε μια ματια στο www.gamescom.gr , ειναι το πρώην activate που ειχαμε παλια εδω στο site μας. Εκλεισε πριν κανενα 1,5 χρονο και πλεον το εχει ανοιξει το μαγαζι ο ξαδερφος του. Το παιδι που ειχε το activate και το εκλεισε εχει φυγει πλεον μεταναστηςσ στην αγγλια και ανοιξε εκει μαγαζι. Οι τιμες ειναι πολυ καλες απο τον ανταγωνισμο παντως. Αξιζει να του ριξετε μια ματια και την υποστηριξη σας.
Για εμάς που είμαστε επαρχία δεν συμφέρει πάντως.
Έχω ψωνισει απο εκεί. Πριν κάνα 3μηνο. Όλα καλά. Γρήγορος, την επόμενη μέρα τα είχα Λάρισα.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λυμπερη έστειλα μέιλ χθες και με πηρανε τηλέφωνο σήμερα!
Κυριε τάδε μας, σας ζητάμε συγνώμη αλλα χρεωθηκατε την prepaid συνδρομή!Έχουμε επικοινωνήσει με τον διευθυντή του καταστήματος να περάσετε με την απόδειξη σας και να σας επιστραφούν τα χρήματα που χρεωθηκατε! Και παλι σας ζητάμε Συγγνώμη!
Οπότε εχω 12-13 ευρώ να παρω πίσω , αν βάλω και αλλα τόσα παιρνω ενα καινούριο παιχνιδάκι για το ps4 να βρω ευκαιρία να το ανοίξω :)
εγω που πληρωσα με paypal στο gamescom.gr ληρωσα 3 ευρωμεταφορικα που ειναι μια χαρα τιμη
Kαι τώρα θες να πουλήσεις ότι είχες ψωνίσει ε;;;
Sony PS4 500GB + GTA V --> 399 ευρώ
http://www.plaisio.gr/games/playstat...S719875017.htm
Sony PS4 500GB + Far Cry 4 --> 399 ευρώ
http://www.plaisio.gr/games/playstat...S719869016.htm