Με μια σύντομη ματιά, σαν αρνητικά βλέπω τα 50hz και τα 2 (μόνο) hdmi...για την τιμή δεν ξέρω αν είναι ευκαιρία.
Printable View
Με τα hdmi δεν έχω θέμα. Το pc φαντάσου το έχω με Rgb (καλά δεν το λέω;; ) γιατί όταν το είχα βάλει με hdmi δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα.
Τώρα έχω μια Samsung 23" Syncmaster TA350 και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
Απλά κοιτάω μπας και πάω σε μεγαλύτερες ίντσες και θεωρω τις 27" καλές (σκέφτηκα και κάποια στιγμή τις 32" η αλήθεια είναι μιας και της κοίταγα σε ένα κατάστημα και μου φάνηκαν οκ)
Από θέμα ιντζων, θεωρώ όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά, ειδικά αν μπορεί να προβάλει διπλή εικόνα!! Τα hdmi τα ανέφερα γιατί το βλέπω κ σαν επένδυση στο χρόνο, δεν αλλάζουμε συχνά τιβί, οπότε όσο πιο πολλές τόσο πιο Καλά. Πάντως από θέμα απόδοσης το hdmi είναι πολύ ανώτερο σε σχέση με το rgb...Όπως κ να έχει όμως κ μόνο για τα hz ίσως να το ψάξεις λίγο περισσότερο, τα 50 νομίζω είναι πολύ λίγα κ σε συνδυασμό ότι θα κάθεσαι αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη θα είναι πολύ κουραστική!
Και εγω έτσι πιστεύω για τις ίντσες.
Απλά "φοβάμαι" ότι οι 32 είναι πολλές για γραφείο..
Θα το ψάξω για τα hz πάντως αυτό που λες.
Μακρυά ρε παιδιά από 50hz. Και τσάμπα να στη δώσουν δεν την παίρνεις, θα κάθεσαι ώρες ολόκληρες μπροστά από αυτό το πράγμα, επί χρόνια.
Sent from my Moto G using Tapatalk
Τι γνώμη έχετε για αυτή? Για gaming θα την χρησιμοποιώ και ταινίες. Νομίζω φαίνεται αρκετά καλή για τα λεφτά της αλλά δεν το έψαξα και πολύ.
Muku, εχει θεμα στο AVClub οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια.
Αλλοι λενε για 30ms input lag, αλλοι για 15-16. Οτι και να ισχυει νομιζω ειναι καλα για games.
Εχω παρει στον πατερα μου στην 32H5000 (προηγουμενο μοντελο) και ειναι super ικανοποιημενος. Επισης, φυσαει το ενσωματωμενο media player. Παιζει τα παντα.
Thanks. Καλή ακούγεται, θα κοιτάξω και το link. Μου έκανε εντύπωση και η κατανάλωση, 20w γράφει στο Amazon! Τώρα παρατηρησα ότι μιλούσατε για Samsung στις προηγούμενες σελίδες. Οι σειρές πχ 5000, 6000 αριθμούνται με βάση ποιες είναι πιο καινούριες? Δηλαδή η 6200 που συζητούσατε είναι πιο καινούρια από την 5500?
Ναι, υπαρχουν οι σειρες 4-5-6-7-8-9 και μετα παει το γραμμα. Φετος εχει το γραμμα H (πχ H5500), περσυ ειχε το γραμμα F (πχ F5000) και προπερσι δεν θυμαμαι:P
Για παραπανω λεπτομερειες θελει ψαξιμο γιατι βλεπω στο site, για την σειρα 6, εχει
UE48H6800AW
UE55H6240AW
UE46H6203AW
UE48H6670SL
UE48H6640SL
UE48H6700SL
Αντε βγαλε ακρη...
Ναι άστα να πάνε γίνεται χαμός στο site τους το κοίταξα κι εγώ. Μάλλον θα βρω 2-3 σε αυτά τα λεφτά και θα κάνω κανά συγκριτικό για να αποφασίσω. Τέλος του μήνα νοικιάζω σπίτι οπότε το πιο σημαντικό ακόμα και πριν τα κατσαρολικά είναι μια TV, ένα ps4 και 100mbps broadband :P Θα ψαχτώ στο AVForums μήπως βρω και κανά τρελό deal με καμιά κορεάτικη από ebay. Θυμάμαι ειδικά στα monitor έβρισκες ένα Yamasaki 1440p με 300£ μόνο από Κορέα που ήταν αντίστοιχο με κάτι dell των 1000... Ίσως βρω καμιά αντίστοιχη TV!
Εγω εχω την 6200 50 inches πολυ καλη κ στο gaming και στο HD την προτείνω ανεπιφύλακτα, κ απο οτι εχω ψάξει αρκετα το θεμα οι samsung και sony ειναι οι καλύτερες για gaming χωρις αυτο να σημαινει οτι θα απογοητευτείς απο τις αλλες
τωρα φιλε muku η samsung βγαζει 50hz πανελ σε ολα τα μοντελα με τον αριθμο 5χχχ δηλαδη Η5000 Η5500 ΚΛΠ
100HZ Πανελ σε ολες με τον αριθμο 6200 - 6400 - 6500 κλπ εκτος απο την 48''-55''Η6800 που εχει 200hz
και σειρα 7000 8000 και UHD ή 4Κ ολες 200hz εκτος απο την 50''-55''HU6900 που εχει 100hz
INPUT μμ τι να πω τωρα σε ολες τις μετρησεις σε ολα τα φορουμ το καλυτερο το εχει η sony αλλα σε ολα τα αλλα ?(χρωμα,motion flow ,blooming και το ποιο βασικο για σωστη εικονα το backlight bleeding με τα παλιο ips που εχουν
απλα αυτη που ειδες μην την παρεις.-
Ευχαριστώ για το tip. Θα ψαχτώ λίγο παραπάνω τελικά. Η H6400 βλέπω έχει 100hz πάνελ αλλά μεγαλύτερο input lag οπότε δεν ξέρω τι να κάνω με τις Samsung... Mάλλον θα κοιτάξω LG και Sony σε αυτά τα χρήματα πάνω κάτω.
Την 32H5500 την βλεπω με 100hz. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι 50hz και οχι 100hz?
sony απο 50'' και πανω εχουν 100hz πανελ. πχ 50''w805 - 50''w815 κλπ...οτι εχει το 8.
τωρα προσοχη τα 42''αντιστοιχα μοντελα 42''w805 - 42''w815 εχουν 50hz πανελ.
απο lg εγω (γουστα ειναι αυτα)δεν θα αγοραζα.
να ρωτησω κατι τωρα?υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν samsung και δεν αντιλαμβανονται το input lag.ουτε εγω που κανω αυτη την δουλεια 10 χρονια σχεδον.
εαν δινεις 1000euro περιπου περιμενε να ριξουν την τιμη στη sony 49''x8505 που ειναι και uhd και ειναι ενα διαμαντακι ή στην 48''hu7500 που ειναι μακραν μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2014.
δεν εχει να κανει με τις ιντσες αλλα με το πανελ. π.χ ΗΧ720
ΠΑΤΑΣ OPTIONS META ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ MOTIONFLOW
Σωστα?εε αυτος ειναι ο επεξεργαστης που εχει η τηλεοραση σου για την συχνοτητα ή ο ρυθμος ανανεωσης
η 42w805 - w815 δεν τον εχει η 50 τον εχει..:hey:
Mε μπερδεψες με τα Hz και τις ιντσες. Εγω έχω την Sony Kdl-46hx920 και στο επίσημο σαιτ της Sony βλέπω οτι είναι 200Ηz.
Στο μενου της τηλεορασης δεν μπορώ να βρω κάτι