ποτε αρχιζει το πρωταθλημα?
Printable View
ποτε αρχιζει το πρωταθλημα?
Αν δεν κάνω λάθος αυτό το Σαβ/κο.
Nαι αυτο το Σ/Κ ειναι ο πρωτος αγωνας στο Bahrain.... ανησυχω για το που θα δω τον αγωνα...
Έχεις δορυφορική καθόλου?
^^Οχι δεν βλεπω καθολου τηλεοραση...
Και όταν αναφερόσουν στο πιο πάνω post,τι ενοούσες?
Δεν κατάλαβα κάτι σωστά εγώ?
μαλλον ηθελε να πει οτι δεν βλεπει γενικα πολυ tv οποτε η δορυφορικη θα του ηταν αχρηστη..
τωρα για που θα τον δουμε τον αγωνα , αν καποιος θελει live θα ψαχτει για online streaming. εγω προσωπικα μαλλον θα περιμενω μερικες ωρες για να κατεβασω τον αγωνα απο την μεταδοση του bbc οπως εκανα και περσι..αν δεν μπεις σε κανενα αθλητικο site να μαθεις αποτελεσματα και το δεις τοτε σαν ειναι live ειναι πολυ καλυτερο απο την ελληνικη μεταδοση..
^^ Aκριβως αυτο.Δεν βλεπω καθολου τηλεοραση, οχι ομως οτι δεν εχω τηλεοραση σπιτι μου ή δεν θα δω καποιον αγωνα κλπ.
Απλα εχω σιχαθει την τηλεοραση τις σειρες τις , τις ειδησεις τις κλπ κλπ.
Τους αγωνες φορμουλα 1 δεν τους σιχαθηκα, αλλα δεν προκειται να πληρωσω δορυφορικη για να βλεπω 2 φορες το μηνα :)
Edit: Jimbour θα ημουν ευγνωμων αν μου εστελνες το link απο εκει που κατεβαζεις και αν μου ελεγες τι μεγεθος εχουν συνηθως! :D
Πολλες φορες ξεπερνανε το 1GB γιατι εχουν πληρη καλυψη του αγωνα.
Ξεκινανε συνηθως 40 λεπτα πριν την εκιννηση κανοντας βολτες στο pitlane και παιρνουν συνεντευξη απο τους παντες μηχανικους - οδηγους - αφεντικα ολους. Η αναλυση κατα την διαρκεια του αγωνα ειναι παρα πολυ καλη και δεν τους ξεφευγει τιποτα.
Τα link συνηθως βγανουν αργα το βραδυ την ιδια μερα εγω παντα τα κατεβαζα και ειναι πολυ ευκολο να ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπετε απο τους κανονες του forum.
Ελπιζω παντως καποιος να ενδιαφερθει ειναι ντροπη να μην μπορουμε να δουμε F1
Καλά και η μεταδωση του αντ1 και πρόπερσι του άλφα δεν ήταν και τόσο χάλια μην τα ισοπεδώνουμε όλα...και αναλύσεις κάνανε και λέγανε πράματα που οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζαμε και είχε και αρκετά καλό σήμα η μεταδωση,κάνανε και το κολπακι με το παραθυράκι που έδειχνε τον αγώνα την ώρα των διαφημίσεων ;) άρα δεν βλέπω κάποιον λόγο να το κατεβασω από το BBC . Μόνο για πολύ ψαγμενους θα το συνιστούσα .
Formula 1. Το θρίλερ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα συνεχίζεται
Quote:
Χθες έγινε γνωστό ότι η Nova και το Conn-X TV συζητούν για να αγοράσουν τα δικαιώματα μετάδοσης της Formula 1 από την FOM. Το ποσό που θέλει η FOM ανέρχεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα συνδρομητικά κανάλια να προσπαθούν να το μειώσουν, αφού δεν είναι διατεθειμένα να δαπανήσουν τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Το απόγευμα έσκασε η είδηση ότι ο ΣΚΑΙ μπήκε και αυτός στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης των δικαιωμάτων. Μάλιστα υπάρχει η φημολογία ότι θα γίνει συμφωνία ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και σε έναν συνδρομητικό ώστε να μοιραστεί το κόστος. Αναμένουμε… Δύο ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα το πρωτάθλημα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής στην πίστα Sahkir του Bahrain.
Eλεος γ..ω την οικονομικη κριση γ..ω!!
Δεν ξέρω Δημήτρη αν φταίει η κρίση ή το ότι σαν τηλεθεατές προτιμάμε το X-factor και το Πάμε πακέτο οπότε εκεί πάνε και τα λεφτά των διαφημίσεων.
Eσεις!! :D :D
Εγω δεν βλεπω ΚΑΝ τηλεοραση! :D
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/f1-1.html
Μαλλον στον ant1
Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι θα βολεψει.... 2 γιγα ειναι πολλα , αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερο απο την δικη μας μεταδοση.
Λέει παιδιά, για τις 3 μέρες που δείχνει ο ant1 μέσω Internet πρέπει να δώσεις 5 ευρώ. :omg:
o πρωτος αγωνας live μεσω του webtv του ant1 αλλα επι πληρωμη οσοι θελουν να το δουν...καπου 5 ευρω (περιλαμβανει ελευθερα δοκιμαστικα,δοκιμαστικα,pole position Q , και τον αγωνα)
αλλιως 1:30 το πρωι για τους υπολοιπους