με το ζορι να δώσουν βραβειο στο martian που το βαλανε σε κατηγορια μουζικαλ/κωμωδια
με το ζορι να δώσουν βραβειο στο martian που το βαλανε σε κατηγορια μουζικαλ/κωμωδια
Χαλαρά πάει και για το Όσκαρ ο DiCaprio για μένα ο μόνος που θα μπορούσε να τον κοντράρει είναι ο Hardy (ως Ronald Kray) στο Legend το οποίο είδα χθες (σαν ταινία δεν είναι κάτι το φοβερό) αλλά το ότι μοιράζεται (με τον εαυτό του γιατί παίζει τους δίδυμους) τους ρόλους κάπου σε μπερδεύει, μόνος του και με αυτόν τον ρόλο θα είχε περισσότερες πιθανότητες.
Καλά για τις Χρυσές Σφαίρες μιλάμε, που ψηφίζουν λιγότεροι και από ένα σχολείο για το δεκαπενταμελές του :P
Ενδιαφέρουσες επιλογές πάντως, ειδικά και στην TV που το USA Network με την πρώτη του σοβαρή σειρά, το Mr. Robot, απέσπασε και τη πιο σημαντική Χρυσή Σφαίρα. Ο Πο του καινούριου Star Wars (Όσκαρ ¶ιζακ) τσίμπησε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για Limited series για το "Show me a hero" του HBO ενώ το αντίστοιχο γυναικείο το κέρδισε η Lady Gaga (!) για το American Horror Story: Hotel (παραδοσιακά το AHS μπαίνει στην κατηγορία των limited/mini σειρών). Το Amazon συνεχίζει να έχει παρουσία σε βραβεία, μετά την επιτυχία του Transparent, φέτος το Mozart in the Jungle απέσπασε 2 σημαντικά βραβεία (Βest Comedy και Best Actor in Comedy για τον πάντα καλό Gael Garcia Bernal).
Έχοντας δει τα AHS 1, 3 και τώρα το 4ο.......μπορώ να πω ότι το τελευταίο με την L. Gaga, το σκυλοβαρέθηκα από το πέμπτο επεισόδιο, ενώ παράλληλα, η περσόνα που ενσαρκώνει η τραγουδιάρα, μου φάνηκε παντελώς αδιάφορη.......και εν τέλει βραβεύτηκε.
What's wrong with this picture; (όπως ακούστηκε η ατάκα στην αρχή του Terminator 1)
Το πόσο καλά παίζει κάποιος δεν έχει να κάνει με το πόσο "ενδιαφέροντας" σαν χαρακτήρας είναι. Δεν έχω τελειώσει τη σεζόν να πω την αλήθεια οπότε δεν ξέρω αν αξίζει το βραβείο. Εγώ έχω δει αν θυμάμαι καλά μέχρι το 4ο. Δεν μπορείς να κρίνεις μία ερμηνεία όμως (ειδικά σε μία μίνι-σειρά που έχει να πει μία ολοκληρομένη ιστορία) βάση της μισής σεζόν....
Μπορεί ο λόγος που βραβεύτηκε να είναι στο 8ο επεισόδιο or whatever ;)
Για μενα τον κοντραρει στα ισια και ο Ιαν Μακελεν στο Mr Holmes. Μετρια σαν ταινια, αλλα πραγματικα εκπληκτικος ο Ιαν. Τωρα μπορει να το δωσουνε βεβαια και στην αρκουδα απο την ταινια, ποτε δεν ξερεις. Ο Σλαι, ναι οκ ειναι καλος στο Κριντ, αλλα ειναι ολοιδιος με το Rocky Balboa (2006), δεν μπορω να καταλαβω το βραβειο.
Σε αλλα νεα ειδα το Σαββατο το Hateful 8, για μενα μαλλον απο τις χειροτερες ταινιες του Ταραντινο, αρκετα μεγαλη και φλυαρη για πραγματικα κανενα απολυτως λογο. Εχει δυνατο χιουμορ, ισως λιγο παραπανω απο οσο επρεπε, ωραια πλοκη και καλες ερμηνειες. Οπως ομως προανεφερα, την "τραβηξε" περισσοτερο απο οσο θα επρεπε, εβαλε την κλασικη σπλατερια στο τελος που με εχει κουρασει αρκετα και γενικοτερα της λειπει μια πραγματικα δυνατη σκηνη.
Τάσο, μην εκπλαγείς αν δεν είναι καν υποψήφιος ο Sir... έχει κάποιο oscar buzz βέβαια, είναι στους πιθανούς, αλλά κάτω από Leo, Redmayne, Fassbender, ακόμη και τον Damon ή τον Keaton. Πάντως γενικά υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις συνήθως, οπότε σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!
Τζανγκο χαλαρααααααα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπικά το Django μου άρεσε περισσότερο να πω την αλήθεια. Δεν θα φτάσω σε σημείο να πω οτι το h8ful ήταν κακή ή βαρετή ταινία αν και στην αρχή ήταν σχετικά αργό.
Με το h8ful 8 αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν
Spoiler!
Σαν ταινία πάντως μου κράτησε 100% το ενδιαφέρον παρόλο την σχετικά αργή αρχή.
Kαι πάλι γούστο σου και καπέλο σου.:P
Δεν καταλαβαίνω γιατί τη βρήκατε αργή ή τραβηγμένη, εμένα και οι διάλογοι και οι συνεχόμενες συναντήσεις νέων χαρακτήρων με τον καθένα να έχει τη δική του ιστορία κράτησαν το ενδιαφέρον μου αμείωτο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Δημήτρη δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το budget όταν μιλάμε για Ταραντίνο.
Kαλα τα λες Δανικον! Ηταν βαρετη γιατι κλασικα μια σκηνη επαιρνε 100 ωρες! Ασχετο αλλα θα κανω ενα προχειρο Top 7! (δεν εχω το Τζακι Μπραουν)
1. Pulp Fiction (την βαζω και στο τοπ 10 αγαπημενων γενικα ταινιων)
2. Kill bill no 1,2
3. Deathproof
4. Django
5. H8ful 8
6. Reservoir Dogs (την ειχα δει πιτσιρικας, πρεπει να την ξαναδω...)
7. Inglorious basterds
το H8ful 8 ειναι ''πραγματικοs'' Taraντινο σε συγκριση με το μελλοδραμα Django
Κουτσογιαννόπουλος παρακαλώ μικροί είμασταν και γείτονες ένα σπίτι μας χώριζε.
Να υποθέσω τα αριστουργήματα From Dusk Till Dawn και Natural Born Killers λείπουν από τη λίστα σου γιατί δεν τα σκηνοθέτησε;
Αυτό ακριβώς, πιο soft Ταραντίνο από το Django δεν έχουμε ξαναδεί και ελπίζω να μη ξαναδούμε.
Δεν έχω δει ακόμα το H8ful8.
Ως προς την λίστα.. ναι με προυποθέσεις. Οπως:
- Να δεις οπωσδήποτε το Jackie Brown!
- Nα δεις πάλι, γιατί θα το έχεις ξεχάσει, το reservoir dogs.
Για μένα django + inglorious πάνε στις τελευταίες θέσεις. Συμφωνώ για Deathproof, πολύ καλή στιγμή του.
Μπορεί να γίνει και μία παράπλευρη λίστα με side projects tarantino (from dusk till dawn, 4 rooms, Natural BK)
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω.... Death Proof αξιόλογο ή 3η καλύτερη ταινία Ταραντίνο;
Εγώ γενικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να τις βάλω σε σειρά αλλά το death proof πάντα παίρνει την τελευταία θέση (και το Jackie Brown είναι πάντα πρωτελευταίο :P)
Ας πεταχτεί και το troll :P.
Γενικά εκτός απο το Pulp Fiction που είναι αγαπημένη ταινία τον Ταραντίνο τον αποφεύγω.
Τα Kill Bill ok τα είδα μια φορά και αυτό ήταν. Κάτι Death Proof και Machete όμως... Μακριά..
Οπότε, όποτε βλέπω Ταραντινο αποφεύγω να δω την ταινία όπως ο διάολος το λιβανι
- - - Updated - - -