Fuckkkkkkkkk περαστικά [emoji20][emoji20][emoji20]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Fuckkkkkkkkk περαστικά [emoji20][emoji20][emoji20]
Περαστικά ρε συ Λευτέρη. Υπομονή και μακάρι να ξεπεράσεις τους πόνους γρήγορα.
Περαστικα λεΦτερη. Σιδερενιος και αλεξισφαιρος!
Ζόρικο ακούγεται. Καλή ανάρρωση! Ελπίζω σύντομα να σταματήσουν οι βαρβάτοι πόνοι.
Περαστικά Λευτέρη. Σιδερένιος
Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά, ειλικρινά ευχαριστώ από την καρδιά μου.
Ο μλκς, καθότι σχετικά κολλημένος με την καθαριότητα και οι γιατροί μου είπαν "από αύριο μπάνιο, γιατί δεν θέλουμε να κινείσαι ακόμα" μπήκα και έκανα μπάνιο (έχω αδιάβροχες γάζες).
Παράλληλα, ήθελα να μην επιβαρύνω κ' άλλο το έντερο (που ήδη δεν λειτουργεί λόγω αναισθησίας 2 μέρες τώρα) με το να πάρω τα παυσίπονα που μου συνταγογράφησαν.
Τους αγνόησα και στα 2 λοιπόν.
Έκανα μπάνιο εν τέλει και δεν πήρα κιόλας παυσίπονα.
Τώρα, πιστεύω ότι έχω πλησιάσει τους πόνους της κολάσεως. Έξυπνος ε; Πήρα ένα ψευτο-mesoulid (που μου είπαν 2 κάθε μέρα να παίρνω) αλλά δεν πήρα το super-strong semi-drug παυσίπονο. Αμυδρότατα πιο λίγος πόνος. Ειλικρινά να μην το ζήσετε στην ζωή σας. Καταραμένος πρωταθλητισμός και τραυματισμοί σε νεανική ηλικία (να το ήξερα να μην είχα κάνει ποτέ).
Σημείωση: πριν 9 χρόνια είχα ΠΑΛΙ κάνει την ίδια εγχείρηση, στο ίδιο ακριβώς σημείο (αυχένας) για αφαίρεση 2 δίσκων + τοποθέτηση 2 μοσχευμάτων από λεκάνη. Τώρα, έκανα σε έναν σπόνδυλο πιο κάτω, αλλά έκαναν στον λαιμό τομή πάνω στην προηγούμενη τομή, και έκοψαν κόκκαλο από την ίδια μεριά της λεκάνης (αν έκαβαν από την άλλη μεριά δεν θα μπορούσα πλέον να κάτσω πλάγια από καμία μεριά).
Το καλό;
Ότι πρέπει να ξαναμπω χειρουργείο όταν αντέξει πάλι ο οργανισμός το σφάξιμο και την ολική νάρκωση, γιατί ο δεξιός ώμο είναι με συντριπτικό κάταγμα, μισο-κομμένο τένοντα εδώ και 12 χρόνια, από ένα τραυματισμό στο τέννις που είχα (ως συνήθως) γράψει στα @@ μου.
Αποδοχή μούντζας ελεύθερα. :D
Αν τραβήξω φωτό (που δεν θα το κάνω βέβαια) και δείτε πως είναι ο λαιμός πρησμένος με ματωμένες γάζες και η μπροστινή δεξιά μεριά (κάτω από τα πλευρά) της λεκάνης, θα φρίξετε.
Αφού οι γιατροί είχαν δώσει εντολή σε όλες τις νοσοκόμες "στον ψηλό στο 819 δωμάτιο μην του βάλετε καθόλου χέρι αν καπνίσει μέσα στο δωμάτιο, οι πόνοι είναι απίστευτοι και δεν μιλάει καθόλου". Σε ολόκληρο το νοσοκομείο, ακόμα και στην κυριλέ καφετέρια (κυρίλα στο φουλ = Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσιίου 4 κτήρια) δεν επιτρέπεται καθόλου το κάπνισμα, όλοι βγαίνουν έξω να καπνίσουν. Τέτοια "ελευθερία" είχα. Τώρα, όμως που πέρασαν τα παυσίπονα που μου έδωσαν κατά την διάρκεια του χειρουργείου, δεν μπορώ ούτε να κουνήσω τις σιαγόνες να φάω, ούτε καν να τραβήξω τζούρα από το τσιγάρο. Μουρλια λέμε κατάσταση.
Μην το ζήσετε ποτέ. ΠΟΤΕ.
Και πάλι ευχαριστώ ρε παιδιά για τις ευχές σας (για να γράψω το παρον με το 1 χέρι, δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα μου πήρε. Πίκρα.).
Περαστικά! Ακούγεται μανίκι! :S
Η νοσοκόμα Λευτέρη δεν θα έρθει ;
Λευτέρη, γρήγορη ανάρρωση!!!!
Περαστικα Λευτέρη!
Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό κουράγιο αδερφέ!
Περαστικα και απο εμενα, σιδερενιος και οσο το δυνατον γρηγορη και ανωδυνη αναρωση σου ευχομαι.
1000 ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά, γιατί οι πόνοι επιτρέπουν ύπνο περί τις 3-4 ώρες το βράδυ και αυτές μόνο σε καθιστή (άντε ημι-καθιστή) θέση, με πολλά μαξιλάρια και 24/7 νάρθηκα στον αυχένα. Να φανταστείτε, ο νάρθηκας είναι τόσο κλειστός περιμετρικά του αυχένα, που οι σιαγόνες ανοιγοκλείνουν πολύ λίγο, που για να φάω ένα μικρό γεύμα μου παίρνει 1-1,5 ώρα, το φελέκι μου μέσα.
Τέλος πάντων, εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας τα καλύτερα, πάνω από υγεία να έχετε.
Καλό κουράγιο ρε Λευτέρη. Εύχομαι σύντομα να είσαι μια χαρά και να φύγουν οι πόνοι όσο πιο σύντομα γίνετε!
Kαλη/γρηγορη και οσο το δυνατον πιο ανωδυνη αναρωση και απο εμενα.Σιδερενιος.
Ειλικρινά ρε παιδιά 1.000.000 ευχαριστώ για τις ευχές, κυριολεκτικά με έχετε σκλαβώσει.
Σε τέτοιο σημείο που σκέπτομαι να μην ξαναπώ κακό λόγο για την MS :P
Τη Sony όμως θα μου επιτρέψετε να την κράζω που και που, γιατί έχει μια όμορφη κονσόλα, αλλά από πλευράς υποστήριξης = @@ father.
θέλω να πιάσω joypad στα χέρια μου και δεν μπορώ σφαδάζω το κερατό μου γ@μώ.
Και αρνούμαι να χαπακωθώ στα semi-drugs παυσίπονα, γιατί ρε φούστη μου, μπορεί οι γιατροί να τα έδωσαν αλλά τα θεωρώ λύση ύψιστης ανάγκης. Άπαξ και αντέχω ακόμα, ε, λέω να απέχω όσο μπορώ. Τεσπά, σόρρυ κιόλας σας έχω πρήξει τα μέζεα (Ζουράρης speaking λολ).
Γρήγορη ανάρρωση κι ας είναι ο τελευταίος πόνος στη ζωή σου.
Προσοχή όμως με το άλλο χέρι γιατί σε βλέπω να γράφεις με μολύβι στο στόμα.
Υπομονη, καλο κουραγιο Λευτερη και περαστικα να ναι!
http://stream1.gifsoup.com/view1/139...ken-neck-o.gif
"Λευτέρης" χαχαχα
περαστικα ρε τρελε του forum!
Το επόμενο παιχνίδι που θα πάρω..! :@