Abbes, Sherlock, Valiant, The Order 1886... Πολλα παιχνιδια, λιγος χρονος....αχ
Printable View
Abbes, Sherlock, Valiant, The Order 1886... Πολλα παιχνιδια, λιγος χρονος....αχ
Σκέπτομαι.......οτι αν δεν γουστάρω κάτι, αν κάτι είναι που απεχθάνομαι μέχρι αηδίας, βρισιάς και ίσως φάπας, είναι η αναισθησία, η έλλειψη τρόπων και ρε πούστη μου......έστω μια καλή κουβέντα.....διότι στην τελική, τσάμπα είναι. Έλεος πια με την ασύστολη γαιδουριά που μας δέρνει....Ελληνάρες κοντεύουμε να γίνουμε η χειρότερη φάρα.
Παίζεται μια διαφήμιση ποτού με έναν άντρα και μια γυναίκα. Έχει πολυ μαύρο χρώμα, ένα πιάνο, μαύρη μπογιά και νμζ ότι έχει και φωτιές σε κάποια φάση. Ξέρετε ποιο ποτό διαφημίζει ή ακόμα καλύτερα ποιο είναι το τραγούδι της διαφήμισης;;
- - - Updated - - -
μου ήρθε η έμπνευση και το βρήκα
https://www.youtube.com/watch?v=kfHN7L8NFJQ
Νομίζω Johnny Walker Black Label, για το τραγούδι δεν έχω ιδέα (στο YT λινκ δεν μπήκα).
Η έμπνευση η το Σαζαμ ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί δεν βρίσκει τπτ παρά μόνο κάτι τελευταία σουξεδάκια!
Η Sony κολλάει στο τι σκέφτομαι τώρα!Χαχα!
Δεν ειναι κακή περίπτωση ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Περιμενοντας την επομενη αγγελια στο forum....
Θα ζητάει ή θα πουλάει άραγε;;;:scratch:
Σε λιγες μερες η ισοτιμια που εχουμε στο PSN (1$=1€) θα γινει πραγματικοτητα και στη ζωη μας....
1 U.S. dollar = 0.943 Euros
Καλα εγω βλεπω τα αμερικανακια να φτιαχνουν ευρωπαϊκό account για ποιο φτηνά ;)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν τω μεταξύ η λίρα κοντεύει 1.5Ε. Ελπίζω να διατηρηθεί εκεί μέχρι το καλοκαίρι που θα κατέβω για διακοπές :P
Βack from surgery.
2 τομές των 5-7 εκατοστών, οld school νυστέρι - σφάξιμο. Μια τομή στον λαιμό, παραμέρισμα όλων των συστημάτων (φάρυγγας, μήλο του Αδάμ, φωνητικές χορδές, ώστε να φτάσουν πίσω-πίσω σκάβοντας στον αυχένα, για αφαίρεση κήλης, δίσκου και τοποθέτησης μοσχεύματος-κοκκάλου) και μια τομή στην δεξιά μεριά της λεκάνης και αφαίρεση (πριονάκι αγάπη μου) του μοσχεύματος.
Πόνοι ασύστολοι, νάρθηκας στον λαιμό επί 1 μήνα σερί. Δεν μπορώ να βρω θέση να βολευτώ άνευ πόνου, 24/7. Ματώνουν οι γάζες, αν και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό, το χειρουγείο ήταν πάρα πολύ βαρύ. (4 ώρες under νυστέρια)
Παυσίπονο οριακά-ναρκωτικά με ειδική συνταγή. Στομάχι μουινί-καπέλο, καούρες λες και έχω λάβα μέσα μου.
Περαστικα σου Λευτερη!! Συντομα σιδερενιος!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk