Βασικά ναι! Τι φάση? Τα πάντα έδειξαν!
Αν και δεν με καίει να δω τη συγκεκριμένη ταινία (για αυτό είδα και το trailer)
Πραγματικά έδειξαν τα πάντα..
Τώρα και αν δεν μου κάνει αίσθηση να τη δω..
Παιδιά μία παράκληση προς όλους!
Επειδή έχει μ@λ@κ$στει η εταιρία διανομής του star wars στην Ελλάδα όπως πολοί θα ξέρετε η ταινία θα αργήσει μία εβδομάδα να έρθει στην χώρα μας.
Το αποτέλεσμα είναι οτι την 18η Δεκεμβρίου που θα γίνει η πρεμίερα το internet θα γεμίσει spoilers για την ταινία. Προσωπικά έχω αποφασίσει οτι θα κάνω black out.
Δηλαδή δεν θα μπαίνω στο facebook και στο youtube, καθώς και σε site με news μέχρι να κάνει πρεμιέρα και στην χώρα μας η ταινία κα να την δω.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν όλους τους χρήστες, επειδή δεν θέλω να απέχω και απο το forum μας, να προσέξουν πάρα πολύ τι θα ποστάρουν για την ταινία στο παρόν thread και γενικά στο forum. Δηλαδή, αν ανεβάσετε κάποιο άρθρο προσέξτε ο τίτλος να μην έχει spoiler (αλλιώς να το βάζετε σε spoiler). Αν ανεβάσετε κάποιο video να προσέξετε οτι το thumbnail του δεν είναι spoiler (αλλιώς να το βάζετε σε spoiler) κτλ κτλ Ούτε η άλλως οι κανόνες μας απαγορεύουν τα spoilers.
Φαντάζομαι δεν είμαι ο μοναδικός στο forum (βασικά το ξέρω) που περιμένει πως και πως αυτή την ταινία, και δεν θα ήθελα να μου τη χαλάσει κάποιος λίγες μέρες πριν την δώ.
Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση σας...
Eγω θα ανεβασω παντως review με spoiler και χωρις spoiler 16 βραδυ!^^ και θα στο αφιερωσω κιολας :P :P :P
Επισης σκεφτομαι να ανεβαζω και review απο το 1-6
Μ'αρεσει που εχουν βγαλει καμια 20αρια TV SPOTS. 2 ειδα και σταματησα. Φανταζομαι οτι αν δω και τα 20, θα ειναι τουλαχιστον η μιση ταινια:P
Ενταξει θα μου πειτε, μην τα βλεπεις. Ε προκαλουν ρε γαμωτο...
Ειδε κανεις το Pan 2015? Βλεπω ενα ωραιο 6,0. Τοσο χαλια ειναι αραγε?
Τον εχω δει τον Λαβυρινθο (αν και πολυ παλια) αλλα τι σχεση εχει με τον Πητερ Παν?:P
Στα ποστ credit scenes συνανταει τον αλλο Πανα :P
Σε αλλα νεα, εκει που διαβαζα το gazzeta επεσε το ματι μου εδω...
http://www.koolnews.gr/bookcinematv/...i-to-kaliyero/
Aπλως κανω κοπι πεστ ατακες:
Creed: Ο Σταλόνε πάει για Όσκαρ με την ταινία-έκπληξη της χρονιάς
Προσωπικά θεωρώ το Rocky 4 την καλύτερη ταινία της σειράς. Ο θάνατος του Απόλλο από τον Ρώσο γίγαντα και η προετοιμασία του Ρόκυ για να τον αντιμετωπίσει αργότερα και να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του έκαναν την ταινία αυτή την πιο συναρπαστική της επικής σειράς.
Bridge of Spies: και όμως εν έτη 2015 βγαίνουν ακόμα τέτοιοι εμετοί. Και δεν αναφέρομαι στις αναμενόμενες αμερικλανιες και το σενάριο βγαλμένο κατευθείαν από το state department. Το θέμα είναι ότι και σαν ταινία δεν έχει τίποτα να σε κρατήσει.....μια σκήνη δράσης όλη και όλη και τέλος. Διπλωματία της λούτσας, καμία ανατροπή/κλιμάκωση και οικογενειακή "αμερικάνικη θαλπωρή" στο κλείσιμο. Αλλά τι περίμενα και εγώ όταν το cinema που έχει βαλτώσει βγάζει ακόμα ταινίες που αφορούν τις πολεμικές εκεχειρίες της μαμάς Αμερικής και συγκεκριμένα γεγονότα του ψυχρού πολέμου. Είναι να αναρωτιέσαι με τις μέχρι τώρα κριτικές σε ιmdb/metacritic/rotten etc...... η μόνη μου αγωνία στην ταινία ήταν αν το κοινό ροχάλιζε ορχηστρικά ή ακανόνιστα.
To διαβασα κι εγω αυτο για το Creed και πραγματικα επεσα απο τα συννεφα...
Ομως διαφωνω με το Rocky 4 που λες, το καλυτερο. Εκτος του οτι η ταινια ηταν η προπαγανδα η ιδια, για εμενα δεν συγκρινεται με το Rocky 1 και... ομολογουμενως το Rocky Balboa (το 6 αν του βαλει νουμερο κανεις).
Το Rocky 1 ηταν αυτο που ανοιξε τον δρομο για πολλες ταινιες που εχουν σχεση με σπορ και δη με μποξ. Το σεναριο ηταν απλο αλλα ειχε τρομερη ψυχη και ηταν απο αυτες τις ιστοριες που πραγματικα σε κανουν να πιστεψεις οτι μπορεις να κανεις τα παντα εαν εχει δυναμη ψυχης και θελησης. Δεν ειχε ουτε τις φαντεζι βλακειες που ακολουθησαν μετα, ηταν ανθρωπινο και περα για περα γοητευτικο.
Το Rocky Balboa το σκηνοθετησε ο Σταλλονε, και το εγραψε κιολας. Ειναι ταινια που οταν πηγα να την δω στο σινεμα, ελεγα οτι θα ειναι η φολα της φολας (μιας και το Ροκυ 5 ηταν βδελυγμα). Και η αληθεια ειναι οτι ειναι μια παρα πολυ καλη ταινια η οποια ερχεται πιο κοντα στο ανθρωπινο στοιχειο που εφερνε στο νου το Ροκυ 1. Ηταν προιον αγαπης η ταινια και φανηκε και απο τον τροπο που σκιαγραφηθηκε ο χαρακτηρας του Σταλλονε. Ειδικα μια σκηνη, αυτη που μιλαει στον γιο του, με σθγκινησε απιστευτα. Απο τους πολυ καλογραμμενους μονολογους που συναντας σε ταινιες.
Με αυτα και με αυτα περιμενω το Creed με αγωνια.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Creed και εγώ (κουφάθηκα tbh).
Αλλά αν στο ίδιο άρθρο που εκθειάζει το Creed υπάρχουν ατάκες Rocky 4 είναι το καλύτερο... γελάν και οι πέτρες....
Πραγματικά αν δεν το είχα ακούσει και απο αλλού θα έλεγα οτι θα είναι τελείως μπούρδα...
^^ Ναι ναι εχεις απολυτο δικιο, μπερδευτηκα!
Οι 600 πρώτοι, τρεχάτε
https://www.eventora.com/el/Events/s...provoli-athina
1000 thanks tony! Πρόλαβα!!!!! :D