ΜΑΓΕΙΑ!!! Περιμένω πως και πως να παίξω με τον ίδιο συναρπαστικό τρόπο (και ακρίβεια και ποιότητα και απόλαυση και...) το μοναδικό Forza Motorsport (4?) Kinect. ;)
Printable View
ΜΑΓΕΙΑ!!! Περιμένω πως και πως να παίξω με τον ίδιο συναρπαστικό τρόπο (και ακρίβεια και ποιότητα και απόλαυση και...) το μοναδικό Forza Motorsport (4?) Kinect. ;)
Το θεμα ειναι το υφος του παλικαριου... ειναι απλα ΟΛΑ τα λεφτα ο τυπος... εχει μια φατσα!! Θεος!! :D
LOL!
Επίσης, όταν πατήσετε το λινκ, δείτε στο δείτε επισης το τέταρτο λινκ. Λέει γιατί πρέπει να πάρεις το kinect.:c026::whistle:
Εμένα μου αρέσει το σχόλιο ενός χρήστη kostool (το βάζω σε spoiler για να μην χαλάσω το post του φίλου Ezio από επάνω):
Spoiler!
Έβγαλε και 2ο video
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dWqfNTT2dts&feature=related"]YouTube - Kinect GEL Ride 2: Lazy Ass Mode?[/ame]
EA boss: Movie-game business ‘falling apart’
Δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδι που βασιζεται σε ταινια και ετσι δεν ξερω τι φταιει γιατι τις οχι και τοσο πετυχημενες προσπαθειες. Αν δεν κανω λαθος μονο το Batman αξιζε αλλα και αυτο δεν νομιζω να το εχουν παρει αυτουσιο απο ταινια.Quote:
“The days of licensed-based, 75-rated games copies are dead like the dinosaur.”
Το batman δεν έχει καμιά σχέση με την ταινία, η ιστορία είναι βασισμένη σε κόμικς. Πάντος τα περισσότερα παιχνίδια που έχω παίξει που είναι μεταφορα από ταινίες είναι μέτρια έως κακά όπως και η ταινίες που είναι μεταφορά απο παιχνίδια.
Μονο καλα νεα ειναι παντως αυτα...
Το μοναδικό παιχνίδι βασισμένο σε ταινία που πραγματικά άξιζε για μένα ήταν το toy story 3!
Αν οι devs θελουν μπορουν να βγαζουν πολυ καλα παιχνιδια που να βασιζονται σε ταινιες(ορισμενα που μου ερχονται στο μυαλλο : LOTR 2-3 ps2/xbox που ηταν ισως το καλυτερο coop hack and slash game που ειχα παιξει στο ps2,Battle for middle earth 1-2,Harrypotter 2-3 ps2/xbox- τι γαματα action/adventure που ηταν-,Riddick κτλ).Δυστηχως ομως ολοι μπαινουν στην λογικη του "εχει fans που θα το αγορασουν οπως και να ειναι η ποιοτητα του" ή τρεχουν να προλαβουν ενα deadline για την ταινια στην οποια βασιζονται.
Ολα αρχισαν οταν το Destructoid δημοσιευσε ενα αρθρο σχετικα με την εκτιμηση που δειχνει ο David Jaffe για την Sony.
Εκει τα "ακουσε" απο τους φανατικους τους 360 και φυσικα απαντησε
Quote:
"Holy f**k, Destructoid Xbox only owners out in full force against me. WTF? I can't have an opinion? It's not that we would not LOVE to have our games in every home in the world...even the ones w/out electricity. F**k it- we don't care! It's just that we value our relationship with Sony very, very much. They give us extra time to make the game great, lots of creative and marketing and business support. And we like the people over there tons; they are like family. Why is it so hard to understand we'd like 2 stay in that kind of working relationship?"
Μαντεψτε ποιο παιχνιδι δεν εχει ανακοινωσει ακομα η SE και εχει βαλει ενα ??? στο booth του στην Jump Festa
http://www.ps3forums.gr/vb/attachmen...1&d=1291638283
α) παιχνιδι για το κινητο
β) Kingdom hearts για τον commodore 64
γ) καποιο spin off, καποιου spin off, ω spin off
δ) Οι τουαλετες του προσωπικου
και κερδιστε ενα υπεροχο εικοσιτετραωρο με τον Wada . Θα σας δωθει και η αυτοβιογραφια του εν λογω κυριου με τιτλο " Εγω η ιδιοφυια", το οποιο ομως πρεπει να πληρωσετε.
:pound:
Κingdom Hearts: RECODED-AWESOME
στο iphone μιας και εχουν μεινει ακομα καποιες αποριες απο το προηγουμενο (οποιος βρει το προηγουμενο κερδιζει γλυφιτζουρι) και καποιες αλλες που ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθουν.
Σταματησα να ασχολουμαι με τα δηθεν "νεα" της SE πλεον....και το δυστυχημα της υποθεσης ειναι οτι πλεον δεν περιμενω τιποτα απο αυτους...
Eγω hater του Nomura ρε?? :nono:
Ισα ισα, απλα εχει μπερδεψει την πλοκη με την πολυπλοκη :pound:
Α μπραβο, μπορει να ειναι και το tomb raider.
EA expects 20% of sales to be digital
"We see people spending $500, $600, $700 on digital card packs to play Ultimate Team simulation mode," Brown told investors.
Επειδη υπαρχουν τετοια ατομα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να δημιουργηθει κακο προηγουμενο...
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται αποκλειστικά στο Ultimate Team ή στα DLCs. Μιλάει γενικότερα και για full games. Εγώ προσωπικά είμαι ενάντια στα DLCs αλλά για digital destribution των παιχνιδιών συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια αυτό πρέπει να γίνει στο μέλλον γιατί στο παρόν με τα υπάρχοντα μέσα δεν θα είναι και ότι καλύτερο. (Αποθηκευτικός χώρος-ταχύτητα σύνδεσης internet)
EA: Single Player Only Experiences "Finished"
Λογικο το βρισκω. Σου λεει γιατι να φτιαξω ενα καλο παιχνιδι που να κρατα 25 ωρες οταν με λιγοτερα λεφτα μπορω να τους σερβιρω την ιδια αρπαχτη καθε χρονο και να τους χρεωνω και απο πανω τα maps και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει??Quote:
"Online is where the innovation, and the action, is at. I volunteer you to speak to EA’s studio heads; they’ll tell you the same thing. They’re very comfortable moving the discussion towards how we make connected gameplay – be it co-operative or multiplayer or online services – as opposed to fire-and-forget, packaged goods only, single-player, 25-hours-and you’re out. I think that model is finished."
Οταν σε βλεπουν σαν αγελαδα και οχι σαν ανθρωπο αυτα συμβαινουν...