To αλογο ειναι εντελως για τα μπαζα....πρωτα απο ολα ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορο με εσενα....δευτερον μοιαζει περισσοτερο με....πονυ παρα με αλογο λολ!
Το παιχνιδι ειναι απιστευτο κολλημα....και αυτο ειναι κακο...λολ! Οταν το πιανω δεν το αφηνω...ορισμενες φορες αυτο που βλεπεις ειναι μαγικο...βραδυ τωρα και να εχει κωλοκαιρο και ξαφνικα να καθαριζει ο ουρανος και να βγαινει αμυδρα απο τα συνεφα το βορειο σελας, κανοντας κατι απιστευτα χρωματα στον ουρανο.... και να παιζει και αυτη η καταπληκτικη μουσικη απο πισω...απλα καθεσαι και χαζευεις εντελως...
ειμαι lvl 27 και...θα κουφαθειτε τωρα.... εσκεμμενα δεν εχω παει παρα μοναχα σε 3 πολεις του κοσμου. Whiterun, Solitude και Riften... μονο εκει και οπως ειπα εσκεμμενα.... θελω να ανακαλυπτω τον κοσμο σιγα σιγα και οχι να τα δω ολα γρηγορα...το κανω δηλαδη σαν...ταξιδι. Μαθαινω τους τοπους, τους ανθρωπους, ακουω τις ιστοριες τους, τους βοηθαω και αφου εχω γεμισει απο εμπειριες ξεκιναω για το επομενο μερος στον χαρτη. Εχω δεκαδες quest που δεν τα εχω ολοκληρωσει γιατι μου ζητανε να παω στις αλλες πολεις. Και χαιρομαι για την επιλογη μου.
Εχω πολυ ψωμι και θα ταξιδεψω αργα και απολαυστικα στον κοσμο του Skyrim.
Επισης κατι αλλο κουλο.... ειμαι ο μοναδικος που κανει fast travel πολυ σπανια?? :P Μαλιστα οταν το ταξιδι ειναι μεγαλο και ειναι βραδυ αν βρισκω καποιο camp στον δρομο μου, κοιμαμαι κιολας δινοντας περισσοτερο RP στο ολο σκηνικο! :) Μια φορα με φιλοξενησε και καποιος σε ενα σπιτακι που συναντησα πανω σε ενα βουνο στην μεση του πουθενα! Γενικα ο κοσμος σε απορροφα εντελως....
πραγμα που οπως ειπα ειναι....
ΚΑΚΟ! :D