με το νεο update του gt5 οποιος δν εχει αγορασει το 1ο dlc με τις 2 πιστες καρτ αλλα και την πιστα του spa δν θα μπορει να τις παιξει σε online lobby...
Printable View
με το νεο update του gt5 οποιος δν εχει αγορασει το 1ο dlc με τις 2 πιστες καρτ αλλα και την πιστα του spa δν θα μπορει να τις παιξει σε online lobby...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ UPDATES...
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΑΙΞΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ....
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ SIGN IN ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ 32 ΜΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ (HDD).
160GB ΕΙΝΑΙ TO PS3 MOY.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??? :confuzed:
ελευθερωσε χωρο στο δισκο γιατι λογικα θα προσπαθει να κατεβασει καποιο update
80gb ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ... :b030:
Pou einai to rimadi to DLC??????? AKOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! Anteeeee
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
....και το πληκτρολόγιο σου.
Οι εποχιακές διοργανώσεις απέκτησαν (καινούριο) ενδιαφέρον πλέον, αφού, εκτός από Cr/Xp, με όλα τα χρυσά έχει και κουπονάκι αυτοκινήτου!!!
Μόνο που αφαίρεσαν τις πιο πολλές, κι έχουν μείνει 5-6...
Kserei kaneis pote tha vgei to DLC gia Europi? Tin ora GMT tha kanoun update sto store ta remalia?
απογευμα συνηθως...
Μας εστειλε και καρτουλα εορταστικη ο Γιαμαουτσης αποτι ειδα χθες ε? Ειναι κυριος δεν μπορω να πω.Ειχε η καρτα λιγα pixels βεβαια και aliasing αλλα νταξ. Κριμα που τις γιορτες δεν θαχω μαζι playstation και ηθελα να ξαναπιασω και το GT.
Παλιά υπήρχε τέτοιο πρόβλημα που κατέστρεφε το save σου, τώρα αυτό είναι νέο μάλλον. Εφόσον το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν είσαι online, ΜΗΝ μπεις στο PSN, τρέξε το παιχνίδι και αφού μπεις στα μενού του κλπ τότε πάτα το PS button και κάνε sign in (αν και λογικά θα σε ρωτήσει πολλές φορές το ρημάδι).
ΠΡΙΝ όμως κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup το save σου σε κάποιο memory stick ή εναλλακτικά αν δεν έχεις τέτοιο, κάνε έναν νέο λογαριασμό στο PS3 και κάνε το εκεί copy σαν backup storage account.
Α την εμφανιζει συνεχεια???χαχαχα ε ρε PD ενα πραμα κανεις και το κανεις μπ...λο !Γι'αυτο σε γουσταρω!
Εγω μπηκα εκανα το update και βγηκα.Υπομονη τοτε να περασουν οι γιορτες...ελπιζω να μην ειναι bug η καρτα και τη βλεπουμε μεχρι το καλοκαιρι.
To πολύ-πολύ να κρατήσει μέχρι το επόμενο update κάπου στα μέσα Ιανουαρίου:a036:
(έχει παρουσιαστεί πρόβλημα κατά την επιλογή πίστας με ψηφοφορία στους τυχαίους online αγώνες
και έχει δρομολογηθεί ήδη το update).
παιδια θελώ να κανω ια ερωτηση!!
ξερετε τι ειναι το λογκαρισμα ετσι το εχω ακουστα..
ετρεχα προχθες με κατι τυπους και ενω ειχανε κατωτερα αυτοκινητα απο εμενα με περναγανε...και νικαγανε συνεχια σε ολλους τους αγωνες...
ειναι ενα κουμπι που το παταμε και μας δινει οθησει παραπανω χιλιωμετρα...
καταλαβατε τι ενοω..ή να το ξαναεξιγίσω;
Για ξαναριχτο μια ρε φιλος γιατι δεν πολυ-καταλαβα.
Αυτο που σιγουρα γινεται ειναι να εχουν καλυτερες ρυθμισεις και στησιμο απο εσενα οποτε και καλυτερο αμαξι να εχεις να ειναι πιο γρηγοροι.Επισης, μια αλλη τεχνικη ειναι να κανεις slipstreaming και να βοηθησει κατα πολυ στην προσπεραση στην ευθεια.Κουμπακι οπως λες, σιγουρα δεν εχει το gran turismo και να δινει ωθηση. Το log-αρισμα παλι αν δεν κανω λαθος ειναι οι μετρησεις που παιρνεις απο τον κινητηρα σε συγκεκριμενες ρυθμσεις.Μπορει να πεφτω πολυ εξω στο τελευταιο.
φιλε δεν ξερω αμα πευτης εξω το εχει ενας φιλος μου αλλα δεν μου λεει πως το κανει..εχει ενα κουμπι που εχει κολισει με τενεια στο joistick και οταν παταει αφτο το κουμπι η redbull φτανει μεχρι και 495 χιλιομετρα!! το κανουν και αλλοι!! σε αλλα παιχνιδια πολεμικα μπορει να μπει μεσα σε τοιχους...
Α τωρα καταλαβα ποιω λαις.Θα το ροτισω και θα δουμε.Αμα ειναι να παιρναη μεσα απο τοιχους στα πολεμικα ειναι πολυ χρησιμο.Οταν εχο νωτερα θα σενιμεροσο. :)