Nαι ειναι ενσωματωμενη.:)
Σιγουρα θα υπαρχει οπως υπαρχει και στο ps3.
Printable View
Ξερουμε ποτε αρχιζει το plus του vita?
ευχαριστω πολυ Lnds500
Το Ratchet είναι διαθέσιμο free (ΜΟΝΟ με search), ενώ τα Crysis 2/Cubixx ακόμα έχουν την κανονική τιμή.
Για άλλη μια φορά παίζουν το πουλάκι τους εκεί στην SCEE...
^^Δεν ξερω αν ειναι ανικανοι η απλα αδιαφοροι.
Θα μου πειτε μια μερα πανω μια μερα κατω σιγα το big deal...δεν ειναι ετσι.
Δεν ειναι δυνατον να ανακοινωνεις κατι επισημα και να ψαχνει ο αλλος να το βρει. Marketing at its worst.
Το Cubixx ειναι κανονικα διαθεσιμο δωρεαν
Από το καλάθι πως μπορώ να αφαιρέσω κάτι?
Δικιο εχεις. Τωρα με χρεωνει κι εμενα, ενω πριν που εβγαζε 0.00 ευρω. Ο,τι να ναι...
Όποιος θέλει να κάνει σχόλια (το χρειάζονται λίγο κράξιμο), ας γράψει εδώ:
http://blog.eu.playstation.com/2012/...november-2012/
πως αφαιρουμε κατι απο το καλαθι γνωριζει κανεις???
ευχαριστω dragonpaul εαν το αφαιρεσετε κ το ξαναβαλετε στο καλαθι το δινει free
λεω κ εγω γιατι πριν λιγο πηγα για το crysis κ μου το χρεωνε!
Το Crysis 2 έφτιαξε... το Cubixx όχι ακόμα, αλλά βρήκα λύση τελείως ανορθόδοξη:
Κατεβάζεις το trial και μόλις κατέβει, πατάς Δ και Purchase. Σου ανοίγει παράθυρο με το ΠΑΛΙΟ ps store (ναι ναι, υπάρχει ακόμα κρυμμένο φαίνεται) και το αγοράζεις από εκεί δωρεάν!
Άλλη μια απόδειξη του πόσο προβληματικό είναι το νέο PS store και πόσο άχρηστοι είναι αυτοί που το διαχειρίζονται... να το χαιρόμαστε τέτοιο user-friendliness, που πρέπει να ψάχνουμε για hacks!
To Cubixx κατεβαινει και αυτο τωρα.Το Ratchet and Clank All 4 One δεν εχει μπει ακομα ε?
Πως κατεβάζεις το Cubixx ρε παιδιά γιατί ότι και να έκανα μόνο το unlock έβρισκα;;;;:confuzed:.....για το Ratchet δεν με νοιάζει γιατί το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό από το αμερικάνικο.
Κι εγώ τα ίδια Νίκο....
Btw, να πω ότι το interface του νέου store, ειναι για τον π..... τελείως!!!! Αλλιώς... ΓΤΠΤ!!!!!!!
Καλά θα ζήσουμε και χωρίς αυτό αλλά σε κάνουν και νιώθεις χαζός οι χαζοί....πρέπει να κατέβασα 5-6 φορές το unlock νομίζοντας ότι "πέτυχα" το παιχνίδι.:P