Καλα... Κάτσε να μη με ικανοποιεί πλήρως και θα δείτε τι θα παθετε όσοι το προτείνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!:a030:
Printable View
Οταν εμεις κατεβαζαμε απο το isohunt εσεις ησασταν πανω στα δεντρα και τρωγατε βαλανιδια. FATALITY
Τι είναι τα "βαλανιδια";;;;; COUNTER FATALITY!!!!!
Εχω κανει save πριν το ποστ μου γιατι εισαι ο τελικος κακος και πρεπει (!) να σε κερδισω.Κανω load και παμε παλι: Οταν εμεις......
!!!!! <------- 5 θαυμαστικα
Το γεγονός ότι πειράζεστε για trackers όπως isohunt ή btjunkie είναι από μόνο του τραγικό.Βρείτε προσκλήσεις για hdbits, passthepopcorn, what.cd, waffles.fm και λοιπούς private trackers, και δε θα θέλετε να ξανακούσετε για public. ;)
5 θαυμαστικα; Danger!
Κάτσε γιατι τώρα με κόλλησε ο person. Τι είναι όλα αυτα;;;;;;;;
Εσυ majere.... Nice try, but...
Τι εννοεις φιλε person?Χρονια τωρα κατεβαζω με τη maximum ταχυτητα απο οπου ναναι, μπαινω torrentz και μου βγαζει απο που να κατεβασω.Αν παω τωρα να ψαχνω κατι ανυπαρκτα με 1 seeder δεν θα κατεβει ειτε ειναι private ειτε δεν ξερω γω τι.Οταν καποτε επαιζαν μπαλα τα ελληνικα τορρενταδικα ηταν καλη φαση για να δεις ετοιμη την ταινια με υποτιτλους.Ε τωρα τις βλεπω χωρις υποτιτλους :P Ελαχιστοτατες φορες ειχα προβλημα με τους public trackers σχετικα με την ταχυτητα, που αυτο ειναι το ζητουμενο.
Google'em!!
ΥΓ: Μερικοί από τους καλύτερους private trackers που υπάρχουν, οι δύο για HD περιεχόμενο, και οι δύο για μουσική (και διάφορα άλλα)
@MajereMP44 υπάρχουν ακόμα ελληνικά ..."τορρεντάδικα" (trackers), private βέβαια και με μάλλον αδιάφορο ή τελείως ανοργάνωτο περιεχόμενο, αλλά υπάρχουν ;)
@majere
Γιατι βλέπεις χωρίς ελληνικούς υποτιτλους;;;; Δεν είναι δύσκολο να βρεις για, σχεδόν, οτιδήποτε. Εκτός αν το κανεις επειδη βαριέσαι. Τότε, οκ.
@person
Τώρα με πριζωνεις και θα αρχίσω να ψάχνομαι. Ποιοι είναι για ταινίες και ποιοι για μουσικη;;;; Ποιος μπορει, αν, πχ, θέλω να κατεβάζω απο εκει, να μου στείλει πρόσκληση;
Χμ, οι δύο πρώτοι για ταινίες και οι άλλοι δύο για μουσική. Μέλος είμαι μόνο σε έναν από αυτούς, και αυτός είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά τους κανόνες ratio, και νομίζω, μόνο ο passthepopcorn είναι ratio-free.
Τον tracker, στον οποίο έχω πρόσβαση, τον χρησιμοποιώ μόνο ως alternative, εξακολουθώ να προτιμώ ...άλλους τρόπους απόκτησης περιεχομένου :P :P Οπότε no invites για μένα προς το παρόν, κάτι που μάλλον θα διαρκέσει καιρό..
@dragonpaul Ναι επειδη βαριεμαι να τους κατεβαζω τις βλεπω ετσι!Αν δεν μπορω να εχω δυνατα τον ηχο ή αν εχω παρεα και δεν ειναι ολοι καλοι στα αγγλικα ή τα γαλλικα ή τα γερμανικα ή τα ιταλικα ή τα σουηδικα οπως ΕΓΩ, ε αναγκαστικα κατεβαζω.
Εχει για τα περισσοτερο ομως εχεις δικιο.
Αλλα ρε παιδια δεν χωνεψα τους private ποτε διοτι δεν κατεβαζω συχνα και δεν ειναι δυνατον να καθομαι να κανω seed το καθετι που εγω γουσταρω να δω ή νακουσω...πολλες φορες ειχα μερες ανοιχτο το torrent και δεν ανεβαζα τπτ διοτι κανεις δεν ηθελε αυτο που ειχα κατεβασει εγω.Με αποτελεσμα να μην ανεβαινει το ratio με τπτ. Νομιζω οι public ειναι η ευκολη και εξισου γρηγορη λυση για εμενα.
Εντάξει, κι εγώ δεν έχω παράπονο. Απλα ρωτω γιατι πρώτη φορα ακούω τον όρο private tracker και είμαι περίεργος να μάθω που ακριβώς υπερτερεί του public.
32 χρονια χωρις το Νικο Ξυλουρη...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rPwWmzuP4y8"]NIKOS XILOURIS AFIEROMA TOY RADIOGREECE.GR KAI TIS EKPOMPIS MOUSIKES ATAKSIES 30.09.2011.wmv - YouTube[/ame]
Πριν απο λιγο εφτασα σπιτι απο τη δουλεια και ειδα το παρμπριζ του αυτοκινητου μου διαλυμενο. Προφανως, εσπασε καποιο μαρμαρο απο καποιο μπαλκονι της πολυκατοικιας που του το ειχα παρκαρισμενο απο κατω. Μαλιστα, μεσα στο αυτοκινητο υπαρχουν και δυο κομματια μαρμαρο. Σε λιγο θα μιλησω με τον ασφαλιστη μου για να δω αν αυτο καλυπτεται απο την ασφαλεια μου (ειχε συμβει κατι παρομοιο στο παρελθον και με ειχε καλυψει μια αλλη ασφαλιστικη που ειχα, αλλα τοτε επροκειτο καθαρα για βανδαλισμο). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:
Σε περιπτωση που δε με καλυπτει η ασφαλιστικη, υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη με τον τυπο που μενει στο διαμερισμα αυτο; Θεωρω δεδομενο οτι θα κανει τον Αλεκο, οποτε θα χρειαστει να καταφυγω σε νομιμα μεσα. Το θεμα ειναι οτι αυτο θελω να το αποφυγω, γιατι ο συγκεκριμενος ειναι αμφιβολου ποιοτητας ανθρωπος (νυχτα κλπ). Αλλα φυσικα δε θελω να πληρωσω εγω το παρμπριζ. Οποτε, ακομα και αν αρνηθει, θα πρεπει καπως να διεκδικησω μια αποζημιωση.
Παρακαλω, αν ξερετε, ενημερωστε με.
Ευχαριστιες!
Εγώ δύο φορές έχω αλλάξει τζάμι στο αμάξι. Τη μια από πετραδάκι στην εθνική ξεκίνησε με μια μικρή ρωγμή μέχρι που ράγισε το μισό παρμπρίζ. Την άλλη μια τρελή, προσπαθούσε να διώξει κάτι γάτες που έβγαζαν τα μάτια τους δίπλα από το αμάξι μου και μου έσπασε το πλαινό τζάμι... Και τις 2 φορές με κάλυψε η ασφαλιστική. Για το παρμπρίζ κατευθείαν carglass, χωρίς καν να μιλήσω με την ασφαλιστική μου. Την 2η μίλησα με τον ασφαλιστή, και πήγα στη Citroen να το αλλάξω. Πλήρωσα, και πήρα τα λεφτά πίσω από τον ασφαλιστή μου αφού το έδωσα την απόδειξη.
Τέσπα, άποψη μου είναι πάρε τηλέφωνο την carglass, πες έσπασε από πέτρα το παρμπρίζ μου και η ασφάλεια μου με καλύπτει για θραύση κρυστάλλων. Κατά 99% θα σου κλείσουν ραντεβού να το αλλάξεις χωρίς να δώσεις cent. Για να είσαι καλυμμένος πάρε και την αστυνομία να έρθουν απλά να καταγράψουν το συμβάν, σε περίπτωση που πρέπει να μιλήσεις με την ασφαλιστική και σου τα μασάνε.
Βλαδιμηρε, σε ευχαριστω πολυ. Σε λίγο πάω στον ασφάλιστη να δω τι θα μου πει.
Βεβαια, αυτο που με καιει περισσοτερο, ειναι το τι θα κανω αν δε με καλυψει η ασφαλιστικη.
Aν το συμβολαιο σου το καλυπτει τοτε δε μπορουν να σου πουν τιποτα. Το πολυ-πολυ να φτασεις να κανεις το ειρωνικο/τραγικο: Να χρησιμοποιησεις τη νομικη προστασια που σου παρεχουν, εναντιον τους. Να τους πας δηλαδη νομικα, με εξοδα που σου καλυπτουν σιγουρα αυτοι.
Αν δεν ειναι καλυπτομενο απ το συμβολαιο σου, κανε μια ηπια δοκιμη με τον φταιχτη. Ποτε δεν ξερεις.