Εγω γιατι θυμαμαι να διαβαζω δηλωση τους που ελεγαν οτι ολα τα dlc για το witcher θα ειναι free?
Printable View
Εγω γιατι θυμαμαι να διαβαζω δηλωση τους που ελεγαν οτι ολα τα dlc για το witcher θα ειναι free?
Ναι τα dlc θα είναι free αλλά αυτά είναι expansion, δεν φταίμε εμείς, ο νονός που τα βάφτισε ... χε χε χε χε
lol ωραια η CD Project, αρχισε τα semantics ... μα δεν ειναι "DLC" ειναι "expansion"! lmao
Oχι παιδια ενταξει μην υπερβαλουμε, αλλο dlc αλλο expansion. Αλλο 5 σκινς, 1 quest και ενα Horse armor στα 10ε και αλλο 30 ωρες στα 25 ευρω. Απλως για εμενα προσωπικα ειναι ακριβο να δωσεις 25 ευρω σε ενα open world game (που εξ ορισμου εχει μεγαλη διαρκεια) και με ενοχλει που το ανακοινωσαν 2 μηνες περιπου πριν ενω πχ μπορει να ειναι και μερος του ιδιου του παιχνιδιου. Αλλα οκ εδω ειμαστε θα δουμε τι ακριβως ειναι το εξπ.
Αν είναι stand alone "expansions" όπως τα αντίστοιχα των GTAIV / I:SS να το δεχτώ, αλλά αν απαιτούν την ύπαρξη του κεντρικού τίτλου για να τα παίξεις τότε παραμένουν DLC. Μεγάλα σε μέγεθος και αξία μεν, αλλά πάντα DLC. Το να ζητούν λεφτά για επιπλέον υλικό/παιχνίδι δεν είναι κακό, ειδικά αν είναι σχεδόν οι τελευταίοι που πέφτουν σε αυτή την λούμπα που εμείς σαν παίκτες επιτρέψαμε. Το κακό είναι για μένα προσωπικά α) αφενός η ανακοίνωση των κάθε λογής επιπλέον υλικών κλπ πριν καν καλά καλά ολοκληρωθεί και βγει το παιχνίδι (ήτοι είναι ήδη μέρος του production, προφανώς στερώντας και πόρους από τον κεντρικό τίτλο) β) αφετέρου το να είναι όλα αυτά τα "επιπλέον" υλικό κομμένο ενδεχομένως από τον κεντρικό τίτλο. Μπορεί να είναι τεράστιο και να προσφέρει ατέλειωτες ώρες ποιοτικού παιχνιδιού, αλλά ακόμη και έτσι το να κόβεις περιεχόμενο για να το σερβίρεις μετά επί πληρωμή μου κάθεται στον λαιμό, ειδικά αν περιέχει και επιπλέον πληροφορίες για το campaign, δημιουργώντας σεναριακά κενά που "καλούνται" να κλείσουν αυτά. Όπως πάντα, δεν πρόκειται να πάρω κάτι επιπλέον παρά μόνο αν μου το δώσουν δωρεάν (βλ. I:SS First Light) ή το τσιμπήσω σε ειδική τιμή σε κάποιο "συνολικό πακέτο" (βλ. GTAIV complete edition).
Παιδια δεν συμφωνω.
Και θα σας πω το γιατι, γιατι ολο αυτο ειναι ενα ωραιοτατο "τρικ" για να εξακολουθουν να εμφανιζονται ως οι "καλοι" και ολοι οι υπολοιποι λιγοτερο καλοι.
Ας ακολουθησω ομως την αποψη σας. Οκ ας πουμε οτι κατα ενα μαγικο λογο το expansion δεν ειναι downloadable content και ας παιξουμε με τις λεξεις.
Βρισκω 2 προβληματα σε αυτην την φαση:
α) Για ποιον λογο η "καλη" CD Project εκανε τετοια αρθρα http://www.ign.com/articles/2015/01/...ainst-paid-dlc εμφανιζοντας εαυτον της ως υπερμαχο των downloadable content και δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι το παιχνιδι θα εχει "expansions" payable... Γιατι αφηνουν τον τιτλο να λεει 16 (!!!) free DLC και δεν λενε τιποτα, πουθενα οτι το ουσιαστικο DLC (συγνωμη... "expansion") .... ειναι payable.
β) και κυριοτερον:... expansions? Πριν ακομα κυκλοφορησει το game? 30 ωρες μαλιστα? 30 ΩΡΕΣ???? Τι διαολο? λιγο νωρις δεν ειναι να ανακοινωνεις οτι θα βγαλεις τοσο μεγαλο content πριν ακομα κυκλοφορησεις το παιχνιδι σου? Η CD Project δεν ηταν αυτη που ελεγε οτι δεν θελει να κοβει τιποτα απο τα παιχνιδια της και να μην στερει υλικο? Τι διαολο? Εχουν ηδη σκεφτει/σχεδιασει τις επομενες 30 ωρες παιχνιδιου? Λιγο περιεργο δεν ειναι? Η Ροκσταρ οταν εβγαλε τα expansion του GTAIV δεν τα ανακοινωσε 1 μηνα πριν βγει το παιχνιδι... ελεος!
Γι αυτους τους λογους νομιζω οτι η CD Project απλα παιζει με τις λεξεις και μοιαζει σαν να συμπεριφερεται σε παιδια δημοτικου...
πολυ σωστος.... και αν αναλογιστεις οτι το παιχνιδι εχει λενε 200 ωρες playtime με 70 ευρω(στο PC το αγοραζεις μεχρι και με 30,αλλα ας το παραλειψω μιας και ειμαι σε console forum) αναλογικα οι 30 ωρες των expansions θα πρεπει να κανει 10-15 ευρω....
απο οπου και αν το πιασετε η υποθεση των dlc/expansions θα βρωμαει μια ζωη....
να λεμε και του στραβου το δικιο παντως,οποια αλλη εταιρια εβγαζε 30 hour expansion θα το εκοβε σε 5 DLC των 10 ευρω και θα εβγαζε πολλα περισσοτερα
Μεγαλη μαγκια της CD project θα ταν αν ανακοινωνε αυτα τα expansions οταν θα εβγαζε το GOTY η το Enchanced edition σαν ακομα ενα selling point και φυσικα να τα πουλουσε και ξεχωριστα σαν DLC για οσους θα ειχαν το base game εξαρχης,τοτε ναι θα ταν τερμα worth it
bottom line,mixed feelings για την κινηση αυτη
Με αυτο συμφωνω. Ειναι περα για περα προφανες οτι η CDP επαιζε με τις λεξεις τοσο καιρο και αφηνε να γραφονται εντυπωσιακοι τιτλοι οπως "ολα τα DLC free για το Witcher 3", και πουθενα στα αρθρα αυτα δεν διευκρινηζαν οτι "ναι ξερετε αυτα ειναι κουστουμακια", το ζουμι ειναι payable.
Eπισης να αναφερω πως το expansion ειναι expansion...δηλαδη προσφερει περισσοτερες ωρες gameplay με νεους ηρωες , περιεχομενο, εχθρους, διαλογους κλπ με προφανως μεγαλη διαρκεια ωρας. Δηλαδη δεν υπαρχει διαφοροποιηση μεταξυ physical και digital. Eδω το first light που εκανε 25ε retail δεν ειχε πανω απο 10 ωρες gameplay. Εγω ειμαι κατα αυτης της κινησης της CD project γιατι 1 ειναι ακριβα, 2 προφανως παιζει να ειναι και ετοιμα στην κυκλοφορια του παιχνιδιου αρα ειναι σαν cut content.
Aλλα και παλι εδω ειμαστε, ας δουμε ακριβως τι θα περιεχουν και τα κρινουμε αναλογα, ως προς την ποιοτητα παντα.
Τελος ναι γιατι να μην πει η CDproject οτι τα DLC ειναι δωρεαν? Εδω οι αλλοι δεινανε 2500 χιλιαρικα για ενα σκιν πλοιου, ενω στο προσφατο ΜΚ με 5 ευρω παιρνεις 1 χαρακτηρα!!! (λες και ειναι φιγουρα gijoe) και 3 σκινς.... ΓΟΥΑΟΥ!
δε νομιζω να ναι cut content απο το παιχνιδι(δηλαδη να ναι ετοιμα ηδη),απλα ειμαι σιγουρος πως ειχαν στο μυαλο τους να τα κανουν και απλα ειπαν θα τα κανουμε μετα το release για να τα χρεωσουμε σαν expansions και δεν καθισαν να τα κανουν implement στο base game...
οπως ειπες και πιο πανω εδω πουλανε 25 ευρω "expansions" με 10 ωρες gameplay max,οταν η CD Project προσφερει 30 με τα ιδια λεφτα,το financial success το χουν σιγουρο,ποσο μαλλον και την γενικοτερη αποδοχη του κοινου για το value for money
επισης να πω πως πιστευω οτι η CD Project παραμενει η πιο gamer friendly εταιρια και θα παραμεινει για πολλα χρονια,απλα καταλαβαν οτι δε χρειαζεται να το παιζουν αγιοι οταν εχουν να ανταγωνιστουν διαολους (EA,Ubisoft)....Οταν στο AC:Unity πρεπει να πληρωσεις για να ανοιξεις ενα chest,καταλαβαινεται οτι δε χρειαζεται να κανει πλεον κατι τρελο η CD Project για να κερδισει την κοινη γνωμη και την συμπαθεια του μεσου gamer,οποτε σου λενε γιατι να μην το εκμεταλευτουμε αυτο οσο μας παιρνει? Αφου παλι οι καλυτεροι θα μαστε
το ειχαν δηλωσει παλια πως αν βγαλουν ζουμερο content θα το χρεωναν,τα DLC που περιεγραφαν αυτοι ειχαν ξεκαθαρισει οτι θα ναι καποια μεμονομενα quests,items η καποια αλλα features για το παιχνιδι.Νταξει σαν τιτλος ειναι ισως misleading,αλλα στις συνεντευξεις το χαν δηλωσει ξεκαθαρα αυτο αποσο θυμαμαι
Nαι δεν διαφωνω σε αυτο. Το θεμα ειναι πως προσωπικα δεν κρινω την CDproject με τις βρωμικες εταιρειες, προφανως δεν γινεται καν να το κανεις αυτο. Εχω επισης καταγραψει σε καποιο παλιο μου ποστ για τη Cdproject πως μεγαλωσε αποτομα και πως υπεπεσε σε διαφορα λαθη, για να γινει commercial.
The Witcher 3 speedrun takes devs about 25 hours
Quote:
Just how big is The Witcher 3: Wild Hunt? That's one of the big questions occupying the minds of fans who are readying to enter the world of the Polish-developed RPG saga.
The studio's promising around 100 hours of content (and several more with DLC factored in), arounds 50 of which will be the main story - on a normal play-through.
But what about a speedrun? Well, a still-sizeable 25 hours is the time to beat, according to CD Projekt Red themselves. Talking to the developer during the Frankfurt leg of Bandai Namco's Level Up event this week, Gamereactor Germany were told that even the fastest of the internal testers took 25 hours to complete the story. That's taking the best route, clicking through all dialogues.
Naturally these testers know the game inside and out though, so it's quite safe to say there is no need to worry about lack of content in Wild Hunt.
Nεο Gameplay Trailer παρακατω. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα τουλαχιστον ολο το 1.30 λεπτο στην αρχη μου μοιαζει με PS3 αντε λιγακι PS4 game. Τι εχουν κανει????????
https://www.youtube.com/watch?v=nYwe_WHARdc
^^ Noμιζω οτι εισαι υπερβολικος. Μαλλον εχεις καιρο να παιξεις PS3 game.
Καλα ναι μπορει. Απλα μου φαινoνται κακασχημα/χοντροκομμενα τα μοντελα ΟΛΩΝ των χαρακτηρων!
Is it me???
Αυτο που, μαλλον, θέλει να πει ο Roy, ειναι πως θα περίμενε μεγαλύτερη "ψαλίδα" για παιχνιδι PS4 σε σχέση με ενα του PS3.
Τωρα... Τι με χαλαει εμενα στα γραφικα του. Καταρχην το οτι δεν ειναι οτι είχαμε πρωτοδει. Αλλα αυτο το εχω χωνέψει καιρο τωρα. Αυτο που αισθητικά με χαλαει, ειναι η χρωματική παλέτα των γραφικών. Ειναι πολυ έντονα τα χρώματα, με αποτελεσμα να δίνουν μια, πως να το πω, "ψεύτικη" αίσθηση του περιβάλλοντος, κατι που "κοντράρει" με το setting του παιχνιδιου. Την ίδια αίσθηση μου προκαλεί και το Far Cry 4. Μπορει να ειμαι εγώ, αλλα αυτα τα γραφικα, χωρις να ειναι άσχημα, δε με πείθουν. Σκέφτειτε, πχ, το Witcher με γραφικα Order. Οκ, δε γινεται, αλλα ποσο πιο φυσικό θα ηταν ενα τέτοιο αποτελεσμα;;;;
Για τα χρώματα... δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις της TV/monitor γιατί εγώ ας πούμε επιδιωκα τέτοιο look στο far cry επειδή μου φαινόταν 'μουντά' τα χρώματα! Κατάφερα να το πετύχω το look που λες με scenery Mode και υψηλό contrast και saturation. Δοκίμασε το λίγο και είμαι σίγουρος ότι θα δεις διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι να ρίξεις το saturation στο 50% αν δεν σου αρέσουν έντονα (και ομολογουμενως unrealistic) χρώματα.
Ρε παιδια πλάκα κανετε; Μιλαμε για τεραστιο παιχνιδι open world, πως να δωσουν γραφικα υπερτατα; Δεν γινεται αυτο! Τα γραφικα ειναι σουπερ για το ειδος του παιχνιδιου. Γραφικα τρελα σε Open world θα δουμε στο ps6 και αν...