http://m.aliexpress.com/item/32270583604.html
Αυτο πως γινετε; Τηλεοραση που εδω εχει 28000€ να σου λεει αυτος οτι την δινει τσαμπα και χωρις μεταφορικα!!
Δεν σου στελνει τιποτα λογικα ε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
http://m.aliexpress.com/item/32270583604.html
Αυτο πως γινετε; Τηλεοραση που εδω εχει 28000€ να σου λεει αυτος οτι την δινει τσαμπα και χωρις μεταφορικα!!
Δεν σου στελνει τιποτα λογικα ε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σου στελνει...την φωτογραφια της τηλεορασης:P
Ασε που γραφει Display Format:1080P (Full-HD) ενω η TV εχει 4Κ αναλυση.
Εγώ έχω την sony 50"w829 και είμαι ικανοποιημένος.
ωραια κοιτα η samsung ειναι quad core και εχει μια ιντερνετικη πλατφορμα πιο οικεια και λιγο γρηγοροτερη και απο την sony που ειναι dual core και θελει συνηθεια και εξοικείωση.(εμενα δεν με νοιαζει καθολου αυτο)
στα χρωματα εαν στον Κωτσο εβαζαν τα βιντεο που τους εχουμε στειλει θα εβλεπες οτι απο εικονα δεν χανει σε σχση με την sony, αλλα τα χρωματα μας ναι ειναι εντονοτερα σε σχεση με τα φυσικα,απαλα χρωματα που βγαζει η sony.
το 3d που λες πρεπει να εχει ενεργο η sony (με μπαταρια δλδ οπως και η samsung αρα εχεις full hd 3d αρα δεν υπαρχει διαφορα)
εαν ρωταγες εμενα εγω θα αγοραζα την sony..input lag μικροτερο και απο xρωματα ειναι αυτα που μου αρεσουν.τωρα η samsung 700euro ειναι τσαμπα οταν γνωστα καταστηματα την εχουν 899.προσεχε την μην ειναι απο επιστροφη πελατη ή απο επιστροφη service.οτι και να επιλεξεις θα ειναι σουπερ.
εγω εχω βαλει στο ματι την 49''χ8505 που θα παει δεν θα πεσει η τιμη της..
Sony και ξερω ψωμι! ΧΑΧΑ!
Καλησπέρα κ απο μένα παιδιά! Μετά απο αρκετό ψάξιμο κ διάβασμα έχω καταλήξει στην αγορά της SAMSUNG UE48H6400.. Δεν θέλω τπτ το ιδιαίτερο να κανω με την tv, απλα να παρακολουθώ τηλεόραση κ καμιά ταινια! Για παιχνίδια σχεδόν καθόλου.. Πιστεύω πως θα είμαι υπερκαλυμμένος! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το eshop ειναι έμπιστο για την αγορά της γτ διάβασα διάφορα περι παραεισαγωγής, πρόβλημα στην εγγύηση κ διάφορα τέτοια.. Η τιμή της αυτη τη στιγμη είναι στα 629€ κ συμφέρει απίστευτα!
599 στα mediamarkt και 565 στο ηχοεκφραση. γιατι να πας στο eshop?και ναι ειναι παραεισαγωγη
Πρώτα απο ολα ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτο το μοντέλο που είδες ειναι η ue48h6200, εγώ κοιτάω την h6400 που εχει σαν έξτρα τα 2 ζευγάρια γυαλιά κ το τηλεχειριστήριο smart touch.. Κατα τα αλλα ειναι ίδιες.. Απο ότι βλέπω όμως η ηχοεκφραση που μου είπες την εχει στα 634€ όποτε αν ειναι αξιόπιστο κατάστημα μπορώ να κάνω απο εκει την αγορά, αρκεί να στέλνει με αντικαταβολή γτ είμαι λιγάκι μακριά..
σωστος ο φιλος απο τρεχαλα ουτε καν ειδα οτι λες για την Η6400..κοιτα η Ηχοεκφραση ειναι ενα σοβαρο καταστημα εδω και χρονια.τωρα για αποστολες παρε ενα τηλ. και ρωτα
απλα να ξερεις πως για οτι θες να παρεις το παζαρι παει συννεφο σε κωτσο(συγγρου) και public συνταγμα απλα το μονο που εχεις να πεις ειναι οτι ο ταδε μου την δινει τοσο..
αυτο το λεω και για τα αλλα παιδια που ισως να θελουν να αγορασουν τηλεοραση.απλα να τους πω οτι θα μας ερθουν φετος τηλεορασεις android tv απο sony,quantum dots τηλεορασεις απο samsung και lg και με την samsung να βαζει ενα application (sony) που ο καταναλωτης θα παιζει παιχνιδια του ps3 kai ps2 μονο με ενα reomote..καλο εεε?
Δεν πειράζει ρε συ λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν το είδες!! Απο Γιαννιτσά είμαι κ εδώ έχουμε μόνο Κωτσόβολο welcome stores κ μετα ότι υπάρχει στην Θεσσαλονίκη.. Άλλο απο την στιγμή που ειναι κομπλέ σαν κατάστημα η ηχοεκφραση μπορεί να πάρω απο εκει.. Απλά δεν ξερω τι γινεται σε περίπτωση που πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση, θα πρέπει να την στείλω στο κατάστημα τους; Θα προσπαθήσω να κάνω κανα παζάρι αλλα δύσκολο μου φαίνεται σε τέτοια καταστήματα..
οχι η εγγυηση ειναι της εταιριας δλδ της samsung hellas sony hellas κλπ...αρα μιλας με εταιρια και αν βγαλει βλαβη σου λενε στο μερος που μενεις ποιος ειναι συμβεβλημενος τεχνικος..αυτο που λες φιλε μου θα το εκανες αν αγοραζες απο to eshop
Ααααα οκ φίλε μου, κατάλαβα!! Ευχαριστώ πολύ κ πάλι για την βοήθεια σου, να'σαι καλά!! Ό,τι χρειαστώ ξαναρωτάω!!
Τελικα κατεληξα στην samsung 50h6400.Οπως ειπα,μου βγηκε στα 700,οποτε γλιτωσα αρκετα χρηματα.
Δεν εχω προλαβει ακομα να παιξω με τις ρυθμισεις της και τα χρωματα(μονο δοκιμες),αλλα επιτελους τωρα που ειναι σ/κ θα ασχοληθω.
Πρωτη εντυπωση εχω παθει πλακα με την εικονα σε hd,μιας και η μεταβαση απο samsung 32 r86 ηταν μεγαλη.Πανεμορφο πανελ,πολυ γρηγορο το smart,δοκιμασα και λιγο ps3 και η διαφορα ηταν τεραστια φυσικα απο την προηγουμενη.
Eφαγα και μια ξενερα στην αρχη με το ps3 μιας και οταν ηταν ενεργοποιημενο το 1080p εκανε το blinking καθε 4-5 δευτερολεπτα.Κρασαρε δηλαδη και εικονα και ηχος.Αγορασα αλλο hdmi μηπως εφταιγε αυτο,αλλα μετα απο πολλη αναζητηση σε forums βρηκα οτι ηταν κλασικο προβλημα του super slim(αλλα και αλλων μοντελων) και τελικα το προβλημα ηταν στο μαυρο του ps3.Οποτε λυθηκε.
Για το θεμα της συσκευασιας που ανεφερα πιο πανω και επειδη ηθελα να ειμαι σιγουρος,σε ελεγχο που εκανε τεχνικος της samsung ειδε οτι εχει παιξει μονο 12 ωρες,απ την στιγμη που την εβγαλα απο το κουτι δηλαδη.
Εκανα τα διαφορα τεστ και προς το παρον ολα καλα.
Να πω οτι το μεγεθος προς το παρον ειναι ιδανικο στα 2,3 μετρα(δεν θα πηγαινα σε πιο κατω).
Περισοτερες εντυπωσεις οταν την δουλεψω.Περιμενω και καποια καλη προσφορα για ps4 και ειμαι κομπλε.
Ευχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις και τις γνωμες!
Εγω οταν αγόρασα την samsung 50h6200 τα ειχε μεσα ολα διπλα τηλεκοντρόλ καλώδια ρεύματος; υπερύθρων κτλπ χαχαχ δε ξερω για ποιο λογο μαλλον καταλαθος βαλανε κι αλλα
καλησπερα στο καταστημα που ειμαι αυτη την στιγμη( MediaMarkt στον Ρεντη) βγαλαμε καποια μοντελα σε προσφορα
καποια ειναι δειγματα και καποια εχουν στοκ. η λιστα εχει ως :
Panasonic 55 AS800 απο 1599 τωρα 1197
Panasonic 55 AS650 απο 1289 τωρα 997
Panasonic 58 AX800 απο 3289 τωρα 1797
Samsung 55 H6640 απο 1299 τωρα 1197
Sony 55 X8505 απο 1899 τωρα 1697
Sony 65 X8505 απο 3599 τωρα 3297
Sony 55 W805 απο 999 τωρα 899
Sony 65 W955 απο 2599 τωρα 2297
Samsung 55 HU8200 απο 2369 τωρα 1799
Δεν ξερω εαν εκανα καλα και το ποσταρα εδω αν κρινουν τα παιδια οτι ειναι λαθος ας το διαγραψουν.
Θα πρότεινα Panasonic αλλα εχει σταματησει να βγαζει plasma, την δικια μου την εχω 4 χρονια και δεν την αλλαζω με τιποτα ;).
τι να πω ρε παιδια αυτα ειναι γουστα η 58 AX800 πλησιαζει την εικονα μιας plasma tv
Σκέφτομαι να αλλάξω την 23" που έχω τώρα στο γραφείο μου και να βάλω την παρακάτω.
http://www.public.gr/product/sound-a...2c4f4-21661801
Τι λέτε αξίζει;;; Και ο υπολογιστής και το ps4 θα είναι συνδεδεμένα στη συγκεκριμένη