Dubsmash από τις πιο χαβαλετζίδικες εφαρμογές!!
Printable View
Dubsmash από τις πιο χαβαλετζίδικες εφαρμογές!!
Καιρο εχω να μπω guys και μου λειψατε...
αλλα με εχει φαει η κριση so I cant even buy games and stuff :(
Και εμεις σε εχουμε χασει και μας λειπεις, ειδικα τα videos με τον Tnf50, σου ευχομαι να σου παν καλυτερα τα πραγματα, γιατι και εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο οικονομικης αποψης.
thanks και μενα μ εχουν ληψει τα βιντεακια , στο μελλον κατι θα γινει σιγουρα...αλλα στο μελλον ομως...
Ναι ρε mast(er)ορα που εισαι?Ολους μας εχει χτυπησει η γαμ@κριση ελπιζω σου πανε ολα καλα...
Να σ πω...bloodborne δεν θα εχει?
αστα να πανε ρε , δεν εχω καν πσ4 και ξαφνικα να βρεξει 400 ευρω δε παιζει , αν βρω δουλεια κατι θα γινει αλλα και παλι μαμησε τα ...
Προβλέπω 2-1 το παιχνίδι σημερα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ελπίζω να το παίξατε !!!
Ναι ρε Πανάθα!!!!!
Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, η εικονα που προσφερει ο Αντ1 η ο σχολιασμος απο το τραγικο Τσωχο!!
Και τα δύο Μήπως; Δεν μπορώ να δω μπάλα στην 55αρα από αντι1 με καμία δύναμη. Χάλια μαύρα.
Οτι και αν φταει. Δεν γνωριζω τι ειναι. Η εικονα ειναι αθλια!
Eιδικα σε μεγαλες tv η κατασταση ειναι τραγικη νομιζω στα γενικα πλανα που βλεπεις ποδοσφαιρο.
Και κατι που εχω παρατηρησει στη nova... σε ματς εντος ελλαδας η εικονα οκ... ειναι καλη αλλα οχι αριστη.
Σε ματς CL ομως που παιζουν εκτος το σημα ειναι super...
Τι διαολο... θεμα Cαμερας ειναι τελικα?
Ναι βεβαίως ειναι θέμα κάμερας.. Οι κάμερες που χρησιμοποιούνται στο Ch. League ειναι HD τελευταίας τεχνολογίας ενω προφανώς στο Ελλάντα ειναι χαμηλότερης ποιότητας. Αν έχεις Home Cinema θα προσέξεις οτι στο Ch. League ο ήχος επίσης ειναι ανώτερος. Δεν ξέρω αν βγάζει 5.1 αλλά προσωπικά γουστάρω γιατι τα συνθήματα ακούγονται σε όλο το σαλόνι..
Για την Nova δεν ξερω, αλλα στο N-HD ο ηχος ειναι Dolby 2.0. Δεν ειναι 5.1 αλλα ειναι σαφως καλυτερος απο το stereo (τι εχουν τελος παντων) στην SD εκδοση.
Επισης, παλι στo N-HD, η αναλυση ειναι 1440x1080.
Ξερω γω τι δειχνει?:silly:
Αυτο που διαβασα, ηταν οτι ξεκινησαν με 1920 αλλα μετα το γυρισαν σε 1440.
Μου κίνησε αρκετά την περιέργεια ώστε να το ψάξω.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Anamo...een#Television