Thanks φίλε !
Printable View
Eξαρταται πως παιζεις τα παιχνιδια σου φιλε μου. Αν παιζεις λες και σε κυνηγαει κανενας με shotgun να σου παρει την κονσολα και να μην ξαναπαιξεις ποτε, μπορει να κρατησει και 5 ωρες... ξερω γω... εγω εχω πανω απο 10 αυτη τη στιγμη (αρκετα πανω) αλλα εγω ειμαι το αντιθετο φιλε μου. Θα κατσω να χαζεψω το τοπιο, θα ψαξω παντου για θησαυρους, θα σταματαω και θα ακουω τι μου λενε οι χαρακτηρες την ωρα που παιζω, θα χαζευω το σημειωματαριο του Ντρεηκ που εχει πολλα πραγματα, θα δοκιμαζω οτι κουλο μου κατεβει, θα χαζευω τα γραφικα -ωπα περιμενε, αυτο το ειπα ξανα-.
Νταξ καποιος αλλος, βουρ στον πατσα που λεμε... παιζω απλα για να δω το τελος, δεν δινω δεκαρα για τα υπολοιπα απλα μπαμ μπουμ speed run και credits και παμε για αλλα.
Ολα θεμιτα, αλλα εγω δεν παιζω ετσι τα παιχνιδια μου. Το Uncharted δεν ειναι Grand Theft Auto να πεις οτι επιβαλλεται να εχει διαρκεια 20+ ωρων. Ειναι μια κινηματογραφικη περιπετεια. Αν το τραβηξουν πολυ θα αρχιζει να κουραζει. Θεωρω οτι η διαρκεια του -για εμενα παντα- ειναι πολυ καλη.:a040:
Ε το uncharted το 2 ας πουμε ηταν 10ωρακι περιπου , ωραιοτατο!Δεν εκανα τρελες παυσεις για θησαυρους κλπ αλλα πολυ νορμαλ το πηγα, 3-4 μερουλες.Ελεγα ρε συ μπας και το εκαναν ξερω γω κανα 15αρι τουτο εδω!Ενταξει τα γραφικα δεν χρειαζεται να τα λεμε καν.Δλδ αν δεν ειχε και το uncharted τοπ γραφικά να την καιγαμε την κονσόλα!Ειναι η ND στη μεση...δεν παιζει το "τετοιο" της!
Συνεχίστε τα σχόλια εσείς, να χαζεύουμε εμείς που δεν το έχουμε ακόμη :DQuote:
Originally Posted by batmaster/Collector's Editions Forums
Καλά άσχετο λίγο αλλά δεν ξέρετε πόσες φορές έχω δει την εικόνα με την φάτσα του Drake στην έρημο, από πέρσι.
Και λέω θα μου φανεί το ίδιο εντυπωσιακό άμα δεν την είχα δει τόσες πολλές φορές.
Explorer Edition Unboxing
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=p5U47DqgGlc"]R&B: Uncharted 3 Explorer Edition Unboxing - YouTube[/ame]
Μόλις το τερμάτισα!!!
Να πω την καθαρή μου την αλήθεια όταν το πρωτοξεκίνησα δεν ενθουσιάστηκα πολύ...
Αλλά το παιχνίδι πραγματικά είναι αυτό που λέμε παίρνω φόρα και σιγά σιγά απογειώνομαι...
Ξεκινάει σχετικά χαλαρά (για μένα) αλλά με κάθε chapter γίνετε όλο και καλύτερο ώσπου σε φάσεις σε πιάνει και λες WTF? Αυτό πως θα το ξεπεράσουν; Κι όμως....
Όσοι το τερματίσατε, απορία:
Spoiler!
Άσχετο: First Pass: 67/100 treasures! :D
Final play time: 11:32 στο Hard (αν και όπως και ο val και εγώ χάζευα πολύ!)
ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!
^^Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο αλλά ούτε το 2 μου είχε φανεί. Φυσικά δεν το λες και εύκολο με τίποτα....
Ε δεν θα μείνουμε στις 10 ώρες. Έχουμε και το crushing και όλα τα υπόλοιπα τροπαιάκια καθώς και ΠΟΛΥ ψάξιμο για treasures. Άσε που είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ούτως ή άλλως ;)
Platinum θα το παρω...το αποφασισα.Crushing κλπ δεν ξερω τι παει να πει εδω και καιρό (lol) σε κανενα παιχνιδι, γραφικα δεν μενδιαφερουν τοσο πολυ πια απλα καλο ειναι να υπαρχουν για να δειχνουμε ποιο ειναι το αφεντικό :P και multi 3ου προσωπου με dualshock ειναι για τα νιάτα οχι για εμενα...!
Ζηλευω δεν μπορω να πω αλλα δεν δινω 50ευρακι αυτη τη στιγμή με τπτ.Πιο πολυ ζηλευω αυτους που εχουν ορεξη και λιωνουν τα παιχνιδια τους ειναι η αληθεια αλλα δεν ειμαι σε φαση...δυστυχως.
Το ps3 να μην καει μεχρι τοτε και υπομονη εχω.
μιας και αναφέρθηκε , θεωρώ πως είναι πιο εύκολο το hard που παίζω τώρα από το hard του uncharted 2 , (μέχρι το σημείο που έχω φτάσει πάντα ετσι) εκτός και αν αλλάζει δραματικά στα τελευταία chapters...!
πάντως συμφωνώ με τον Δημήτρη , όσο περνάνε τα chapters γίνεται ακόμα καλύτερο , και σαν σενάριο και σαν πλοκή & gameplay αλλά ακόμα και τα γραφικά του , τα τοπία , όλες οι λεπτομέριες (δεν μπορώ να πιστεψω το πόσο πιστικά έχουν μεταφέρει π.χ. τον φωτισμό στο σκοτάδι και την σκια που δημιουργείται..κ.α.) :respect7:
να υποθεσω πως για να ξεκλειδωσει το τελευταιο επιπεδο δυσκολιας, πρεπει να γινει τερματισμος στο hard πρωτα? ή ειναι απο την αρχη ξεκλειδωτο?
^^Θεωρώ οτι στο normal θα σας φανεί πολύ εύκολο....
ναι παναθεμά με !! έχω πάρει και πλατίνα σε ότι παιδικό game υπάρχει ! χαχα:hysterical: πέρα από την πλάκα , γενικά ισχύει αυτό που λες (και σε μένα) !
όπως και στο 2 πρέπει πρώτα να το τερματίσεις στο Hard .
καλά κάνεις ! κοίτα τέτοια games δεν βαριέσαι ποτέ να τα ξαναπαίζεις και να τα ξαναπαίζεις !!
hard κατευθειαν.
thanks
Χαλαρά Hard, κι εμένα πιο εύκολο μου φαίνεται (ίσως παίζει ρόλο που έχω πλατινάρει τα προηγούμενα 2).
Αυτά είναι! :D Άντε καλορίζικο σε όσους το πήραν και καλό κάψιμο..Εννοείται πως θα το πάρω και γω αλλά σε καμιά βδομάδα γιατί έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν θα αντέξω να το έχω στην ζελατίνα :D
Κι εγω το τελειωσα και μου πηρε 14 ωρες. Βεβαια οπως εχω πει εγω υπ[ηρχαν στιγμες που απλα παραταγα το Dualshock και χαζευα το παιχνιδι...
Ειδικα προς το τελος του. Επισης εγω προσπαθουσα να εξουδετερωσω οσο το δυνατον περισσοτερους εχθρους με stealth (ειδικα στα επιπεδα που βαση σεναριου εμοιαζε πιο λογικο να πας stealth αντι βουρ στον πατσα) αρα ετρωγα ωρα σε αυτα τα κομματια και τα ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο πιστευω απο το να τα περναγα στο ντουκου.
Γενικα η διαρκεια του ειναι στα ιδια επιπεδα με το 2. Δεν το συζηταμε οτι θα το παιξετε στο hard... στην αρχη ειναι ευκολο μετα δυσκολευει αρκετα, αλλα εννοειται οτι θα παιξετε ετσι. Οσοι εχετε λιωσει τα αλλα uncharted θα σας φανει πιο ευκολο απο τους υπολοιπους.
Για εμενα το pacing του παιχνιδιου ειναι υποδειγματικο. Δεν ενιωσα σε κανενα σημειο βαρεμαρα ή οτι θα επρεπε να ειναι τα πραγματα αλλιως. Ολα ειναι στημενα γυρω απο το σεναριο και την ιστορια και πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που αποφευχθηκαν αρκετα "κλισε" ακομα και για τα δεδομενα του Uncharted που ειναι γεματο κλισε (και το διακωμωδει και το ιδιο το παιχνιδι το γεγονος αυτο!).
Το τι εννοω το περιγραφω στο σποιλερ παρακατω, εννοειται οτι δεν το ανοιγει κανεις παρα μοναχα οσοι τελειωσαν το παιχνιδι!!
Spoiler!
Γενικα το τελειωνεις και το ξαναξεκινας καπακι... εντελως...
Κατι αλλο μαγκες που θελω να ρωτησω (δεν ειναι σποιλερ μην φοβαστε), οπως ολα τα uncharted ετσι και αυτο πρεπει να εχει μπονους οταν ολοκληρωσεις το παιχνιδι να μπορεις να βαλεις εξτρα κουστουμια, εφφε φωτισμου, οπλα κλπ κλλπ... που ειναι αυτα ρε παιδια δεν τα βρισκω πουθενα...
Εννοειται οτι το τελειωσα και το ξαναξεκινησα καπακια....
Τα Behind the Scenes και όλα αυτά τα βίντεο που υπήρχαν στο δύο υπάρχουν και εδώ; Άκουσα ότι τα έχουν μεταφράσει και αυτά στα ελληνικά.
για όλους όσους το έχουν "κάψει" ως τώρα, και για εμένα τον κουλό, που στο normal και στο chapter 3-4 ίσως να έχασα και 10 φορές!!!! να δω πόσο θα μου πάρει να το τελειώσω (βέβαια παίζω και λίγο, 1-1,5 ώρα την φορά και πολύ είπα).
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0wUQLOiCOFQ"]ΞΞΞΞ¦ΞΞΞΣΠ"FLASH Ξ₯ΞΑΠΞΞ*ΞΞ€ΞΞ‘ΞΞΞ£" - YouTube[/ame]
@Val (Spoiler γενικά για την ιστορία του παιχνιδιού)
Spoiler!
Oχι ρε φιλε... κριμα οντως... μεγαλη ξενερα για να ειμαι ειλικρινεις... :(
Την δικαιολογια δεν την χαφτω για να πω την αληθεια, μαλλον ο χρονος πιεζε... ελπιζω να το βαλουν σε καποιο patch... θα κανω σιγουρα θρεντ στο site της Naughty Dog. Αν μη τι αλλο ακουνε και το εχουν αποδειξει.
Να πω σε αυτο που ρωτησατε πιο πανω υπαρχουν 4 making off και εχουν κανονικοτατα υποτιτλους.
Τωρα οσον αφορα την ιστορια Δημητρη,Spoiler!
Ερώτηση: Οι υπότιτλοι παίζουν εφόσον έχεις βάλει γλώσσα Ελληνικά ή τους διαλέγεις στο βίντεο;
διαλεγεις την γλωσσα απο το κεντρικο μενου και μετα μενει εκει μεχρι να το ξαναλλαξεις. Αν εχεις ελληνικα σαν επιλεγμενη γλωσσα τα παντα θα ειναι στα ελληνικα.
Και τωρα που το παιζω δευτερη φορα, να πω οτι η μεταφραση ειναι πραγματι εξαιρετικη. Εντυπωση προκαλει το οτι τα αστεια που βγαζουν νοημα μονο στα αγγλικα τα εχουν σουλουπωσει με ομορφο τροπο ωστε να βγαζουν αναλογο νοημα στην δικη μας γλωσσα. Δεν ειναι τοσο πετυχημενα οσο στα αγγλικα, αλλα πραγματικα ειναι μια εξαιρετικη προσπαθεια! :)
Ούτε εγώ την χάφτω (και μου κάνει εντύπωση που δεν το ανέφερε κανένα review, γι' αυτό θα του έβαζα 9 ή 9.5 και όχι 10 που σημαίνει τέλειο, κι ας είμαι μεγάλος Uncharted fan), αλλά για SP patches μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε.
Κυρίως θα μου λείψει η δυνατότητα να παίζω τα cutscenes...
lol καλα δεν ειναι λογος να αφαιρεσεις βαθμους απο την ποιοτητα του παιχνιδιου ρε συ, ειπαμε! Ειναι σαν να κοψεις βαθμους απο μια ταινια επειδη δεν ειχε καλο making off ή κατι αλλο εξτρα, ασχετο με αυτο καθεαυτο το προιον.
Δεν νομιζω να τους ειναι τοσο δυσκολο ρε συ παντως. Εγω θα το κανω το θρεντ απο δευτερα. Ισως οταν βρουν λιγη λασκα να το υλοποιησουν. Θα αναφερω συγκεκριμενα και ατο που λες για τα cutscenes (αν και ανετα μπορεις να τα βρεις σε λιγο καιρο σε τορρενταδικο ολα σε ενα αρχειο και 1080ρ ποιοτητα).
την 1η φορα που θα βάλεις το δισκάκι μέσα θα σε ρωτήσει τι γλώσσα θες , απλά οι υπότιτλοι δεν ειναι default enable , θα πρεπει να τους ενεργοποιήσεις απο το μενου.
Εγώ έχω μόνο τους υποτιτλους στα ελληνικά και το υπόλοιπο κείμενο στα αγγλικά με βολεύει καλύτερα , και κανινκά αγγλικούς θα τους είχα αλλά είναι τόσο κινηματογραφικό το παιχνίδι που είναι σαν να βλέπω ταινία ,
Ε κοίταξε, όταν τα Uncharted 1 & 2 έχουν ήδη κάποια features, χτυπάει άσχημα να μην τα έχει και το 3ο... τα story/graphics/physics μια χαρά αξίζουν το 10άρι, αλλά στα features έγιναν κάποιες εκπτώσεις και γι' αυτό θα έκοβα λίγο την βαθμολογία από εκεί, για να χτυπήσω καμπανάκι στους devs.
Γι' αυτό δεν παίρνω στα σοβαρά κανένα review, είτε έχει τέλεια βαθμολογία, είτε χάλια, πολλές φορές γράφουν άκυρα πράγματα (τους πείραξε ο πιο ρεαλιστικός χειρισμός των όπλων λόγω recoil και οι ίδιες φάτσες σε μερικούς NPC -και το Heavy Rain είχε το ίδιο θέμα- εικάζω λόγω τεχνικών περιορισμών), αλλά κανένας δεν ανέφερε ότι λείπουν σημαντικά features που τα είχαμε δεδομένα από τα προηγούμενα Uncharted.
Ο καλύτερος κριτής είναι ο καθένας για τον εαυτό του και παρ' όλο που έχω ξοδέψει περίπου 1000 ώρες σε UC1 & UC2, είμαι αυστηρός σε κάποια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την ND, επειδή ξέρω ότι έχουν προγραμματισταράδες.
Εν κατακλείδι, πολύ φοβάμαι ότι με το 10άρι του IGN θα πάρουν λάθος μήνυμα οι devs ότι το παιχνίδι είναι τέλειο σε όλα σε σχέση με τους προκατόχους και μάλλον το Uncharted 4 δεν θα έχει SP tweaks/cutscenes menu... φυσικά εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά έτσι πιστεύω.
ΥΓ: Τα cutscenes είναι 720p, αλλά ειλικρινά βαριέμαι να κατεβάζω 45GB... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αφαίρεσαν και σκαμπάζω σε τεχνικό επίπεδο κάποια πράγματα, πραγματικά δεν βγάζει νόημα.
Συγνώμη. Δεν έχει επιλογή να ξαναδείς τα CutScenes;;
Έφυγε το αντίτυπο μου απο Ιαπωνία :) Κάποια στιγμή θα γράψω και γω τις εντυπώσεις μου! Ανυπομονώ να δω τι δεν έχω δει xD (έχω δει όλα τα επίσημα trailer )
EDIT: Δεν έχει επιλογή να ξαναδείς τα CutScenes;;Αληθεύει αυτό; Δεν έχει κάποιο theater mode για να τα βλέπεις ξανα;
Πρωτα απο ολα και προσωπικα αν με ρωτησεις οπως εχω πει πολλες φορες εδω περα, κανενα παιχνιδι δεν αξιζει 10αρι κατα την γνωμη μου. Κανενα. Σιγουρα ξενιζει η απουσια αυτων των μπονους, το ειπα αλλωστε.
Παντως να μην ανησυχεις για το αν θα παρουν λαθος μηνυμα... αλλωστε...γιατι ξαφνικα μετραει μοναχα η αποψη του IGN?? Σιγα ειπαμε, δεν ειναι και η μεκα του gaming! Υπαρχουν πολλα ακομη sites και πανω απο ολα η Naughty Dog θα ακουσει το κοινο αποδεδειγμενα. Αν ηταν να ειχαν καβαλησει το καλαμι θα το ειχαν κανει εξαιτιας του Uncharted 2 και των αμετρητων βραβειων που πηρε. Οχι ενος δεκαριου απο ενα site. οποτε μην ανησυχεις καθολου! :)
Εδω διπλασιαστηκε σαν στουντιο απο την στιγμη που εκανε αυτην την μεγαλη επιτυχια και η δομη τους παραμενει ακομα λες και ειναι ενα μικρο στουντιο λιγων ανθρωπων οπου δεν υπαρχει ξεκαθαρη ιεραρχια αλλα ολοι ακουνε τις γνωμες ολων ανεξαρτητα απο το τμημα και το rank. (δες τα making of)
Η Naughty Dog δεν καβαλαει καλαμι και δεν θα την αφησουμε εμεις. Εγω οπως ειπα θα φτιαξω θρεντ καλο θα ηταν να συμμετεχετε αρκετοι. Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει αντικτυπο το θεμα με τα bonus καθως θα λειψει σε πολυ κοσμο.
^^ ρε σεις , για εμάς το κάνανε !! θες να δεις κάποιο cutscene ?? ωράια , ξαναπαίξε το chapter ! ή ακόμα καλύτερα το game !! :hysterical:
εγώ σκέφτομαι να κάτσω στον καναπέ , να πάρω :pop2: και να βάλω άλλον να παίζει , εγώ απλά να βλέπω θέλω !!! να απολάυσω τα τοπία και τα σκηνικά που μπορεί να μου ξεφεύγουν όταν παίζω !
ποσα chapter εχει?