Οντως το πηγαδι δραμα...ρε παιδια αμα γυρισεις hunter dream μετα στο dlc μπορεις να Μην ξαναρχισεις αποντην αρχη?
Στάλθηκε από το LG-V480 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Οντως το πηγαδι δραμα...ρε παιδια αμα γυρισεις hunter dream μετα στο dlc μπορεις να Μην ξαναρχισεις αποντην αρχη?
Στάλθηκε από το LG-V480 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Level 54 και forbidden woods. Τρομερη και πανεμορφη περιοχη. Συνεχιζουμε δυνατα
Διευκρίνηση στην φώτο των stats μου γιατί τώρα το είδα, το damage στο R1 κανονικά είναι 828. Στη φώτο είχα ήδη πατήσει το "empty phantasm shell" οπότε έδωσε +80 damage.
Level 61 και μολις εβγαλα πολυ ανετα θα ελεγα τα 3 boss που ειναι μαζι, δε θυμαμαι ονομα.
Νεα περιοχη τωρα...byrgenwerth. Να δουμε τι μας περιμενει και εκει.
Ωραίος!!! Αυτοί (Shadow of yhraman) με είχαν ταλαιπωρήσει απίστευτα. Απο τα λίγα bosses που ειχα καλέσει βοήθεια. Εισαι στην αρχή εχει πολλες εκπλήξεις ακομα να δεις.. τυχερέ :)
^^Τους εβγαλα με την πρωτη πραγματικα.
Πολυ ευκολο ηταν και δε το περιμενα
Και εγω . Νο9μιζω οτι παιζει ρολο ποιον θα φας πρωτο γιατι στη 2η φαση δυσκολευουν τα πραγματα.
Μαλλον εκει εκανα το λαθος... 2η φάση με ψήνανε ζωντανό. Πολυ καλη μάχη ομως, και η σκηνοθεσία που σκάνε σαν τα ναζγκουλ εχει απίστευτη πόρωση.
Πεσα απο αυτούς, μονο ο Logarius με πάτησε. DLC το φυλάω για καλοκαίρι ;)
Πραγματικά έχω "στενοχωρηθεί" που έχω τελειώσει και το dlc, αν και ακόμα παίζω γενικότερα, που και που είτε βοηθώντας, είτε για ακόμα ένα playthrough. Περισσότερο βέβαια με στενοχωρεί που δεν έχω ακούσει τίποτα για Bloodborne 2.
Αναρωτιέμαι αν το dark souls 3 θα μπορέσει να καλύψει το κενό, μιας και το πρώτο που ξεκίνησα να παίζω από τη From Software ήταν αυτό, για κάποιο λόγο τα dark souls δε με είχαν κρατήσει.
Αυτη η αραχνη μου εχει σπασει τα νευρα...δε θα της περασει ομως.
Και νά μαστε πάλι στα μισά του 5ου περάσματος.. Πρέπει να φτιάχνω βιντεάκια πλέον που κοροιδεύω τα bosses.
Δεν κρατήθηκες ε; Μετά το Uncharted θα το ξαναπιάσω και εγώ. Μου έχει λείψει η παιχνιδάρα!
Δεν κρατήθηκα :)
Λέω να κάνω άλλο ένα πέρασμα μέχρι το DS3 και το uncharted όπου εκεί μάλλον θα το παρατήσω οριστικά (μάλλον..) για να ασχοληθώ με τα νέα.
Η αραχνη ακομα με ταλαιπωρει...το πιο δυσκολο boss εως τωρα ρε γαμωτο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλει πολύ υπομονή (είχα κάνει 20-25 λεπτά όταν την έβγαλα) καθάριζε πρώτα τις μικρές και στο 2ο μέρος πάντα τα μάτια σου πάνω της (ή να ακούς ένα βουητό που κάνει) και όταν κάνει σούζα να αρχίσεις το τρέξιμο για να αποφύγεις τις πέτρες αλλά να είσαι κοντά ώστε όταν τελειώσει να πας να της ρίξεις (με fire paper καλύτερα), λαδάκι και μολότοφ επίσης κάνουν καλή δουλειά αν δεν θες να πας κοντά......υπομονή και προσευχή.
minaras_tio
ή αν δεν σου βγαίνει του nikon δοκίμασε κάτι άλλο
πας καρφί πάνω της αποφεύγοντας τα μικρά με τα οποία δεν ασχολείσαι καθόλου, χτυπάς μέχρι να εξαφανιστεί και όταν εμφανιστεί αλλού τρέχεις και ξανακάνεις το ίδιο.
^^Εχω δοκιμασει και τα 2 που λετε ρε γαμωτο αλλα κατο κανω λαθος. Δε θα μου ξεφυγει ομως.
paidia sorry gia ta greeklish alla einai xalasmeno to pliktrologio mou kai den allazei se ellinika. exw ena provlima, an xerei kapoios...eimai sto margo's loft kai kanw beckoning me to bell alla den erxetai kaneis gia voitheia, enw otan xtypaw to mikro bell me kanoun summon. xerei kaneis giati mporei na symvainei ayto? eyxaristw. A, kai minaras_tio an theleis mporoume na mpoume na ton bgaloume mazi ton rom. tha eimai mesa apo 19.00 mexri 21.00 simera to apogeyma.
^^Σε ευχαριστω πολυ αλλα θα δουλευω εκεινη την ωρα και εκτος απο αυτο δεν ειμαι plus συνδρομητης.
Θα το παλεψω και θα δω...
Τωρα που το σκεφτομαι εχω την δωρεαν δοκιμη plus. Αν αγανακτησω θα την ενεργοποιησω και θα ζητησω βοηθεια.
Πάντως, επειδή και μένα μου είχε σπάσει τα νεύρα, όταν την έβγαλα κράτησα το κλιπ. Θα το ανεβάσω να υπάρχει μήπως και σε βοηθήσει (όχι ότι δεν υπάρχουν δεκάδες άλλα παρόμοια video :D)
Τη 1η φορά που το πέρασα είχα κάνει το εξής. Flamesprayer 2-3 LvL πάνω και Bone Marrow Ash.
Αφού σκοτώσεις όλες τις μικρές αράχνες πρώτα, Ash και αρχίζεις με Flame. Κολλητά πάνω της έτσι ώστε όταν γυρίζει, να γυρνάς και εσύ.
Της έφαγα τόσο πολύ ζωή που αμέσως μετά ήταν μόνο ένα χιτ και τέλος. Υπάρχουν και βίντεο αν ψάξεις που με το παραπάνω απλά τελειώνει εκεί, μόνο με το Flame.
Μάλλον αποτυχημένη η πρώτη προσπάθεια γιατί μου το ανέβασε σε 360p :whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=lTjmGmATzPg
edit: A κομπλέ είναι
Χαρά στην υπομονή σου! Την "σεβάστηκες" πολύ. Υπήρξαν στιγμές βλέποντας το βίντεο που φώναζα "τρέχα πάνω της ρε!!! τι κάνεις με τα μικρά..?"
Δεν ξέρω πως γράψω το βιντεο από το game αλλιώς θα σας έδειχνα πως την τρώνε την αραχνούλα..!
Κι όμως, όταν αποφάσισα να την προσεγγίσω έτσι, καθαρίζοντας όλα τα μικρά, την νίκησα. Τις άλλες φορές, όλο και κάτι θα συνέβαινε και θα έχανα!
Και εγω έτσι το εχω περάσει.
Ενα ενα τα μικρά και στο τέλος η μεγάλη, αλλιώς δεν μπορούσα.
Οι περισσότεροι κάπως έτσι τη βγάλαμε, το να μη καθαρίσεις τις μικρές έχει ένα ρίσκο ειδικά μετά το 1ο μέρος που αν σου κάτσει ok εμένα ποτέ δεν μου έκατσε, είδα πάντως κάποιες στιγμές στο βίντεο του tony που τη γλύτωσε στο παρατρίχα αλλά αυτό είναι και το παιχνίδι πολλές φορές στο τσακ θα χάσεις ή θα κερδίσεις.
Kαλά τόσο μελάνι έχω ρίξει σε τούτο το thread δεν πήρες χαμπάρι;;;.....όχι μόνο το έπαιξα αλλά το τερμάτισα μετά πήρα το DLC το τερματισα και αυτό και επειδή δεν χόρτασα έκανα και 2ο πέρασμα και για να σε κουφάνω ακόμη περισσότερο περιμένω με αγωνία να έρθει η ώρα του DS3.
Τον Νίκο που ήξερες κατάφερε και τον άλλαξε το Bllodborne, σε ότι αφορά τη γνώμη του για τα RPG γιατί κατά τα άλλα παραμένει ο ίδιος πορνόγερος που ήξερες. :a045fgf:
Πραγματικά Αντώνη σαν να βλέπω το δικό μου βίντεο ένοιωσα :P
Το βάζω και εγώ έτσι για να τρελάνω τον Δημήτρη και τον Κώστα
https://www.youtube.com/watch?v=YFYOFYji5HI
Ρε σεις τι κανετε? 11 λεπτα μαχη? Εγω σε 11 λεπτα ειχα χασει 11 φορες εκει!
Ενταξει... σοκ απλα... δεν το παρακολουθουσα πολυ το θρεντ και μαλλον τα εχασα.
ΑΛλα σε παρακαλω, πες μου ποιος σε εκανε να το παρεις εσυ αυτο το παιχνιδι?
Τουλαχιστον βρηκες λιγο το φως σου...!
Τι λες τωρα... εξωγηινα πραγματα... δεν ειμαστε καλα... δεν μας εφτανε το "πρωτη φορα αριστερα" τωρα εχουμε και τον Νικο να παιζει RPG και μαλιστα απο την From Software. :D :P
Μνησθητι μου Κυριε που λεει και η γιαγια μου... λολ :P
11 λεπτά στην αράχνη? 11 λεπτά στην αράχνη?? :a038-1:
και όλα τα μικρά...???
τέλος πάντων.. έχω αποτύχει ως δάσκαλος με τις συμβουλές μου επ'αυτής για βουρ στο πατσά... κανένας δεν με άκουσε.. γιατί την σέβεστε τόσο πολύ???
είστε καλά παιδιά και σας συγχωρώ.
^^Σε ακούσαμε δάσκαλε αλλά κάτι δεν κάναμε σωστά γι'αυτό χάναμε, εσύ δεν φταίς ποτέ.
O Mr. Hyde, o άλλος μου εαυτός, πως είπε ο άλλος εαυτός του Γκλέτσου "ήρθε η ώρα να ψήσεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά" ε κάτι τέτοιο, εκείνος (μάλλον) έχασε το φως του εγώ όντως το βρήκα, αυτό που είχα χάει ήταν η ψυχική μου ηρεμία.
Και να σκεφτείς το ότι θα παίξει ο Νίκος rpg δεν ήταν στις υποσχέσεις της "3η φορά μνημονιακά"......μάλλον γι'αυτό και έγινε πραγματικότητα.
Ρε παιδιά να ανεβάσω και κανά άλλο boss αν είναι να γελάσουμε και κει! :c055gfe:
Αραχνη τελος επιτελους!!!!!!
Μαλακες παιχνιδαρα!!!
Παμε!!!
Παει και ο the one reborn σχετικα δυσκολα... Level 65 και καθως προχωραω σκεφτομαι οτι το επομενο παιχνιδι μου θα ειναι το dark souls 2 και μετα το 3!!'